Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Ето така приятно започна денят ми. Водният бар беше прекалено изкушаващ...

post-1175-0-13280200-1472797370_thumb.jpg

Сега тръгвам към Kompong Phluk, на около 25 км от Siem Reap, за да разгледам потопената гора и плаващия остров. Благодаря за препоръката на г-н Lawrence :)

• Харесвам 32
Връзка към коментар

Ето така приятно започна денят ми. Водният бар беше прекалено изкушаващ...

attachicon.gif20160902_095619.jpg

Сега тръгвам към Kompong Phluk, на около 25 км от Siem Reap, за да разгледам потопената гора и плаващия остров. Благодаря за препоръката на г-н Lawrence :)

А на езерото Тонлесап ще ходиш ли?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Преди малко минах по ул. "Иван Вазов" и се замислих за това как никога преди не съм ги снимала, даже не съм обръщала глава да ги погледна, минавайки от там (както се случва с много други места, които приемаме за даденост), но никога не е късно да откриеш красивото, колкото и малко да е останало:

IMG_20160902_144651.jpg

• Харесвам 31
Връзка към коментар

Преди малко минах по ул. "Иван Вазов" и се замислих за това как никога преди не съм ги снимала, даже не съм обръщала глава да ги погледна, минавайки от там (както се случва с много други места, които приемаме за даденост), но никога не е късно да откриеш красивото, колкото и малко да е останало:

attachicon.gifIMG_20160902_144651.jpg

Ще ги взимат ли за декор в "Бояна"?! :lol:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

attachicon.gifIMG_20160902_144651.jpg

А пък аз винаги когато съм минавал съм се чудел на културтрегерите пловдивски, как не подеха някаква инциатива поне за един склад, а се сетиха за тях когато почнаха да се ги рушат,те просто можеха да се разпаднат и сами.

Не знам кой взе склада в който направиха мебелния магазин - това беше едно добро начало.

Връзка към коментар

Скиатос. Баш до пистата.

Каква благодатна среда за селфита :)

А да висиш зад излитащия самолет се оказа голяма тръпка. Видео, че е по-впечатляващо, в по-късна емисия в нарочната спотерска тема.

image.jpeg

image.png

• Харесвам 42
Връзка към коментар

Страхотна разходка днес до Kampong Phluk и езерото Tonle Sap. С прекрасен залез за финал... Успях да опитам и супа с крокодилско месо, хич не беше зле :)

Винаги е добре да опиташ крокодилско първи, преди това да те е опитало.

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Така, така! Да внимава Матеев, щото аз така един път се минах - вместо полускъпоценен камък взеха, та ми пробутаха цял! :mad:

Тъщата какво мисли по въпроса ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Познайте!Бира за първия познал. :)attachicon.gifP_20160904_115932.jpg

Печете чушкииии за фризера и за лютеница!!!

Аз не ща бира, искам от чушчиците или от лютеничката :)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• yan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.