Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

На 35-ия ми рожден ден в Афитос, Халкидики. В супер готин ресторант с гледка към морето. Благодарности на Lindt за препоръката относно него:)

Age is just a number хахаха

Наздраве, Магеланци:))

post-4804-0-48963100-1473012490_thumb.jpeg

Редактирано от Worldismine
  • Харесвам 44
Връзка към коментар

На 35-ия ми рожден ден в Афитос, Халкидики. В супер готин ресторант с гледка към морето. Благодарности на Lindt за препоръката относно него:)

Честит рожден ден!Много здраве и сбъднати мечти.

Ресторантът е добър,били сме в него.Мисля даже,че те имаха собствена марка вино.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

χαρούμενα γενέθλια και ζητωκραυγές !

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Наздраве и честит рожден ден!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На 35-ия ми рожден ден в Афитос, Халкидики. В супер готин ресторант с гледка към морето. Благодарности на Lindt за препоръката относно него :)

Наздраве, Магеланци :))

Да си жив и здрав и за всеки повод или пътуване да си откриваш поне едно специално място и изживяване  :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

На 35-ия ми рожден ден в Афитос, Халкидики. В супер готин ресторант с гледка към морето. Благодарности на Lindt за препоръката относно него :)

Наздраве, Магеланци :))

Наздраве!

Да си жив и здрав и все така усмихнат някъде по света! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Наздраве! Да си жив и здрав и някой лев в повече, ей така за разходки по света и у нас. :)
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.