Евгени Димитров Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Разходка за един ден до съседния остров 19 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Добрия стар Лондон и посещение на мач на ФК Милуол славещ се с едни от най-проблемните фенове на Острова, леко бях нащрек - тежък район си е .. 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 31 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Морондава, алеята на боабабите и парк Киринди. 55 Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Ако днес някой има мерак да идва на плажа Навагио в Закинтос, моля да не бърза, чакме да се освободят места 32 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Има ли нужда да казвам от къде??? 33 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Плажът Сани на Касандра снощи... 41 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Ако днес някой има мерак да идва на плажа Навагио в Закинтос, моля да не бърза, чакме да се освободят места Не знам за какво чакате. От снимката се вижда, че има доста свободно място! 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Има ли нужда да казвам от къде??? От Слънчака, нали? 25 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 (редактирано) Фичо, не позна)) От Царево ще да е))))))) Или от едно място, дето започва с И , а пък завършва на Я))))) Редактирано 31 август, 2016 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 31 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Бело сур мер, рай на западното крайбрежие в Мадагаскар. Лодки, палми, бял пясък, селце с рибари. Бунгалото ни е много хубаво, топлата вода от кофа, но дават. Даже и нет има. Пътят дотук е офроуд. Селото е достъпно по суша от юни до началото на октомври. През останалото време пътя е залят от вода. Снимки по пътя до Бело, пясък и вода. Нашият хотел. 62 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Поздрави на всички от Newcastle under Lyme 43 Връзка към коментар
harta Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Парос, Колимбитрес 5 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Гледаме слънчевото затъмнение в Мадагаскар 29 Връзка към коментар
harta Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Парос, Колимбитрес Редактирано 1 септември, 2016 от cck файлът не се е прикачил 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Отделих нова тема за Hard Rock Cafe. Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Skala, Кефалония - подводни гледки , Blue caves, Закинтос Редактирано 1 септември, 2016 от aneliya 27 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Гледаме слънчевото затъмнение в Мадагаскар Ми гледайте го и през фотоапарат, та да видим и ние 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Ми гледайте го и през фотоапарат, та да видим и ние Петкане, ти не разбра ли, че фотографите наши, като станаха милионери там и взеха, та го удариха на живот и зарязаха снимането.))А пък, ей на, и слънчево затъмнение им пуснали))) 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Привет от Siem Reap, Камбоджа. Колоритно място, допада ми. Вече 2 дни разглеждам храмовете, успях да видя около 20, невероятна красота. Вчера вечерта пък посетих местно шоу, танцьорките бяха впечатляващо грациозни. Тук е полунощ и сега отивам на нощния пазар да поразгледам за сувенири. Чудя се само да си направя ли масаж за $2 или да 60 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Ако не друго, на пазара има от онези за краката в аквариум с рибки.Голям кеф еДето рибките ръфат старите кожички - като на педикюр.) Жоре, там има и естествени камъни на добри цени.Топаз, сапфир, рубини, аметисти, емералд, полу - скъпоценни също . Ама трябва да ги познаваш, че има и измамници. Редактирано 1 септември, 2016 от AlexandraKo 4 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Петкане, ти не разбра ли, че фотографите наши, като станаха милионери там и взеха, та го удариха на живот и зарязаха снимането.))А пък, ей на, и слънчево затъмнение им пуснали))) Повече никакво морене с тухлата, я какво е хубаво с телефончето. 4 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Днес пълен релакс в Бело сур мер, Мадагаскар. Имаше огромен отлив сутринта и лагуната се пресичаше с шляпане. Тук строят големи лодки. 43 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Ако не друго, на пазара има от онези за краката в аквариум с рибки.Голям кеф е Дето рибките ръфат старите кожички - като на педикюр. ) Една приятелка казваше - "Не стига, че им храня рибите, ми и пари да им давам" 9 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Жоре, там има и естествени камъни на добри цени.Топаз, сапфир, рубини, аметисти, емералд, полу - скъпоценни също . Ама трябва да ги познаваш, че има и измамници. Така, така! Да внимава Матеев, щото аз така един път се минах - вместо полускъпоценен камък взеха, та ми пробутаха цял! 15 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 В Гърция. Днешния изгрев: 37 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега