Евгени Димитров Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Матеев, ах тиииии, какъв си дразнител!!! 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Това са от тези най-гадните hot dogs, налични в 7-eleven и по бензиностанциите... Когато изкарат пуканки с ranch сос, тогава ще е за отбелязване (от един прЕател знам, че има и такива) 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 И като казах тихоокеански гледки... 40 минутният полет между Гуам и Сайпан определено беше много панорамен. Не се отделих от прозореца и за секунда. Това са от тези най-гадните hot dogs, налични в 7-eleven и по бензиностанциите... Когато изкарат пуканки с ranch сос, тогава ще е за отбелязване (от един прЕател знам, че има и такива) Прав си, хотдозите не бяха нещо особено, но все пак досега не бях виждал в бизнес салон, а още по-малко пуканки. Пък и как беше лафа... на харизан кон зъбите не се гледат 54 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 За съжаление от година, на година мястото става все по комерсиализирано И за съжаление - все по-занемарено! Стените вътре в църквата са супер почернели, чак не се виждат вече стенописи. Като си помисля как в Гърция "никнат" църква след църква и всичките са изключително поддържани и все едно вчера са изрисувани...чак ми се приплаква! Пари за Мерцедеси и БМВ-та има, но за важни неща - не! 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 На Елафониси от вчера 34 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Приятна гледка към Акропола от терасата на "a for athens cocktail bar" 38 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Да се отчета и с музеите в Албания,за да не си помислите,че само ям.А може би щях само това да правя,ако имаше какво.От начина на приготвяне,количеството и цената на морската храна в Саранда категорично не съм доволен.В Гърция е в пъти по-добре. Та да се върна на нехранителната програма.Първо ходихме на извора Синьото око.На мен ми беше интересно-заслужава си. После разходка в Ксамил и Бутринт. Щом ви разказвам къде сме ходили означава,че все още не са ми откраднали колата.Рецепционистът обаче снощи ни предупреди най-малко пет пъти като легнем да затворим и да заключим вратата на терасата,защото може през нощта да ни окрадат. 24 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Щом ви разказвам къде сме ходили означава,че все още не са ми откраднали колата.Рецепционистът обаче снощи ни предупреди най-малко пет пъти като легнем да затворим и да заключим вратата на терасата,защото може през нощта да ни окрадат. Къде спите, че такъв зор? Ние незатваряхме балконския прозорец на стаята... По главната, посока Бутринт в ляво има туристическа агенция и сменят евро за 135леки. Пък и почти навсякъде може да платиш в евро, курса го пише на касата по магазините, а келнерите ни питаха даже в евро или леки ще платим. Вярно, че Албания не е супер лукс, но то това си му е хубавото. на мен южната част ми хареса повече от северната. 4 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Малките порции при това недобре приготвени,замразените скариди или каркалци не са супер лукс.Един килограм дива риба за 40 евра можеш да я ядеш почти навсякъде по средиземноморието.Ципура 300 грама за 6 евро-също.В La Yo's една порция скариди струва 1200 леки или 9евро.Това не са ниски цени. 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Малките порции при това недобре приготвени,замразените скариди или каркалци не са супер лукс.Един килограм дива риба за 40 евра можеш да я ядеш почти навсякъде по средиземноморието.Ципура 300 грама за 6 евро-също.В La Yo's една порция скариди струва 1200 леки или 9евро.Това не са ниски цени. Аз никъде не съм казвала, че е евтино. За мен цените са си като тук, същите сметки сме плащали и в бг за 3-4-ма човека. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 А какво е "каркалци"? 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 Скариди на албански. 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 8 септември, 2016 Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 (редактирано) Красен изкара няколко бири за идеята да посетим най-дълбокия кан он в света-Викос. Казах ти,че ще останеш доволен!!! Аз ще ви кажа къде бях през последните шест дни,но това ще стане утре,защото сега съм скапан. Редактирано 8 септември, 2016 от krasen_denev 3 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 8 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2016 За най-нетърпеливите....Олимп!!! За одисеята "Олимп" ще разкажа при първа възможност. 56 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Малко снимки от Манчестър 32 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 На Елафониси от вчера Какво е положението след наводненията на Пелопонес ? Защото планирам пътуване в края на месеца. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Вече у дома в добра компания. 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 9 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Малко гледки от Сайпан - поредното тихоокеанско късче от рая. 54 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Какво е положението след наводненията на Пелопонес ? Защото планирам пътуване в края на месеца. Всичко е перфектно, не виждам следи от катаклизми 3 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Поздрави на всички от Денвър, Колорадо. Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас. 37 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 (редактирано) Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас. Браво! А що така нямам спомен да си почерпил за спечеления Super Bowl? Редактирано 9 септември, 2016 от Фичо 4 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Браво! А що така нямам спомен да си почерпил за спечеления Super Bowl? Може и така да е и аз нямам спомени За сметка на това обаче се сетих за твоята колекционерска страст и ти нося едно малко, хартиено, колорадско, възпалимо сувенирче 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Сложи му и един колорадски бръмбар вътре 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Поздрави на всички от Денвър, Колорадо. Определено да посетя мач на любомия ми отбор е once in a lifetime преживяване. Победихме супер драматично в последните секунди. Останах без глас. Ако си на стадиона, как гледаш телевизионните реклами, които заемат повечето време преди последните секунди? 3 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Сложи му и един колорадски бръмбар вътре Колорадски бръмбари си имаме и в БГ, не е интересно. От друга страна тук всеки бръмбар е колорадски... 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега