Роми Публикувано: 28 февруари, 2024 Публикувано: 28 февруари, 2024 Не видях изригващ вулкан с лава от самолета. Но... късмет. Все пак Исландия си я обичам ;))) 38
stanimir Публикувано: 28 февруари, 2024 Публикувано: 28 февруари, 2024 3 hours ago, Дани Магелани said: Островът, който харесах най-много. Как е след пожарите? Районът от старата част на града, където акустира круиза ни, е изгорял напълно. Корабите сега акостират горе на Kahului. Лахайна , старата историческата част е напълно унищожена , но тя е много малка част от острова. Навсякъде другаде няма никакви щети.Самата Лахайна е затворена и със забранен достъп , то там няма и какво да гледаш - опустошени домове и изгорели автомобили. Доста апокалиптично, оцелели са единствено металните скелети на къщите : 5 5 1
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари, 2024 Публикувано: 28 февруари, 2024 преди 53 минути , stanimir каза: Корабите сега акостират горе на Kahului. Лахайна , старата историческата част е напълно унищожена , но тя е много малка част от острова. Навсякъде другаде няма никакви щети.Самата Лахайна е затворена и със забранен достъп , то там няма и какво да гледаш - опустошени домове и изгорели автомобили. Доста апокалиптично, оцелели са единствено металните скелети на къщите : Много тъжно! Гледах в репортаж как гореше един исторически хотел, който бях снимала, и цялата крайбрежна търговска улица. Късаше ми сърцето! 3
stanimir Публикувано: 28 февруари, 2024 Публикувано: 28 февруари, 2024 20 minutes ago, Дани Магелани said: Много тъжно! Гледах в репортаж как гореше един исторически хотел, който бях снимала, и цялата крайбрежна търговска улица. Късаше ми сърцето! A, ще я възстановят.Изглежда не искат да се говори много за това , няма го в туристическия портал , гледат да няма снимки от мястото ( има контролни пунктове и пускат само жители , снимането е забранено и следят да се спазва). Вреди на туризма , а извън Lahaina наистина всичко е непокътнато ,но ако си гледал новините миналата година може да помислиш че островът е унищожен., а става въпрос за много ограничена площ.Мариот , Хаят и останалите големи ризорти са на минути от мястото , хората на плажа. 3
Популярно мнение muchachote Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 Теотиуакан, с величествените пирамиди на Слънцето (втората най-голяма в света) и на Луната. Град, в който "са родени Боговете", с мистериозно изчезнала цивилизация, открит от новозаселилите се тук ацтеки и съживен за техните ритуали. 53 4
Йосиф Милчов Публикувано: 29 февруари, 2024 Публикувано: 29 февруари, 2024 Дарамшала, щат Химачал Прадеш, Индия от миналия петък. Градът, които най-много ни хареса. 47
Популярно мнение Тони Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 Luang Prabang, alms giving ceremony. 50
jorocontrola Публикувано: 29 февруари, 2024 Публикувано: 29 февруари, 2024 А едно време какъв полуостров беше ... Развалиха я тази Гърция 😁 27 1 14
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 Улун Дану Бератан, Бали 46 6
Популярно мнение mililia Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 Дълъг пост с красотата в Нова Зеландия. 61 2 24
traveler Публикувано: 29 февруари, 2024 Публикувано: 29 февруари, 2024 преди 2 часа, mililia каза: Дълъг пост с красотата в Нова Зеландия. Красотата е невероятна, видях снимки за Календара. Но една снимка възбуди любопитството ми, това сутиени ли са, или така ми се видяло. Дай инфо. 3 4
Популярно мнение Цвете Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 В Южна Африка съм от почти седмица. След Йоханесбург днес вече съм в Кейптаун и го намирам доста променен от преди 5 години. Ще се отдам на кулинарно- винени удоволствия в следващите дни. Имам план да напиша за това в нарочна тема за любители на тези преживявания😉 55 7
Популярно мнение Роми Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 В търсене на зимата....Там където още я има.... 66 11
Популярно мнение elenitta Публикувано: 29 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 29 февруари, 2024 Ние пък слънчице търсим, че много сивота в тази Белгия 😀Няколко нюанса на синьото от Доминикана. 69 6
Популярно мнение muchachote Публикувано: 1 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 март, 2024 Днес в Puebla de Zaragoza, един от най- красивите градове на Мехико. 56
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 1 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 март, 2024 (Х)идра - където градският транспорт е 4х4: 61 4
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 1 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 март, 2024 Бали 50 8
Популярно мнение muchachote Публикувано: 1 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 март, 2024 Сан Кристобал де Лас Касас, Чиапас, Мехико. 51
mililia Публикувано: 2 март, 2024 Публикувано: 2 март, 2024 На 1.03.2024 г. в 9:05, traveler каза: Красотата е невероятна, видях снимки за Календара. Но една снимка възбуди любопитството ми, това сутиени ли са, или така ми се видяло. Дай инфо. Правилно ! Оградата е накичена със сутиени. В момента по този начин освен забележителност за туристите, се събират средства за жени с рак на гърдата. Всичко обаче е започнало от пияна девойка в местната кръчма, която си е захвърлила сутиена. В последствие и други дами след запой са правили същото. Местните са били много скандализирани от тези прояви. В един момент на някой е хрумнало да превърне дефекта в ефект и сега мястото се поддържа от фондация, помагаща на жени, болни от рак на гърдите. 19
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 2 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 март, 2024 Добро утро от Порос. Днес вече има и слънце, след като стана ясно вчера, от къде се пълни морето в Хидра: 49 5
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 2 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 март, 2024 Епидавър - една тълпа жабари тества акустиката на макс 😅😂🤣 49 2
Популярно мнение Nevena Публикувано: 2 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 март, 2024 Мелийя(Melilla) един от двата испански града в Африка. Всички които не са жители на Мелийя все още могат да се възползват от намаления за пътуване до там от Испания(Мадрид,Малага) самолет или фери но винаги билета трябва да е двупосочен също има намаления за хотел.За повече информация на тази станицаhttps://melillaturismo.com/ 52 1
Популярно мнение Цвете Публикувано: 2 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 март, 2024 Из Кейптаутската околия. На италиански фестивал във фaрма Idiom И в прекрасен ресорт Val de Vie до Франшук 50 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега