stanimir Публикувано: 2 юли, 2016 Сподели Публикувано: 2 юли, 2016 Питай ги , голяма част от тях говорят български П.С. Сигурно на пръсти се броят толкова ясните дни там. Невероятно синьо !!! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 2 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юли, 2016 (редактирано) Продължaвaме обиколкaтa, вече из Лофотенските острови, Норвегия: Вчерa в Henningsvaer Изглед от едно хълмче нaд грaдчето Пристaнището, което лично нa мен леко ми нaпомняше по нещо нa умaлено копие нa Nyhavn в Копенхaген Плaжчето с място зa къмпинг, нa което нощувaхме крaй Henningsvaer Aко водaтa не беше 10-12 °С, щеше дa е нaпрaво уникaлно. Не че и тaкa не е, де Не знaм дaли зaрaди белите нощи, цветните къщи, сочно зеленото, aтмосферaтa, или нещо друго, но северните грaдчетa зa мен сa много сходни кaто усещaне с тези от нaй-южнaтa стрaнa нa Земното кълбо - примерно Ушуaя, или Пуерто Нaтaлес Днес времето се рaзвaли, и леко промени плaновете. Но пaк не успя дa ни лиши от още прекрaсни гледки и природa Нa път зa Leknes (дa не се бъркa с Лохнес ) Редактирано 2 юли, 2016 от wilks 63 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 2 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юли, 2016 (редактирано) Да се отчета и аз от норвежко, но със снимки на Влади. След дъждовно посрещане в Берген имахме прекрасно време за трека до Тролтунга, който се оказа по-дълъг и тегав от очакваното. Все пак гледките по пътя си заслужаваха, както и тролския език. Полет до Тромсо иии събрахме сили колкото да се качим за гледка. Лофотенски острови, ако знаете каква красота е тук. Вчера отчетох първа жестока гледка, но се катерих сама и снимки, когато се върна. Тъпото на белите нощи е, че добрата светлина за фотография е между 24 и 2 часа. Малко кофти е да се бориш с почти отвесна скала за качване и желанието да се метнеш на някой камък и да поспиш, все пак оцелях. Редактирано 2 юли, 2016 от Tedy 82 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 На поход до най-източното селце Chamorga в Тенерифе. Времето горе е есенно. 37 Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 Тайничко завиждам на последните два поста, най-вече на Tedy. Аз пак на село. 28 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 Цял следобед на разходка с малчуганите из Тракийската долина. 49 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 Тайничко завиждам на последните два поста, най-вече на Tedy. Аз пак на село. Как се казваше това комплексче?Правеха занимания с децата,учат ги да готвят ,рисуват и др,ако не се лъжа. Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 Как се казваше това комплексче?Правеха занимания с децата,учат ги да готвят ,рисуват и др,ако не се лъжа. Фабрика за храна и танци в с. Равнища Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 3 юли, 2016 Сподели Публикувано: 3 юли, 2016 Как се казваше това комплексче?Правеха занимания с децата,учат ги да готвят ,рисуват и др,ако не се лъжа. Рисуват, месят хляб, въргалят се в пяна. Изобщо голям кеф е за децата. За името на комплекса виждам, че са ти помогнали. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 Рисуват, месят хляб, въргалят се в пяна. Изобщо голям кеф е за децата. За името на комплекса виждам, че са ти помогнали. Благодаря.Мисля с малката да отида за 3-4 дни 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 На Златни пясъци. Много приятна атмосфера като цяло. Ако трябва да правя сравнения: хотелът, в който сме отседнали, е доста по-добър от миналогодишния в Испания, а е значително по-евтин. Не бях почивал от години на българското Черноморие и реших да му дам нов шанс. Със съжаление трябва да отбележа, че някои неща въобще не са се променили, особено на тема персонал и качество на обслужване. Например: при настаняване като чуха българска реч рецепционистите рязко си промениха отношението все едно сме втора класа туристи, а когато мислеха, че не ги виждаме, си размениха по един насмешлив/ироничен поглед. Доста дразнещо, догодина мисля пак да пропусна почивката в БГ, въпреки иначе нелошите условия. Гледката е от стаята ни на седмия етаж. 29 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 Не им обръщай внимание, те са си такива, нямат оправяне.. Друг вариант е, да им говориш на английски или на бълагрски с акцент! 7 Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 То това с обслужването май си е по бг стандартите Гледай го от добрата страна. Може да се разходиш до нос Калиакра, да направиш плаж на Крапец или Русалка (водата там е много чиста) или да хапнеш в Мидената Ферма Дълбока. 7 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 (редактирано) Небето беше много красиво днес! Снимките са правени с телефона и предполагам, че си има фабрични настройки някакви. И аз щях това да питам за снимките, като картички страхотни са Редактирано 4 юли, 2016 от Лидия 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 Със съжаление трябва да отбележа, че някои неща въобще не са се променили, особено на тема персонал и качество на обслужване. Например: при настаняване като чуха българска реч рецепционистите рязко си промениха отношението все едно сме втора класа туристи, а когато мислеха, че не ги виждаме, си размениха по един насмешлив/ироничен поглед. Доста дразнещо, догодина мисля пак да пропусна почивката в БГ, въпреки иначе нелошите условия. Матеев, моля ти се! „Забрави“ си паспорта на рецепцията и дай на персонала десетина минути време да го разгледат. После ми се обади да потърсим някой с насмешлив поглед 31 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 В Белгия. За първи път посетих Валония, но за съжаление столицата й - Намюр, ми предложи предимно дъжд и мъгла... За сметка на това пикльото в Брюксел днес не е Манекен Пис, а Чичо Сам... 29 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 4 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 Aко срещнете в някоя кръстословицa "име нa нaселено място в Норвегия" с еднa буквa, дa знaете че е Å Вчерa и днес - обиколки из нaй-южнaтa чaст нa основнaтa групa от Лофотенските острови - между Reine и въпросното селце, голямa чaст от което, е музей. И тaкa Å пaнорaмнa гледкa с хaрaктерните зa рибaрските селцa в рaйонa къщи върху дървени колове, зaкътaни между високите фиорди Reine - типичен зa рaйонa център нa грaдче нa островите - мaгaзинче, няколко офисa нa туристически фирми, хотелчетa, зaобиколени с много зеленинa... ...и кaфебaрa, снимaни току що 63 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 В Zaanse Schans. 49 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Продължавам обиколката с Volendam. И бонбонче за пътешественици. 48 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Готическия квартал на БАРСЕЛОНА. (как качвате снимки от телефон?) 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Аз отивам на пълната версия и качвам само "прави" снимки. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 5 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 (редактирано) И последен за деня - Marken. Доста по-малко туристи имаше в него. Толкова красиви къщички имаше, че им завидях направо... Само силния вятър ме спря ... да си се представя в една къщичка точно там! Редактирано 5 юли, 2016 от Mary 63 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2016 Сподели Публикувано: 6 юли, 2016 Мари, снимките ти са невероятни. Толкова са красиви, благодаря за удоволствието! 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 6 юли, 2016 Сподели Публикувано: 6 юли, 2016 На летището в Барселона на път за Майорка, 3-ти полет за 3 дни 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега