Polina Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Поли,айде стига с тия ресторанти,че станах двеста кила.Що не препоръчаш някой музей? Добре де,ще го пробвам.Две вечери ще сме в Саранде.Мисли му,ако не ми хареса. Музей да е щом искаш! Бутринт, на около 15км от Саранда! На мен ми хареса и то много! 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Музей да е щом искаш! Бутринт, на около 15км от Саранда! На мен ми хареса и то много! Полиииии, не разбрах само, в музея преди или след ядене се препоръчва? ;) 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Полиииии, не разбрах само, в музея преди или след ядене се препоръчва? ;) Преди! За да изяде всичката им риба след това в кръчмата. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Полиииии, не разбрах само, в музея преди или след ядене се препоръчва? ;) По време на ядене 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) Поли,айде стига с тия ресторанти,че станах двеста кила.Що не препоръчаш някой музей? Емо, а пък като имаш път към/през Мадрид (аз и друг път май съм споменавал във форума) - има едни много хубави музеи - Museo del Jamon Ние така като сме в Мадрид - все културна програма по тия музеи! Те са няколко музея и като ги пообиколиш, може да пробваш и другата верига музеи - твърдят, че тяхната музейна сбирка била по-автентична. Редактирано 6 септември, 2016 от Фичо 9 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) Всъщност вчера бях със семейството на Бачковския манастир. Спазихме семейната ни традиция всяка година да го посещаваме. За съжаление от година, на година мястото става все по комерсиализирано След посещението на духовната обител, решихме да се погрижим и за тленните ни тела и хапнахме от традиционните за нас татарски кюфтета Редактирано 6 септември, 2016 от Костов 27 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) Аз рядко хлъцвам така, както се случи на Аморгос. Твърдя, че по-арт място трудно се намира... Редактирано 6 септември, 2016 от Гост Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Всъщност вчера бях със семейството на Бачковския манастир. Спазихме семейната ни традиция всяка година да го посещаваме. За съжаление от година, на година мястото става все по комерсиализирано На Джамура ли тез кИфтета? Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) Навярно не е нужно да кажа къде съм... Редактирано 6 септември, 2016 от tom777 43 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 На Джамура ли тез кИфтета? На Водопада са 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Посрещам почетната рота и отдавам чест на единствената жертва на Съединението - великият и недооценен българин капитан Райчо Николов! Политици и речи не ме интересуват. Те са стандартно добри в разединяването ни. 44 Връзка към коментар
Популярно мнение infinity Публикувано: 6 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 И отново Санторини. Днес взехме атв и се разходихме до фара и южните плажове. 51 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Като че ли българите в Гърция са били повече от гърците.При нас, на североизток, румънците са повече от българите.Съединяваме се,честит празник! Крапец и Шабла за любителите на свободният плаж. 49 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Всъщност вчера бях със семейството на Бачковския манастир. Спазихме семейната ни традиция всяка година да го посещаваме. За съжаление от година, на година мястото става все по комерсиализирано Е, ти иди на 15 август. На такива места се ходи в работен ден или привечер. Влез в магерницата, виж масата от 1604 година и ще забравиш за всякакво комерсиализиране. 3 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) Е, ти иди на 15 август. На такива места се ходи в работен ден или привечер. Влез в магерницата, виж масата от 1604 година и ще забравиш за всякакво комерсиализиране. Знам, Заро, че най-добре е в делничен ден да се посети Светата Обител.Посещавали сме я. Посещавали сме и магерницата, и имено това усещане за духовност е причината да посещаваме това място, въпреки комерсиализацията му.Извинявам се за спама. Редактирано 6 септември, 2016 от Костов 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Покойната ми баба ме водеше там като дете точно за Богородица. Преспивахме в манастира и после посрещахме/участвахме в масовката при пренасянето на иконата. Нямам много ясни спомени, но усещането ми оттогава е като за много свято място. За съжаление след години се сблъсках и с комерса- бях първо кума, после кръстница там и отношението на управата на манастира откровено ме отврати. Много ми се иска да си върна детското усещане, защото вярвам, че места като това са причината да живеем тук, въпреки възможността да сме някъде другаде. Явно трябва да пробвам пак в делничен ден или пък да намеря начин да не се дразня от комерсиализацията. 4 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 (редактирано) В Албания - основно бункери, мерцедеси и отлична храна Кабинетът на Енвер Ходжа в бункера превърнат в музей Bunk'art в Тирана Редактирано 6 септември, 2016 от violeta 29 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Ликиадес,Йоанина 28 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Аз рядко хлъцвам така, както се случи на Аморгос. Твърдя, че по-арт място трудно се намира... То ще да е било така заради твоите арт-камъчета Като че ли българите в Гърция са били повече от гърците.При нас, на североизток, румънците са повече от българите. Тц-тц-тц! И какво излиза? Изтикали сме гърците у морето! Явно трябва да пробвам пак в делничен ден или пък да намеря начин да не се дразня от комерсиализацията. Мхм. А там като лелката на гишето ти каже, че владиката (пловдивският) е наредил свещи от 10 стотинки повече да не се продават, пък „от 20 стотинки нямаме, щото свършиха“... 3 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 7 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Един прекрасен ден в Атина с офертата от 1,48 54 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 На един друг остров - Крит. 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Да разнообразя от Гърция - малко снимки от Гуам. Накратко: типично американски стандарт, много палми, много синьо и зелено, много японски туристи. Бих казал, че е нещо като умалена версия на Хавай. Един от по-закътаните плажове: Централният плаж Ypao (тъкмо беше валяло и успях да го щракна безлюден): Цветът на водата е хипнотизиращо тихоокеански: Квартална гледка в основното градче Tamuning: Панорама от върха Ritidian: Рентал колицата, която вярно ми служи за 200 километровата обиколка на острова: Интересна спирка на градския транспорт: 64 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 7 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Половин ден в Ханя 50 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Да се логна и аз-Саранда,Албания. Първите ми впечатления не с особено добри-голяма мръсотия на всякъде,Саранда е като Слънчев бряг през 1990.Верно ви казвам,даже и тоалетната хартия в хотела е такава,като шкурка Р80.Храната не е нито два повече,нито два пъти по-евтина от Гърция.Дано не се прибирам с автобус,защото колата ми е на един "паркинг" зад един строеж до хотела за 7евро за два дена.Питах пича от хотела къде мога да сменя евра,защото пристигнахме късно.Доведе ми единченчаджия на 70 години,които ми смени пари на супер курс. Да започна отначало-направих сефте на северната тангента.Минах 900км при страшен порой през почти цяла Гърция. Красен изкара няколко бири за идеята да посетим най-дълбокия кан он в света-Викос. Започнахме със скалните мостове в Кили. Продължихме към самия каньон първо от манастира Света Параскева в Монодентри После от наблюдателната платформа в Оксиа Утре Ксамил и Бутринт. 40 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 (редактирано) Съвсем неизненадващо в бизнес (Дайнърс) салона на летището в Гуам се предлага хот-дог за закуска. Баш по американски. Мммм EDIT: Сега изкараха и пуканки! След час излитам за Сайпан, в очакване съм на още тихоокеански пейзажи. Взех си стратегическо място до прозорец. Редактирано 8 септември, 2016 от Георги Матеев 23 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега