Роца Публикувано: 18 юни, 2016 Публикувано: 18 юни, 2016 https://www.instagram.com/p/BGym8iiohAp/ Днес - светкавично разглеждане на Нанси и централния му площад, носещ името на крал Станислас 13
oli_mali Публикувано: 18 юни, 2016 Публикувано: 18 юни, 2016 (редактирано) Разходка в Пирин: Попово езеро Редактирано 18 юни, 2016 от oli_mali 48
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 юни, 2016 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2016 Добро утро от Ербил, Ирак (Иракски Кюрдистан). Преди малко кацнах и се настаних в едно много приятно хотелче. 43 градуса е навън Изненадващо се оказа, че една стара дружка от Египет живее вече тук и изяви желание да ме размотава из града и околията. Чакам след малко да дойде и почваме обиколката. 53
captain_oveur Публикувано: 20 юни, 2016 Публикувано: 20 юни, 2016 Матеев къде ли не е бил... Та сега и в Ербил! 6
sasho Публикувано: 20 юни, 2016 Публикувано: 20 юни, 2016 Добро утро от Ербил, Ирак (Иракски Кюрдистан). Ей това е!!!
traveler Публикувано: 20 юни, 2016 Публикувано: 20 юни, 2016 Добро утро от Ербил, Ирак (Иракски Кюрдистан). Преди малко кацнах и се настаних в едно много приятно хотелче. 43 градуса е навън Изненадващо се оказа, че една стара дружка от Египет живее вече тук и изяви желание да ме размотава из града и околията. Чакам след малко да дойде и почваме обиколката. 20160620_102343.jpg Добре че е Жоро да ходи на такива места,не бих си и помислил да отида в иракски Кюрдистан.А се оказва,че града е доста интересен - Ербил един от най-старите непрекъснато обитавани градове,доста голям 1,5 милиона и тази интересна цитадела. Чакаме снимки и разказ. Нищо че е топличко- стискай зъби. 9
Популярно мнение Kaloyan89 Публикувано: 20 юни, 2016 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2016 Аз се намирам в Отново в Африка - плажът "малката Африка" в Болиу сюр Мер - второто село след Ница по пътя за Монако и в топ 3 на цените на кв.м. Площ Във Франция. Не знам как не съм идвал на този плаж досега - то си е малък рай (за тукашните стандарти)! Не го пропускайте, дори го предпочетете пред Вилфранш като идвате насам! Красиво, спокойно и отпускащо след ужасен понеделнишки работен ден. Най-после и про нас дойде лятото след три ужасни дъждовни и студени седмици. 50
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 юни, 2016 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2016 Ок, вярно че обикновено имам късмет и много рядко оставам сам където и да е, но наистина не очаквах да намеря добър познат точно в Ирак. За пореден път се убеждавам, че е най-добре да не се правят предварителни планове, а просто да се слееш с обстановката и да се понесеш по течението. Моят египетски приятел ме развежда вече от 6-7 часа, заведе ме къде ли не. Сега сме в един местен бар, наливаме се с Йегермайстер, игнорираме ограниченията на Рамадан и обсъждаме местната политика. Научавам много интересни факти за Кюрдистан и Ирак директно от извора. Утре ще ме кара до някакви природни красоти на 2 часа с кола от Ербил. Ето ни тук пред една местна джамия: Хората в Кюрдистан са бая напред с материала, стандартът е двойно по-висок от България (ще се въздържа от коментар). Въпреки, че Сирия е много близо, никой не се интересува от Ислямска държава, тук е тотален оазис на спокойствието и всичко е в пълен разцвет. Но все пак да не сте посмели да си носите пистолета в мола! 65
Популярно мнение Mary Публикувано: 21 юни, 2016 Популярно мнение Публикувано: 21 юни, 2016 Bella Italia - Viareggio 60
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 (редактирано) Матеев къде ли не е бил... Та сега и в Ербил! Та значи, вече и в Ербил е бил! Редактирано 21 юни, 2016 от rik4o 4
Георги Матеев Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Та значи, вече и в Ербил е бил! И даже е пил! 9
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 И даже е пил! ама не се е напил (много - ей тая дума пречи на римата!)
AlexandraKo Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 ама не се е напил (много - ей тая дума пречи на римата!) То, кат си се напил, какво значение има дали е малко или много. Направо я махай и си стана чудно стихче. ;) вече и в Ербил е бил! И даже е пил! ама не се е напил 5
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 (редактирано) Тогава да отдадем заслуженото и на първия "стихоплетец" и да стане така: Матеев къде ли не е бил... Та сега и в Ербил! Може вече да каже - и в Ербил е бил! И даже е пил!Ама не се е напил. P.S. Гледам вече метлата се задава. Но някой по-смел или с връзки може и да продължи стихоплетството. Краят е отворен и предразполага към чудни сюжетни линии с главния герой. :- )))) Редактирано 21 юни, 2016 от rik4o 6
Костов Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Матеев Георги - Магеланец славен, почти целий свят обиколил сега е той в Ербил и даже чух, че нещо там е пил не знам какво, но не се е той напил. 11
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 юни, 2016 Популярно мнение Публикувано: 21 юни, 2016 Опасни сте ей... Аз днес краката си строших да обикалям, а вие стихчета плетете Отложихме за утре разходката извън града, а днешният ден посветих изцяло на кюрдистанската столица. Гледка към красивия централен площад на Ербил ... и към Цитаделата, част от културното наследство на Юнеско Вътре има невероятен музей на кюрдистанските текстил и килими (има прилика с иранското текстилно изкуство) А ако на някой му се е прияло сладко... 58
Цвете Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Жоро, от последната снимка напарво ми прималя! Моля те бъди милостив с хората със слаби сърца! Нощес ще ги сънувам тези тави, лелеее! 7
noshtna_ptica Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 ..... разгледал кюрдистанския текстил и баклавички хапнал си със стил 13
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 (редактирано) ..... разгледал кюрдистанския текстил и баклавички хапнал си със стил Хайде, поемата ербилска, не дебилска тръгна...опааа: Матеев къде ли не е бил... Та сега и в Ербил! Може вече да каже - и в Ербил е бил! И даже е пил! Ама не се е напил. Разгледал кюрдистанския текстил и баклавички хапнал си със стил. Следва... Редактирано 21 юни, 2016 от rik4o 16
traveler Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 ..... разгледал кюрдистанския текстил и баклавички хапнал си със стил Да преминем на хайку,или не сме изчерпали мерената реч 3
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Да преминем на хайку,или не сме изчерпали мерената реч С хайку е лесно за създаване, трудно за осъзнаване. Давайте с римичката. 1
captain_oveur Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Напъвате се, дращите пасквил за туй къде Матеев ял и пил... А аз ще го изчакам тоз младеж, докато отлети за Бангладеш! 20
noshtna_ptica Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Откакто беше той в Аляска в сънищата си се стряскам: лосове и страховити гризли ме преследват от Мак Кинли 13
stanimir Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Култ към личността усещам. Той бездруго срамежлив ай стига го ласкайте 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега