Популярно мнение Alexander Публикувано: 15 декември Популярно мнение Публикувано: 15 декември В Буенос Айрес. От най-любимите градове в света ми е. 53 2 1
Популярно мнение searus Публикувано: 15 декември Популярно мнение Публикувано: 15 декември Съвсем неочаквано, в момента съм във влака от Маргейт за Лондон и ще ми се отвърти вратът да гледам ту наляво, ту надясно 🤣 Не ми се беше случвало друг път да пътувам край морето точно около залез слънце, че и да уцеля такива цветове - огнено отляво, розово-лилаво отдясно. От лявата страна /извинявам се за ужасното качество, но освен че снимките са от движение, прозорците не са видели скоро чистене/: От дясната: Малко преди това почти си го изтървах влака, за да зяпам променящите се цветове над плажа на Маргейт: Почти си струваше биенето на път по 3 часа в посока 🤣 50 7
zon Публикувано: 15 декември Публикувано: 15 декември Гент 🎄 https://photos.app.goo.gl/ApyEbkYjAmLx3xh67 48
Популярно мнение Роца Публикувано: 16 декември Популярно мнение Публикувано: 16 декември Любимият ми Гент 😍 , искам пааааак! Малко коледна украса от Париж- елхата в Galléries Lafayette (по случай 130-годишнината на магазина), по която на всеки 30 минути има и светлинно шоу, фасадата на Диор на avenue Montaigne и, не може без Шанз-Елизе. https://youtube.com/shorts/ngwYfrippcw?feature=shared https://www.instagram.com/reel/DDkUEWVou2c/?igsh=cHFubm0yZTZveHo0 44 3 7
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 16 декември Популярно мнение Публикувано: 16 декември Доминиканска република, Samanà 50 3
Популярно мнение Роми Публикувано: 16 декември Популярно мнение Публикувано: 16 декември (редактирано) От няколко дни в Дания и Швеция. Дъждовно, но пък нормално студено. Тъкмо да не се правим прекомерно на туристи, а да си наблегнем на бирите и грога. И на коледните светлини и базари. Мен това напълно ме устройва, защото си познавам добре тези места. Редактирано 19 декември от chandni 49 2
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 19 декември Популярно мнение Публикувано: 19 декември Samanà, Доминиканска република След сутрешния дъжд и разходка по плажа на хотела ни решихме да отидем до Playa Rincon, който е един от известните плажове на полуострова, а и ни е близо. Бабуните по пътя са доста, от пороя има и свлечени камъни, а вероятно и други остри неща, защото спукахме гума. Спряхме, разни местни минават, оглеждат, мъжът ми обаче е спокоен, в колата има крик, ключ и резервна гума. Или поне нещо подобно на такава. В това време спря местен с едно бусче, видя какъв ни е проблема и каза, че има сервиз на близо и ще ни оправи гумата. Свали я, качи я в камиончето и замина. След 15-20 мин. Григорио /така се казваше нашият майстор/ се върна, монтираха гумата с мъжа ми, разплатихме се и си продължихме пътя. Playa Rincon Гумата издържа и да се приберем в хотела, като даже минахме и през съседното село Las Galeras, където макар и със скромничка украса хората се готвят за Коледа. И плажът на Las Galeras 52 3
Иван Попов Публикувано: 19 декември Публикувано: 19 декември Вчера, 18.12.2024 г., взехме участие в Ден на Роботиката, организиран от РУО Благоевград. Събитието се проведе в зала "22 септември" и събра представители от 12 училища, които представиха своите проекти, разработени в рамките на извънкласни дейности по роботика. Сред гостите на събитието бяха експерти от РУО Благоевград, начело с началника – господин Ивайло Златанов, приятели на роботиката, граждани. Основната цел беше да се популяризират технологиите за обучение и да се насърчи интересът към програмирането, роботиката и устойчивото развитие. Горди сме, че бяхме част от тази вдъхновяваща инициатива, която насърчава творчеството, иновациите и развитието на технологичните умения сред учениците. Благодарим на организаторите и всички участници за незабравимото преживяване! 34 13
Anna Kalinovska Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември На Немския коледен базар. Не ми е хвърлен пъпът тук, но тази година имам типично, нетипично за мен, предколедно настроение. А това трябва да се използва 🙂 Отделно имам стари и новосъздадени приятелства, които обгрижвам. Любимата ми къщичка, швейцарската, с приятеля ми от някоко години Сали. Минах с бръснащ полет, човек и добре да се разхожда из предколедна София, се уморява, когато е и натоварен с подаръци в две посоки. Картофената къщичка бях пропускала досега. Някой някъде питаше за марципан. Набарах оригинален любекски с stolzem Preis, солената цена от 6,50.. Още марципанови продукти плюс добър щолен, но по-скъп, отколкото можеше да се купи в Хит същият. Прекрасни изпълнения на младата дама. Красива централна предколедна София. Исках да снимам и ниско летящи самолети за кацане, но бързо се стъмни.. Сладури в украсени с коледни лампички автомобили също създават настроение. 26
Роца Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември Аз пък бях на коледен базар в Париж, в Дефанс. Бих път само заради едни шоколадови бонбони, на които съм фен от поне 15 години насам. Иначе самият базар не ме очарова, беше по-постен в сравнение с предпанемийните времена. Имаше основно неща за ядене (във Франция сме 'сепак 😂). После се отбих за още малко коледни украси по луксозните места на столицата Фасадата на Диор Фасадата на Шанел Фасадата на Луи Вюитон Хотел Риц, площад Вандом 45 4
Anna Kalinovska Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември преди 3 минути , Роца каза: Аз пък бях на коледен базар в Париж, в Дефанс. Бих път само заради едни шоколадови бонбони, на които съм фен от поне 15 години насам. Иначе самият базар не ме очарова, беше по-постен в сравнение с предпанемийните времена. Имаше основно неща за ядене. После се отбих за още малко коледни украси по луксозните места на столицата Не видях бонбоните 😌 2 2
Роца Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември преди 1 минута , Anna Kalinovska каза: Не видях бонбоните 😌 😂😂😂 Забравих да ги снимам на място, бях заета с дегустация и с пълненето на плика 😂 4 1 10
Бръмбар Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември преди 56 минути , Роца каза: Аз пък бях на коледен базар в Париж, в Дефанс. Бих път само заради едни шоколадови бонбони, на които съм фен от поне 15 години насам. Иначе самият базар не ме очарова, беше по-постен в сравнение с предпанемийните времена. Имаше основно неща за ядене (във Франция сме 'сепак 😂). После се отбих за още малко коледни украси по луксозните места на столицата Фасадата на Диор Фасадата на Шанел Фасадата на Луи Вюитон Хотел Риц, площад Вандом Украсите явно глобално ги правят, същите в Лондон 😃 22 1
Аzia Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември Хубавото старо трамвайче в София, вече служещо за инф. център, вечер грее с коледна украса. И интериорът му е симпатичен. Има карти за птиците в София, както и стандартни карти за маршрути и забележителности. Имаше и макет на трамвая. 40
Роца Публикувано: 20 декември Публикувано: 20 декември Преди 1 час, Бръмбар каза: Украсите явно глобално ги правят, същите в Лондон 😃 Мдаааа, явно са правили поръчки на едро - същите животни и лампички са и на витрините на площад Вандом 😀 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 декември Популярно мнение Публикувано: 22 декември Жирона И по-рано вчера: Тоса де мар Палс Ператаляда 45 6
Популярно мнение zon Публикувано: 22 декември Популярно мнение Публикувано: 22 декември Ho Chi Minh City 48 8
MayaS Публикувано: 22 декември Публикувано: 22 декември Докато чакаме следващия ни полет. Арнауткьой. 42 2
MayaS Публикувано: 22 декември Публикувано: 22 декември И на летище Истанбул няма как да пропусна Ашуре с кафе. 33
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 22 декември Популярно мнение Публикувано: 22 декември Вроцлав, Полша - много красив град. Бях за коледните базари там, ще споделя инфо и снимки в конкретната тема. 52
Hakkâri Spor Публикувано: 22 декември Публикувано: 22 декември Супер е Вроцлав (и о-в Тумски съответно). Аз пък бях по жегите, юли. И нетипично за там, но беше много горещо. В единия от дните... с влак до Ополе, което също е красиво градче. 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега