Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

:) Това са от тези най-гадните hot dogs, налични в 7-eleven и по бензиностанциите...

Когато изкарат пуканки с ranch сос, тогава ще е за отбелязване (от един прЕател знам, че има и такива) :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За съжаление от година, на година мястото става все по комерсиализирано :(

И за съжаление - все по-занемарено!  :( Стените вътре в църквата са супер почернели, чак не се виждат вече стенописи. Като си помисля как в Гърция "никнат" църква след църква и всичките са изключително поддържани и все едно вчера са изрисувани...чак ми се приплаква! Пари за Мерцедеси и БМВ-та има, но за важни неща - не!  :wacko:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Да се отчета и с музеите в Албания,за да не си помислите,че само ям.А може би щях само това да правя,ако имаше какво.От начина на приготвяне,количеството и цената на морската храна в Саранда категорично не съм доволен.В Гърция е в пъти по-добре.

Та да се върна на нехранителната програма.Първо ходихме на извора Синьото око.На мен ми беше интересно-заслужава си.

post-1326-0-12643900-1473346519_thumb.jpeg

После разходка в Ксамил и Бутринт.

post-1326-0-62830700-1473346639_thumb.jpeg

Щом ви разказвам къде сме ходили означава,че все още не са ми откраднали колата.Рецепционистът обаче снощи ни предупреди най-малко пет пъти като легнем да затворим и да заключим вратата на терасата,защото може през нощта да ни окрадат.

• Харесвам 24
Връзка към коментар

Щом ви разказвам къде сме ходили означава,че все още не са ми откраднали колата.Рецепционистът обаче снощи ни предупреди най-малко пет пъти като легнем да затворим и да заключим вратата на терасата,защото може през нощта да ни окрадат.

Къде спите, че такъв зор? Ние незатваряхме балконския прозорец на стаята...

По главната, посока Бутринт в ляво има туристическа агенция и сменят евро за 135леки. Пък и почти навсякъде може да платиш в евро, курса го пише на касата по магазините, а келнерите ни питаха даже в евро или леки ще платим.

Вярно, че Албания не е супер лукс, но то това си му е хубавото. :) на мен южната част ми хареса повече от северната.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Малките порции при това недобре приготвени,замразените скариди или каркалци не са супер лукс.Един килограм дива риба за 40 евра можеш да я ядеш почти навсякъде по средиземноморието.Ципура 300 грама за 6 евро-също.В La Yo's една порция скариди струва 1200 леки или 9евро.Това не са ниски цени.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Малките порции при това недобре приготвени,замразените скариди или каркалци не са супер лукс.Един килограм дива риба за 40 евра можеш да я ядеш почти навсякъде по средиземноморието.Ципура 300 грама за 6 евро-също.В La Yo's една порция скариди струва 1200 леки или 9евро.Това не са ниски цени.

Аз никъде не съм казвала, че е евтино. За мен цените са си като тук, същите сметки сме плащали и в бг за 3-4-ма човека.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Красен изкара няколко бири за идеята да посетим най-дълбокия кан он в света-Викос.

Казах ти,че ще останеш доволен!!!

Аз ще ви кажа къде бях през последните шест дни,но това ще стане утре,защото сега съм скапан. ;)

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Поздрави на всички от Денвър, Колорадо. Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас.

post-753-0-37888200-1473433737_thumb.jpg

post-753-0-18155900-1473433758_thumb.jpg

post-753-0-32501000-1473433783_thumb.jpg

• Харесвам 37
Връзка към коментар

Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас.

Браво!  :) 

А що така нямам спомен да си почерпил за спечеления Super Bowl? :rolleyes:   :P :P  :P :rolleyes:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Браво!  :) А що така нямам спомен да си почерпил за спечеления Super Bowl? :rolleyes:   :P :P  :P :rolleyes:

Може и така да е и аз нямам спомени ;)

За сметка на това обаче се сетих за твоята колекционерска страст и ти нося едно малко, хартиено, колорадско, възпалимо сувенирче :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Поздрави на всички от Денвър, Колорадо. Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас.

Ако си на стадиона, как гледаш телевизионните реклами, които заемат повечето време преди последните секунди?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Сложи му и един колорадски бръмбар вътре :)

Колорадски бръмбари си имаме и в БГ, не е интересно. От друга страна тук всеки бръмбар е колорадски...

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.