Polina Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Ако се задържиш там още ден-два може да пием по едно албанско пиво. Утре тръгвам към Софето. Кога пристигате? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Утре тръгвам към Софето. Кога пристигате? Вдругиден вечерта. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 На 35-ия ми рожден ден в Афитос, Наздраве! Жив и здрав! 1 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Благодаря сърдечно за страхотните пожелания Ще се радвам да се засечем нейде по света 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Лихадонисия - гръцките Малдиви 32 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Писах, писах, затрих го. Еменския каньон 26 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Отново в Тана и финал на нашето пътуване. Най-после, заседна ми на гърлото Мадагаскар, не че беше зле, но и не ми беше готино. Мисля да спра с пътуванията засега, да си почина и дано ми се завърне желанието за нови приключения. 25 Връзка към коментар
randi Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Май идва момент, в който човек се пренасища. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 (редактирано) Май идва момент, в който човек се пренасища. Не знам дали е пренасищане, по-скоро това не е моя начин да изпитам удоволствие от пътя, но сама си правих програмата, грешно съм преценила, слагам си обица на ухото и това е. Редактирано 5 септември, 2016 от Tedy 2 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Днес в Родос. Довечера пак на път с тази гемийка. 31 Връзка към коментар
harta Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Rayni, до кога ще си на Наксос? В четвъртък ако си още там може да се видиме. Аз съм на Парос. Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 ...Дрвен град на Костурица. Дори с невероятен дъжд ми изглежда феноменално. Само ми ограничи възможността за повече фотоизяви. 44 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Последните две снимки Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Rayni, до кога ще си на Наксос? В четвъртък ако си още там може да се видиме. Аз съм на Парос. Утре тръгвам към Аморгос, за съжаление... Чудно е тук! Толкова съм благодарна на хората, които ми го предложиха. Плаж, храна, рай... Много ти благодаря за идеята. Вярвам все някъде ще се засечем! Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 (редактирано) Мдаа, чудото на виртуалната реалност явно е достигнало и до Бруней 20160904_132539.jpg Същото предупреждение го видяхме в S21 в Пном Пен. :D Редактирано 5 септември, 2016 от t_petkov Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Добрата стара Малта, бира и футбол. 25 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Разходка в Тана до двореца на кралицата. Готини гледки по залез. 36 Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Последните две снимки У дома ще ги оправя . Връзка към коментар
Polina Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Вдругиден вечерта.Ако спите в Саранда ви препоръчвам ресторант La Yo's. Намира се на главната посока Бутринт на около километър и малко от центъра на Саранда, в ляво. Чудна риба и морски специалитети! 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Вече вкъщи, но до преди няколко чaсa нa товa вълшебно място - хижa Козя стенa 33 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 5 септември, 2016 Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Малко замъци от последната екскурзия: Lichtenstein castle Hohenzollern Castle Neuschwanstein Castle Hohenschwangau Castle Bled Castle Salzburg Castle Hohenwerfen castle Melk Abbey(не точно замък,но също толкова впечатляващо) Schonbrunn palace Bratislava Castle 40 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 5 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Днес на разходка с яхта. Приказно беше! Невероятна красота, чудно синя вода и ... доволни деца! 50 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 5 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2016 Поздрави от Крит! 66 Връзка към коментар
akair Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 До кафето, което се намира "in the middle of nowhere": 44 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 6 септември, 2016 Сподели Публикувано: 6 септември, 2016 Ако спите в Саранда ви препоръчвам ресторант La Yo's. Намира се на главната посока Бутринт на около километър и малко от центъра на Саранда, в ляво. Чудна риба и морски специалитети!Поли,айде стига с тия ресторанти,че станах двеста кила.Що не препоръчаш някой музей?Добре де,ще го пробвам.Две вечери ще сме в Саранде.Мисли му,ако не ми хареса. 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега