Популярно мнение Marisha Публикувано: 11 април Популярно мнение Публикувано: 11 април Сангалаки. 51 8
Популярно мнение Branko Публикувано: 11 април Популярно мнение Публикувано: 11 април С @bronco @wilks и @Stanislav Dimitrov си прекарваме чудесно на Сао Томе и Принсипи 😊 Пазача на екватора 😃 66 19 3
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 11 април Популярно мнение Публикувано: 11 април 📍Синая 🇷🇴 66 1
Pandurova Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април На 11.04.2024 г. в 10:43, Фил каза: Много са. А на цената на двустаен апартамент в София, може де се намери нещо такова например: Шато от XVIIIв. с два салона, трапезария, кухня, кабинет, 8 спални, 4 бани, 6 тоалетни ... египетски таван, ламперия и дъбов паркет, стенна декорация, мраморни камини. Плюс отделно павилион за гости с дневна, кухня, спалня, кабинет и баня, а също и 150 кв.м. оранжерия с трапезария, кухня и три стаи с баня. Плюс три гаража (единият 50м2) И 8 декара двор. €620К (извинявам се за отклонението от предмета на темата ) Wow - това няма изчистване 😃 иначе е много впечатляващо и много би ми отивало 🙂 3
Популярно мнение wilks Публикувано: 12 април Популярно мнение Публикувано: 12 април Въпреки, че много ми хареса континентална Субсахарска Африка преди по-малко от месец, продължавам с обикалянето на островите наоколо, което значи, че нямаше начин след дълго близо 6-годишно отлагане и чакане, да не дойде ред и на този диамант сред екзотичните острови по света. Най-после се събрахме отбор за Сао Томè и Принсипе 🇸🇹 Или както още е известен STP, заедно със Станислав, bronco и Бранко. Това е мястото на сушата, което е най-близо до точката на пресичане на Екватора и нулевия меридиан - на малко островче до основния остров Сао Томе. Най-добрият плаж на острова - само за нас и най-добрият ресторант с феноменална морска кухня - пак само за нас Всичко е прясно, всеки си го избира и го приготвят на място на скара с дървени въглища С една снимка - това е Сао Томе 57 2 20
Популярно мнение Argentique Публикувано: 12 април Популярно мнение Публикувано: 12 април Доживях! 1. Това. - Ама как досега не си? - Така. И се радвам, че се случи точно днес. Кораб, море, вятър - любимо времепрекарване. 2. Случаен местен старец в странична венецианска махала ме попита - ю фром Булгария? И се зарадва много, а на изпроводяк каза "довидане". А такъв въпрос никой не ми е задавал, никога, никъде. Обикновено ме питат съвсем други неща. 🙂 75 14 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април Барселона 58 4
Роца Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април На 10.04.2024 г. в 11:46, Pandurova каза: Шато - интересно ми е дали някъде има официални данни колко са на брой в цяла Франция?! Около 45 000 (но пак са по-малко на глава от населението в сравнение с Уелс 😂). 1 5
Популярно мнение Captain45 Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април Открихме сезона на Лефкада. Днес 30 градуса, водата 20 градуса. 54 1 5
Asya Assenova Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 16 часа, Argentique каза: Доживях! 1. Това. - Ама как досега не си? - Така. И се радвам, че се случи точно днес. Кораб, море, вятър - любимо времепрекарване. 2. Случаен местен старец в странична венецианска махала ме попита - ю фром Булгария? И се зарадва много, а на изпроводяк каза "довидане". А такъв въпрос никой не ми е задавал, никога, никъде. Обикновено ме питат съвсем други неща. 🙂 И аз още не съм ходила във Венеция. Я полет ще се отмени, я нещо друго ще се случи. Супер да си изкараш, всъщност вече го правиш. 3 1
Pandurova Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 3 часа, Роца каза: Около 45 000 (но пак са по-малко на глава от населението в сравнение с Уелс 😂). А колко от тях са частни и въобще как стои въпросът със собствеността? Сори, че се отклоняваме от идеята в момента съм, но аз съм наистина вманиачена по замъци 🙂
Популярно мнение Velmar Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април Сиракуза.Слънце,море,някои плажуват.За сведение водата е хладна 😉 53
Популярно мнение bronco Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април Заедно със @Stanislav Dimitrov изкачихме връх Сао Томе, 2024 метра. 41 29
домосед Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 20 минути , bronco каза: връх Сао Томе, 2024 метра. От Витоша по-високо нема! 1 2 25
Роца Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 1 час, Pandurova каза: А колко от тях са частни и въобще как стои въпросът със собствеността? Сори, че се отклоняваме от идеята в момента съм, но аз съм наистина вманиачена по замъци 🙂 Честно казано, нямам представа. Мернах някъде, че 85% били частна собственост, ама не знам колко е вярно. Но можеш да си купиш замък във Франция, някъде към 1000 били обявявани за продажба всяка година. Гледах едно предаване за англичани, които си купуват замъци във Франция и ги реставрират. 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април В Истанбул с @mililia. 60 18
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 13 април Популярно мнение Публикувано: 13 април По Коледа с мъка се наложи да орежа от андалуската ни програма Риотинто. Прецених, че и у нас си имаме места, които могат да ни донесат сходно усещане, макар и не в същия мащаб. И ще ги невестим при първа възможност... И ето, че такава възможност се появи. Мъртвото и Кървавото езера край Елшица Рудник "Цар Асен" И,понеже трябва и да си начешем крастата за баири: изкачване на връх Братия от Панагюрски колонии. 60 14
Популярно мнение Kristian Desev Публикувано: 14 април Популярно мнение Публикувано: 14 април Привет от Таос, Ню Мексико 🙂 67 3
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 14 април Популярно мнение Публикувано: 14 април Barcelona Casa Batllo Casa Mila какво ще е снимка на Саграда Фамилия без легендарните кранове… …или без Макдоналдс ? 54 2
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 14 април Популярно мнение Публикувано: 14 април На Витоша - Белата вода - Златни мостове - Владая - Белата вода. Като за начало на сезона съм доволна 🙂 50 8
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 14 април Популярно мнение Публикувано: 14 април На Витоша с тема Бояна. Посетени Боянско езеро, Боянски водопад, Боянската църква и Боянското ханче с добра компания. Прекрасен ден! 53 5
Популярно мнение zon Публикувано: 14 април Популярно мнение Публикувано: 14 април Auxerre & Chablis 64 1
Pandurova Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Трътнах на мач на детето и се отвях по полята. Някъде из окръга на Мюнхен. 40 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега