Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 7 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 януари Бургаски вечери 46 19 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 януари Сподели Публикувано: 7 януари преди 1 минута , Kalina Ivanova каза: Бургаски вечери Най-любимото ми място в Бургас, в най-любимото време! 🥰 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 7 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 януари Нощна разходка из Копенхаген... 57 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 8 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 януари Хелзингор от преди няколко часа. И отсреща ХелзингБорг... За малко да отскоча и до Швеция, но реших да не рискувам. И после пих биричка на - 6 градуса с малката русалка... Тя не пи де.... Било и студено за бира. 49 1 3 Връзка към коментар
searus Публикувано: 8 януари Сподели Публикувано: 8 януари Много бърза разходка днес до любимия Брайтън 🙂 Прекалено ми беше студено да правя снимки из симпатичните улички, дори сняг валя! 45 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 9 януари Сподели Публикувано: 9 януари преди 15 часа, Otnesen каза: И отсреща ХелзингБорг... За малко да отскоча и до Швеция, но реших да не рискувам. ХелзингБорг е много приятно градче. През лятото де, сега по студеното не знам как е. Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 9 януари Сподели Публикувано: 9 януари Кратък стоп в Куала Лумпур 42 Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 10 януари Сподели Публикувано: 10 януари Не е от днес, но са последните ни 2 дни в Андалусия. Вече съм в ледената София 😥 Фригилиана Ронда Сетенил Тук работата беше толкова сериозна, че игнорираха наглите туристи😁 И някъде в небето над Испания Прибирането носи тъга... и планове 43 2 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 11 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 януари В световната столица на ландровърспотинга : Джеймстаун, Света Елена 57 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 12 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 януари С мъничко закъснение, но поради на липса на редовен интернет, качвам снимко от нашето последно Новогодишно пътуване - 10 дни. Отправна точка Мюнхен, цел - Канарски острови с кораб. За по-напряко през Осло и оттам към Гран Канария, а след това за аклиматизация една отбивка през Копнхаген - бррр. Осло - сняг колкото душа ти сака. 46 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Captain45 Публикувано: 12 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 януари Mogán, Gran Canaria 28 градуса, народа е на плажа. 53 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 12 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 януари Малта 68 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари Лас Палмас, Гран Канария Така си представям зимата - 26 градуса 🙂 47 4 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари @Pandurova, като гледам снимката от плажа на Лас Палмас сме били по едно и също време на едно и също място. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Моника Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари Ница от последните дни. 49 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари След няколко слънчеви поста, нека отново вкарам малко студ❄️☃️❄️. Вчера бях в София по работа. Температурата бе -3, а аз умрях от студ. Свърших, каквото свърших, а една среща направо я отмених. "Тука е кучешки живот" - си викам и отпраших с 200. Днес бях на Бузлуджа. Температурата бе - 10, пък не усетих никакъв студ😳. Това меракът бил голяма работа😃 Студеничко е: А закъде сме тръгнали???? Някои ще кажат: "На майната си!"😂. В общия случай ще са прави, но не и този път. Тръгнали сме за връх "Курвина могила" 😂. 6 - 7 часа броедене с 600-700 метра денивелация+, 2-3 изгубвания и една неоткрита хижа. Яко се получи. 53 1 10 4 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари преди 45 минути , Radnev каза: Курвина могила Що се казва така, щото е крива или ъ-ъ-ъъъъъ....? И да си призная, пет години съм учил в Габрово и не съм ходил даже до Узана. Ходех по Рила и Пирин. И много съжалявам, не съм видял това което е било толкова близко. 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари Регион Basilicata се оказа приятната по-малко популярна изненада на Италия. Pietrapertosa, сгушена в скалите и огряна от слънцето: А след залез слънце е магия от светлинки: 58 8 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари Преди 1 час, Яничка каза: Pietrapertosa, сгушена в скалите и огряна от слънцето: Чакаме и Castelmezzano. 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари преди 2 часа, Radnev каза: 6 - 7 часа броедене с 600-700 метра денивелация+, 2-3 изгубвания и една неоткрита хижа. Яко се получи. Е, то с това име, какво друго да очакваш 😅 9 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари о-в Света Елена, британска задморска територия След като намерих Джонатан жив и здрав на 191 години, ми остана на намеря и Наполеон, за когото бях чул в един филм на Ридли Скот от 2023. Оказва се, че бил починал на 51 от рак на стомаха. В квартирата му е останал само шинелът. И шапката. 48 16 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 13 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари В Малта по Victoria lines от Bahrija до Gharghur - това са едни стари британски военни укрепления, прекосяващи острова от запад на изток. Точно пътека няма по цялото трасе, но с повече фантазия и малко къринг се стига донякъде. Тръгвам от Дивия малтийски запад. 🙂 "Великата малтийска стена". 🙂 Много гледки И вятър Покрай укрепленията на места има много дълбоки ровове. Пък зеленина колко има... На места се хваща къра Тук от есен минават директно на пролет. Пожълтели нарове. По-цивилизованата част на Стената Връщането към лудницата на изток е шокиращо. 🙂 49 3 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари преди 23 минути , Argentique каза: В Малта по Victoria lines от Bahrija до Gharghur - това са едни стари британски военни укрепления, прекосяващи острова от запад на изток. Точно пътека няма по цялото трасе, но с повече фантазия и малко къринг се стига донякъде. Тръгвам от Дивия малтийски запад. 🙂 "Великата малтийска стена". 🙂 Много гледки И вятър Покрай укрепленията на места има много дълбоки ровове. Пък зеленина колко има... На места се хваща къра Тук от есен минават директно на пролет. Пожълтели нарове. По-цивилизованата част на Стената Връщането към лудницата на изток е шокиращо. 🙂 Невероятно. Как намери толкова зелено на това островче. Защо ли Малта най-малко ми хареса от всичкото Средиземноморие. Вероятно заради прахоляка, къщите, приличащи на големи трафопостове с тук-там някой прозорец или пък заради великата им Синя лагуна от 12 кв. метра. А при това бях когато Ажура още не беше се срутил. 6 1 1 1 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари преди 12 минути , ven62 каза: Защо ли Малта най-малко ми хареса от всичкото Средиземноморие. Ние бяхме през октомври по времето на Birgu Fest-а (Birgu by Candlelight) и отидохме с нагласата, че няма да е кой знае какво, а всъщност островът много ни хареса. И най-важното - там ядох най-вкусните каноли! 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 януари Сподели Публикувано: 13 януари На път за Ушуая…. Преди няколко часа в лаундж Адмиралс Клуб , Бостън в момента на летище Маями във Флагшип лаундж за душ и вечеря като за гладни ( Beef Wellington , Bajan Roasted Chicken и Temari glazed Mahi ) вместо десерт - шампанско Piper Heidsieck и 14год Glenfidich 🥂наздраве и хубав уикенд за всички 🥃 34 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега