Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Добрия стар Лондон и посещение на мач на ФК Милуол славещ се с едни от най-проблемните фенове на Острова, леко бях нащрек - тежък район си е ..

post-299-0-32918100-1472597658_thumb.jpeg

post-299-0-15421200-1472597706_thumb.jpeg

post-299-0-14933100-1472597773_thumb.jpeg

post-299-0-22805900-1472597835_thumb.jpeg

post-299-0-64126100-1472597845_thumb.jpeg

post-299-0-79342100-1472597934_thumb.jpeg

• Харесвам 31
Връзка към коментар

Ако днес някой има мерак да идва на плажа Навагио в Закинтос, моля да не бърза, чакме да се освободят места ;)

Не знам за какво чакате. От снимката се вижда, че има доста свободно място!

post-1041-0-19783400-1472651977_thumb.jpg

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Фичо, не позна:)))

От Царево ще да е:))))))))

Или от едно място, дето започва с И , а пък завършва на Я:))))))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ми гледайте го и през фотоапарат, та да видим и ние  ;)

Петкане, ти не разбра ли, че фотографите наши, като станаха милионери там и взеха, та го удариха на живот и зарязаха снимането.:)))А пък, ей на, и слънчево затъмнение им пуснали:))))
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Ако не друго, на пазара има от онези за краката в аквариум с рибки.Голям кеф е:)Дето рибките ръфат старите кожички - като на педикюр.:))

Жоре, там има и естествени камъни на добри цени.Топаз, сапфир, рубини, аметисти, емералд, полу - скъпоценни също . Ама трябва да ги познаваш, че има и измамници.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Петкане, ти не разбра ли, че фотографите наши, като станаха милионери там и взеха, та го удариха на живот и зарязаха снимането.:)))А пък, ей на, и слънчево затъмнение им пуснали:))))

Повече никакво морене с тухлата, я какво е хубаво с телефончето. :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ако не друго, на пазара има от онези за краката в аквариум с рибки.Голям кеф е :)Дето рибките ръфат старите кожички - като на педикюр. :))

Една приятелка казваше - "Не стига, че им храня рибите, ми и пари да им давам" :)

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Жоре, там има и естествени камъни на добри цени.Топаз, сапфир, рубини, аметисти, емералд, полу - скъпоценни също . Ама трябва да ги познаваш, че има и измамници.

Така, така! Да внимава Матеев, щото аз така един път се минах - вместо полускъпоценен камък взеха, та ми пробутаха цял! :mad:

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Magelanko
    • yan
    • Stanislav Dimitrov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.