neuromancer Публикувано: Сряда в 00:33 Публикувано: Сряда в 00:33 Прибирам се от родителска среща и какво да видя - камионите на Кока кола и Дядо Коледа като от рекламата на живо. Никога не съм знаел, че минават така 43 3
Argentique Публикувано: Сряда в 19:51 Публикувано: Сряда в 19:51 Вчера за няма и половин ден направих няколко бързи междуконтинентални пътувания Европа-Азия-Европа и накрая Азия-Африка. 😉 Доживях да си затворя гещалта с Египет и на третото ми посещение най-сетне видях онова, за което ме питаха още след първото. Засега сме в Гиза с гледка към познайте какво, но ги оставихме за утре, че в десет сутринта опашките вече не са за слабонервни, а след късен полет се успахме. Затова пък отидохме в Сакара при най-старата египетска пирамида - на Джосер. Много приятно място без хора и досадници. Разни други пирамиди в района Пирамидата на Тети Пътьом видяхме цялото великолепие на Гиза и прилежащите поселения Мръсотията си е като в Южен Египет, но трафикът и въобще всичко, случващо се на пътя, е неописуемо забавно. Отделно местните таксиджии са се изучили и се представят за такива, които чакаш от приложение тип Убер, ама на петорни цени и вече сред махаленските съм известна с името Лошата госпожа. 😂 30 2 1 12
ДиянаВ Публикувано: Сряда в 20:25 Публикувано: Сряда в 20:25 преди 33 минути , Argentique каза: Лошата госпожа Е това ми хареса😂 7
Граф Вронски Публикувано: Сряда в 20:34 Публикувано: Сряда в 20:34 преди 40 минути , Argentique каза: съм известна с името Лошата госпожа. 😂 "Приключенията на Лошата госпожа" - заглавие на твоята книга 😛 веднага ми дойде на ум това без да знам дали имаш намерение да пишеш книга. ✋ 3 2 10
Argentique Публикувано: Сряда в 20:48 Публикувано: Сряда в 20:48 преди 28 минути , ДиянаВ каза: Е това ми хареса😂 Представи си, че 10 минути чакаш такси от приложение (син Хюндай) на слънце, на прашна улица с клаксони, миризма на животни и прочие какофония и един услужлив дядо-таксиджия идва и ти вика - таксито ви е ей там на паркинга и те води на няколко метра при син Хюндай (магия? 😉), който се оказва, че е измамник някакъв, а междувременно истинският ти син Хюндай си заминава, защото не си си на мястото. 🤬 Естествено, после споделих някои свои мисли с тях, а те знаеха езици и ме разбраха, и ми отговориха, че съм лоша. 🤣 По-късно пристигаме в Сакара и там от общо пет коли едната беше на "услужливия" дядо-таксиджия, който дойде да ме попита защо съм такава лоша. 🤣 1 1 17
ДиянаВ Публикувано: Сряда в 20:55 Публикувано: Сряда в 20:55 преди 5 минути , Argentique каза: Представи си, че 10 минути чакаш такси от приложение (син Хюндай) на слънце, на прашна улица с клаксони, миризма на животни и прочие какофония и един услужлив дядо-таксиджия идва и ти вика - таксито ви е ей там на паркинга и те води на няколко метра при син Хюндай (магия? 😉), който се оказва, че е измамник някакъв, а междувременно нормалният ти син Хюндай си заминава, защото не си си на мястото. 🤬 Естествено, после споделих някои свои мисли с тях, а те знаеха езици и ме разбраха. 🤣 По-късно пристигаме в Сакара и там от общо пет коли едната беше на "услужливия" дядо-таксиджия, който дойде да ме попита защо съм такава лоша. 🤣 За книга си, това е😂 И дар слово имаш🙂 9 1
jungfraujoch Публикувано: Четвъртък в 07:09 Публикувано: Четвъртък в 07:09 преди 10 часа, Граф Вронски каза: "Приключенията на Лошата госпожа" - заглавие на твоята книга 😛 веднага ми дойде на ум това без да знам дали имаш намерение да пишеш книга. ✋ Е,много яко заглавие! Ако не за книга,поне за пътепис. Кака ви @Argentique (по-млада от мен,обаче нали самата тя така се нарича) има дар слово,чувство за хумор и разбира се пътешественически дух! Та очаквам нещо много забавно в нейната страничка. Благодаря ти, @Argentiqueнаправи денят ми чудесен,типично в твой стил! 10 1
Популярно мнение stanimir Публикувано: Четвъртък в 08:35 Популярно мнение Публикувано: Четвъртък в 08:35 В Мелбърн на гости у @Тони 32 19
Argentique Публикувано: Четвъртък в 21:06 Публикувано: Четвъртък в 21:06 Днес с пирамидите ни се получи! Влизане с отварянето, минимум хора и после ходене до едно хълмче през пясъците за гледка ("ти къде ме докара"😃). 16-те градуса сутрин на слънце се усещат като 30. После с все багаж се пренесохме в центъра на Кайро. Тук пък колко ми харесва! Единствен проблем е пресичането на многолентови булеварди сред непрекъснат поток от коли - няма светофари, никой не спира въобще, пробвахме с местните, но решихме, че ходенето в еднометрова пролука между два движещи се автобуса май вече ни идва твърде адреналинесто. 😂 37 8
Otnesen Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Севиля от днес... Къс ръкав, студена бира.... 25 градуса. Катедралата и Алкасар не могат да се опишат с думи. Катедралата. Саркофага с останките на Христофор Колумб Двореца Real Alkazar de Sevilia . Plasa Espania. ... Леееко прекалих със снимките. 31 6
desislavna Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа В оманния Оман. Красиво, уханно на тамян, а хората - толкова мили и приветливи. Мускат е чист, поддържан и приятен. 26 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега