krasen_denev Публикувано: 24 септември, 2016 Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 След тежък но ползотворен ден,перфектния залез в Задар!!! 40 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 24 септември, 2016 Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 Сейнт Андрюс, Шотландия. Голф (все пак тук са го измислили), замъци феерични, класически фиш'н'чипс, добра бира и втородивизионен истински футбол - какво по-добро може да ти се случи в събота .. 39 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 24 септември, 2016 Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 Този път в посока обратна на main stream-а. Трансилвания. 26 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 24 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 Човек, дори и добре да живее, рано или късно попада в туристически капан с песни и пляски на народите. О-в Тана, Вануату, 24.09. 64 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 Отивам да посрещна изгрева на брега на морето... Не, не съм сектант... по-лошо... рибар 19 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 И фото-отчета от посрещането на изгрева... Хванах много... неща Хванах изгрева, хванах тен , вятър хванах, че ми и хартиса Какво беше - каквато и простотия да измислиш, все ще се намери някой да ти се върже на акъла По някое време милото се обади да види как съм, и деликатно да попита да вади ли пържолите от фризера Умница ми е тя 30 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 Финал на скандинавската ни разходка с Стокхолм, през Хелзинки на борда на кораба Принцеса Анастасия и полет към София с Ryanair. 40 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 25 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 (редактирано) Belo Sur Mer, Madagscar - залез плюс отлив: който разбира тук се спира Тримата от запаса пращат поздрави на всички. Утре продължаваме на юг - Morombe, Andavadoaka, Ifaty. Редактирано 25 септември, 2016 от bronco 53 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 Belo Sur Mer, Madagscar - залез плюс отлив: който разбира тук се спира Тримата от запаса пращат поздрави на всички. Утре продължаваме на юг - Morombe, Andavadoaka, Ifaty. Отливите по залез винаги са много яки. 3 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 4-ти ден в Грузия,2 ри ден в Кутаиси.Някой градове живеят още в СССР,други се измъкват в 21 век(Батуми),но живота си тече с пълна пара.Важното е чача(ракия) да има и кВино.Грузинците обичат живота на макс и шофират като камикадзета.Шофирайки ...на всяка църква се кръстят по 3 пъти.Твърдо са минали на десен волан гледам,че са усвоили изпреварването от дясно! 25 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 25 септември, 2016 Сподели Публикувано: 25 септември, 2016 На конни надбягвания в Шотландия. Някои казват, че дъгата носи късмет при залаганията, но букитата знаят най-добре .. 36 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Залез на Санторини, но наблюдаван не на Ия, а на плаж Влихада. И нямаше нито един китаец. Вен62, благодаря за идеята! Е, няма от снимките, които очаквах. Колкото за колата под наем - вероятно не ти трябва вече. Sorry, закъснях. Ама Комо, Беладжио си искаха необходимото внимание. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Е, няма от снимките, които очаквах. Не съм папарак, за да снимам влюбените на фона на залеза. Скалите при залеза е достатъчно. А снимки - много. Бяхме там 6-7 часа и доста поснимахме. 2 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Belo Sur Mer... Айде един слънчев поздрав за bronco : 45 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Малко в есенен Саут Парк София 22 Връзка към коментар
lan Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Ушгули, Грузия след тридневен преход от Местия. Според донакина в момента има българска група в селището. Магеланска инвазия? 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Родос. Върнахме лятото и обухме късите гащи отново. Малко гледки от острова, утре фери до Сими. 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 27 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Един залез от от мен. Поздрави от Англия 54 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 В Сеул. Благодарности на Фичо за ценните съвети! Особено за корейското спа! 40 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Сими, изключително красив остров, силно препоръчвам за 1 ден. Напускаме Родос. Сими ни посрещна със слънчева усмивка. 40 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 [attachment=70355:20160928_160438.png Страхотни гледки по пътя. 20160928_161832.png Какви гледки? Аз виждам само крака... 8 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Какви гледки? Аз виждам само крака...И крака да има, лято е... само още един ден тази година. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение tonik Публикувано: 29 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 В Армения! Много интересна страна. Горещо препоръчвам ползващите новата линия на Wizz до Грузия да не пропускат Армения. Няма да съжаляват! 58 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 Последният ни ден в Родос започна в Линдос. Рано сутринта нямаше никой и беше много приятно с красива гледка към залива и крепостните стени. По-късно се изсипаха има няма 500 автобуса и ние лееко се изнесохме... ... в посока Архангелос. Гледки към Колимбия. И днешната перла в короната - Коскину. В старата част има приятна и автентична атмосфера. Много ни хареса. 46 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 В Атина , с много противоречиви чувства. Очаквах по красив и чист град. Реално - мръсно, много боклуци, хартии, фасове, много просяци (аз в София толкова не съм виждала! ). 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега