dimitrov6 Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 11 часа, Яничка каза: Регион Basilicata се оказа приятната по-малко популярна изненада на Италия. Миналата година гледах колоездачната обиколка на Италия по ТВ и минаха през Базиликата. Много ми напомня на Родопите. И да не е спам Изгрев в автобуса. 13 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 9 часа, ven62 каза: Как намери толкова зелено на това островче. Просто първия път пак бях през януари и островите бяха с тучни зелени ливади и тук-там жълти цветя плюс някой слънчоглед зад ограда. 🙂 Много ми хареса! Прах няма, а из полята ухае на свежо. На места пътеката е трудно проходима от треволяци и свежи храсти. Вероятно лятото е различно. 🙂 Не ми харесват Слънчаците, дето ги строят, но просто не ходя там. 11 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 14 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 януари Мадейра със сигурност ще се връщам пак 55 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 15 часа, traveler каза: Що се казва така, щото е крива или ъ-ъ-ъъъъъ....? И да си призная, пет години съм учил в Габрово и не съм ходил даже до Узана. Ходех по Рила и Пирин. И много съжалявам, не съм видял това което е било толкова близко. Районът е много хубав и предлага отлични възможности за еднодневни трипове. Има много маркирани пътеки с нормална денивелация. Някои от тях са по билото на Балкана и са почти без денивелация. Има само един проблем и той е, че над гористия пояс почти винаги духа, но това е характерно за цяла Стара планина. *** "Курвина могила" Според легендата български цар хванал съпругата си в изневяра и я заточил в крепостта, намираща се на върха. В действителност много крепости в средновековна България са се казвали "Курвин град". Обикновено това име се давало на крепости, пазещи проходи и гранични зони, които често се озовавали от едни в други ръце. Може би от там е дошло и съвременното значение на думата. 18 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 14 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 януари За начало на сезона: Кръгче в Осоговската планина с @Lirea и @зВерчето 58 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 10 часа, Argentique каза: Просто първия път пак бях през януари и островите бяха с тучни зелени ливади и тук-там жълти цветя плюс някой слънчоглед зад ограда. 🙂 Много ми хареса! Прах няма, а из полята ухае на свежо. На места пътеката е трудно проходима от треволяци и свежи храсти. Вероятно лятото е различно. 🙂 Не ми харесват Слънчаците, дето ги строят, но просто не ходя там. Супер е, че има много хора, които виждат Малта с други очи (ти, @ruwenzogy с удивителните му снимки, @Lindt , @chandni, ...) За мен тя си остава спорна средиземноморска (в широкия смисъл) дестинация, особено на фона на Португалия (Алгарв), Италия, Гърция, Кипър, ... btw, буркани взе ли си ... за консервиране на тюркоаз или пък изумрудено зелено... 10 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 3 минути , ven62 каза: Супер е, че има много хора, които виждат Малта с други очи (ти, @ruwenzogy с удивителните му снимки, @Lindt , @chandni, ...) За мен тя си остава спорна средиземноморска (в широкия смисъл) дестинация, особено на фона на Португалия (Алгарв), Италия, Гърция, Кипър, ... btw, буркани взе ли си ... за консервиране на тюркоаз или пък изумрудено зелено... Аз съм от твоята партия, но се надявам да успея да накарам @зВерчето да качи малко снимки, защото тя наскоро за десет дни обиколи и Малта, и Гозо изцяло пешеходно.... 5 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари Малта, със сигурност ще се върна поне за седмица през Октомври. 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 14 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 януари Да вкарам и аз малко сняг и студ в темата 🙂 Мальовишкия дял днес, видян от вр. Кабул 46 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 54 минути , Svetulche каза: Да вкарам и аз малко сняг и студ в темата 🙂 Мальовишкия дял днес, видян от вр. Кабул И вятър, и вятър. Доста "духа" от някои от снимките, направо пронизва. 😁 Не го обичам Кабул, ама тук става. 5 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 1 час, ven62 каза: За мен тя си остава спорна средиземноморска (в широкия смисъл) дестинация, особено на фона на Португалия (Алгарв), Италия, Гърция, Кипър, ... За спорна не споря, но януари за два дни със самолет никъде не ми се предлагат поне 16 гарантирани градуса. Любимата Италия за съжаление също, пък в другите (без Алгарв, но плюс Испания) скоро бях. Пък в Малта има жълти цветя по зелени поля. преди 1 час, ven62 каза: буркани взе ли си ... за консервиране на тюркоаз или пък изумрудено зелено... Че аз заради тези буркани ходя насам-натам, къде без тях. В случая основната ми цел беше Victoria lines. И понеже от познатите ми никой не е фен на точно такова времепрекарване (ще искат да ходят първо по градове, а не по къра), не ги поканих въобще. Аз основната програма там съм я отметнала криво-ляво, както и всички вие. преди 1 час, master_of_germs каза: Аз съм от твоята партия То и в Мароко да беше отишъл лятото, щеше да го включиш към Кипър и Малта. 7 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 40 минути , Zaro каза: И вятър, и вятър. Доста "духа" от някои от снимките, направо пронизва. Да, духаше доста, но в никакъв случй не беше драматично. Като знам какъв вятър ме вя там последния път се бях подготвила подобаващо. Но пък гледките от Кабул в ясен ден като днешния ..... приказка 6 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 1 час, Svetulche каза: Да, духаше доста, но в никакъв случй не беше драматично. Като знам какъв вятър ме вя там последния път се бях подготвила подобаващо. Но пък гледките от Кабул в ясен ден като днешния ..... приказка Вчера в района бе съвсем тихо. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 15 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 януари остров Огнена Земя гледка от хотелската стая 62 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 15 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 януари Най-доброто място на Филипини!Shangri La Boracay@ 50 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 15 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 януари Селска Каталуния, Посетихме за два дни Santa Coloma de Cervelló-Gaudi, Mura, Bagá, Cardona, Solsona, Villanueva y Geltru Над очакванията ми се оказа всичко. 48 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 15 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 януари Тенерифе - островът на бижутата, освен на всичко друго Пред операта първото, което видях бе "звездата-камък" на Емил Димитров. След това и на Теодосий Сапосв Череши през януари, жега и вкусна храна 55 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 януари Сподели Публикувано: 16 януари остров Огнена Земя Проливният дъжд анулира сутрешният хайк , заместен от два рунда уелнес (1030-13.30) : парна баня > сауна > басейн > джакузи > hot tub x 2 следобед : тур из протока Бийгъл ( зима през пика на лятото ) ресторант El Viejo Marino Sopa de Centolla, King Crab soup + • Centolla con Langostinos Salteado con whisky, ajo y perejil. King Crab with Prawns stir-fried with whisky, garlic and parsley. MERLUZA NEGRA GRILLADA con salsa rosa con Centolla y Langostinos. with special garnish of pink sauce with King Crab and Prawns. 44 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 16 януари Сподели Публикувано: 16 януари Налегнала ме е носталгия по снега. Оня дълбок, чист сняг. Сняг дето хруска като вървиш и е прекрасно бял и искрящ. Решихме да видим уикенда дали пък в планината не е по- бяло от Пловдив. Нъц, дори на Стойките и Пампорово снегът е минималистичен като количество. Някакви хора се пробват да карат, ама не е работа това.. 28 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 17 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 януари Две седмици по-късно , дишам праха на Матеев : Laguna Esmeralda Верно е бил тук @Георги Матеев 😉 48 10 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 17 януари Сподели Публикувано: 17 януари преди 5 часа, stanislavpp каза: Верно е бил тук @Георги Матеев 😉 Аматьорска работа 😄 Покажи ни място, на което Матеев НЕ е бил! 😉 🙂 😄 1 29 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 17 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 януари Фуентервентура - лежерно в стила на един пловдивски айляк 52 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 18 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 януари El Chalten 54 1 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 18 януари Сподели Публикувано: 18 януари Във влака от El Prat към Vilanova I la Geltru. Измъкнала съм се без домочадието и отивам на гости на скъпа приятелка. Малко съм като гърмян заек, защото винаги пътуваме с децата и имам чувството , че нещо пропускам, забравям, не нося две раници и никой около мен ме е гладен, или поне не го декларира на висок тон през 3 секунди 😅. Предполагам, че ефекта ще отмине след първото верму 😀 30 4 5 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 18 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 януари Playa del Carmen Много е пъстро, харесва ми .... 61 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега