Argentique Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 30 минути , iaia_mama каза: Аз пък въртя кръгчета из Тасос 🙂 Че и на любимия ми плаж Алики плюс таверна Леонидас. Ех, че е хубаво там, преди да са дошли всички. Или след като са си отишли. 5
Дани Магелани Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 3 часа, stanimir каза: Ти нали беше. Оня ден видях тук твоя кораб , Norwegian Sun ? Бях на Таити и Мореа. Бора Бора не беше включен в круиза ни. 2
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 30 май Популярно мнение Публикувано: 30 май На 19.07.2024 г. в 19:08, ДиянаВ каза: @Argentique, отбивката до мирадоруто как се брои - половин или цяла Маска? 😄 Който миналата година е минал с половин, тази му се полага цяла Маска😉 Чуваш ли @Argentique🙃Супер доволна съм от дългия ден, споделен с @EliDion, който започна със забулена в облаците, чародейна Маска, към 8:00 и нещо която след събиране на цвят и сутрешно кафе сольо с гледка се разгърна в пълна прелест до финала Щастлива съм от този спомен за цял живот🥰 След прехода има облекчение за морните крака на плажа в Los Gigantes - Acantilados de Los Gigantes Душичката също има нужда от благинка в тоз парещ пясък🍻 Незабравимият ден завършва със … залез от Mirador de los Poleos в компанията на преобразяващата се Ла Гомера Море от облаци 💭💤…, а отсреща Тейде и Пико Биехо не остават по-назад във великолепието👍😊 От все сърце благодаря на най-печения и смел водач на автомобила ни - Сеат Ибиса с кодово име Ла Фуриа Роха😄, @EliDion😘, която вчера благополучно премина цялото трасе от Буенависта дел Норте до Сантяго дел Тейде👍 Така мога да кажа, че имаме Маска и половина 😜 с вчерашния залез над Маска от едноименния мирадор 37 3 20
Популярно мнение zon Публикувано: 31 май Популярно мнение Публикувано: 31 май Northen Ireland Costal Route 50 13
stanimir Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май 4 hours ago, Дани Магелани said: Бях на Таити и Мореа. Бора Бора не беше включен в круиза ни. О изключих , ти беше с големия круиз на Princess. Френска Полинезия си е за самостоятелно пътуване , следващия път. А Таити е изключително красив остров , просто леко е в сянката на по-малките си съседи.Ако беше по-близо до Европа отвява Мадейра , Канари , Азори и каквото се сети човек.Много ми прилича на Оаху, отстъпва откъм плажове, но пък не е чак толкова пренаселен и природата е опазена доста по-дива.🙂 6
Дани Магелани Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 3 часа, stanimir каза: О изключих , ти беше с големия круиз на Princess. Френска Полинезия си е за самостоятелно пътуване , следващия път. А Таити е изключително красив остров , просто леко е в сянката на по-малките си съседи.Ако беше по-близо до Европа отвява Мадейра , Канари , Азори и каквото се сети човек.Много ми прилича на Оаху, отстъпва откъм плажове, но пък не е чак толкова пренаселен и природата е опазена доста по-дива.🙂 Аз слагам Френска Полинезия пред Хавай. Бях преди пожарите на Мауи, на Оаху, Кауаи и Големият Хавай. Харесаха ми. Малко ми идва в повече комерсиализацията. Това, което видях на Мореа - природа, коралови градини, манти и целия морски свят, бие и Хавай и Малдиви в моите очи. Ако мога да си го позволя някога, ще отделя внимание на повече острови от Френска Полинезия. 8
Роми Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май И за мен Френска Полинезия си е за дълго самостоятелно опознаване. Прекрасна природа и релакс. Но предполагам, че круизите на Гоген също са супер вариант. Мечтая за такъв круиз. Ще спести местенето по островите и събирането на багажа. 6
Дани Магелани Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 43 минути , Роми каза: И за мен Френска Полинезия си е за дълго самостоятелно опознаване. Прекрасна природа и релакс. Но предполагам, че круизите на Гоген също са супер вариант. Мечтая за такъв круиз. Ще спести местенето по островите и събирането на багажа. Не съм чувала за тях. Пусни линк, моля! 1
Роми Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 4 часа, Дани Магелани каза: Не съм чувала за тях. Пусни линк, моля! https://www.pgcruises.com/2025-voyages 5 1
Популярно мнение marycap Публикувано: 31 май Популярно мнение Публикувано: 31 май ...в Алберобело: 55
bibi Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Музеят в Крумово и Филибето. Едната щерка и мъжът ми се напъхаха в Миг-21. Беседваха с уредника около 30 мин. 43
Captain45 Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни Цял ден ги дебна. От сутринта 2-3 видях докато се разхождах по плажа, но не бях екипиран. После изпуснах няколко, че много плашливи се оказаха. Но успях да хвана една все пак. Утре сутрин при отлив ще се опитам да направя по-добри снимки 15
Eva eva Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни Около с. Плана - параклис "Св. Дух", ступата, вр. Манастирище, вр. Марчин камък 39
jul Публикувано: 2 юни Публикувано: 2 юни Тази година открихме плажния сезон на езеро - Женевското. Вчера имаше тържество по случая, храна от организаторите и много хора. Водата е учудващо приятна. 47
cck Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни В Русе за няколко дни (да се разбира - отговарям на предложения за бира) 🙂 22 1
ДиянаВ Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни преди 44 минути , cck каза: В Русе за няколко дни (да се разбира - отговарям на предложения за бира) 🙂 Въх, дали ще се сварим в четвъртък вечер и следващите дни? 🍻 2
ДиянаВ Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Тенерифе и любима за цял живот Анага❤️ След притеснения дали ще видим нещичко от облаци, взе, че и слънце заблестя🤩 по днешния маршрут Benijo - Cruz del Draguillo - Mirador Cabezo del Tejo - El Draguillo - през Anaga Senderos de Poesía XV, обратно към Benijo Разпускане на плажа Roque de las Bodegas 👍 А точно в момента по препоръка на хоста в Tegueste хапваме в местното Public “Bola Canaria”, където сестра й/му е готвач. Най-вкусната ни храна в Тенерифе на покривка от мушама и столчета от 90-те😄 - тази вечер почакахме към един час за la carne cabra, т.е. коза😋, но ни дадоха и сокчета за търпение😉. Докато хапваме, други мятат каменни топчета в местната игра Bola Canaria😁 43 6
Argentique Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни преди 49 минути , ДиянаВ каза: сокчета за търпение😉. Какви са тези сокчета, че и след преход, че и в Тенерифе? 😀 Хайде, шофьорът има оправдание, ама ти... 🤪 ===== Анага е вълшебна 😍 4 2
EliDion Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Преди 1 час, Argentique каза: Какви са тези сокчета, че и след преход, че и в Тенерифе? 😀 Хайде, шофьорът има оправдание, ама ти... 🤪 ===== Анага е вълшебна 😍 Айде сега, шофьорката не е ли човек. След 2 часа шофиране по баирища и из облаците. 4 часа като коза по камънака 🥴😅 и 2 час точене на лиги по 4 подпрени сърфа на стената на плажа - сокче е неприлична дума.😋 Вярната тояжка, оставена до къща N1, да е в помощ на следващия естествоизпитател, да я върне нагоре по сукака в гората. Героите са уморени. Ама отидоха на плаж❤️ 37 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега