chandni Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Познайте с кого имаме среща утре neuromancer 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Игуасу Омотахме и двете прелестни области в Аржентина и Бразилия, потопихме се във водопадите, обходихме до откат всичко - боли ме всяко мускулче , а след малко се бухваме във вътрешността на Бразилия с полет до Бело Оризонте. Познайте с кого имаме среща утре received_10211563298266308.jpeg 20161218_115702.jpg 20161219_104953.jpg 20161219_124717.jpg 20161219_124017(0).jpg Прекрасно е! И вие сте много готини! 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 , а след малко се бухваме във вътрешността на Бразилия с полет до Бело Оризонте. Познайте с кого имаме среща утре Започваме колективно, щото всички се сещаме: Завижд, завижд,завиииижд! Ще има хубав прааазник! 6 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Поздрави от вулкана Тейде 48 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Ouro Preto. Чудесна среща с чудесния магеланец neuromancer - който ми спести стресово каране до Mariana и притесни себе си. Благодаря! Дано някой друг път имаме повече време и за по бира... Връзка към коментар
pamela Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Игуасу Омотахме и двете прелестни области в Аржентина и Бразилия, потопихме се във водопадите, обходихме до откат всичко - боли ме всяко мускулче , а след малко се бухваме във вътрешността на Бразилия с полет до Бело Оризонте. Познайте с кого имаме среща утре received_10211563298266308.jpeg 20161218_115702.jpg 20161219_104953.jpg 20161219_124717.jpg 20161219_124017(0).jpg Момичета, прекрасни сте! И снимките са готини! Продължавайте да си изкарвате чудесно! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 И няма пътуване, в което да не се вкарам в сцена от Алдомовар Да те закара навигацията (буквално!) в една угар, където стара бразилка ни гледа през прозореца и ни приема, не предава - то пък ние както предаваме на португалски... - и след справяне някак си с maps.me второ бухване пред втора угар - този път много близо до къщата за гости. Която къща за гости - след разпитване на ...емнайсет бразилци (ей ръчички, ей ги две) - открихме успешно на кънда в Дивия насред гората... Евала на спътничката ми Руми, че запази присъствие на духа (аз съм си свикнала...) и ни ми млатна нещо по главата за арт-изборите. За сметка на това след скитане в селцето ни посрещнаха с Ladies, the tea is served Няма да споменавам за басейна и джакузито в двора... P.S. Tiradentes е ИЗУМИТЕЛНО. Повече за колониалната му история - когде меня муза посетить Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 22 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 (редактирано) На Коледен бал в Новотела /сега вече Гранд хотел Пловдив/. Няколко лоши снимки от телефон. (( След малко продължаваме тук: Наздраве! Редактирано 22 декември, 2016 от AlexandraKo 50 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 (редактирано) Една му с билки раната върже, друга го пръсне с вода студена Топли поздрави от Кута, Бали. И за да не мислите, че всичко е розово, на ви една снимка от плажа на Кута. Правилно съм се позиционирал от другата страна, на Санур...........clever Sun4o:) Редактирано 22 декември, 2016 от Sun4o 49 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 AlexandraKo, Прекрасни сте! Елегантни и усмихнати, адмирации! Пожелавам ти и през новата година да ни радваш със слънчевото си присъствие в този форум, обожавам да чета приключенията ти по света и искрено ти желая здраве и късмет, за да можете и занапред да реализирате мечтите си, да се обичате и да се радвате на всеки невероятен миг, споделен с любимите хора... 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 AlexandraKo, Прекрасни сте! Елегантни и усмихнати, адмирации! Пожелавам ти и през новата година да ни радваш със слънчевото си присъствие в този форум, обожавам да чета приключенията ти по света и искрено ти желая здраве и късмет, за да можете и занапред да реализирате мечтите си, да се обичате и да се радвате на всеки невероятен миг, споделен с любимите хора... Много ти благодаря! Човек като попрехвърли една възраст, установява, че животът наистина е кратък / клишетата са си верни/. За това, всички вие, които сте толкова млади, живейте,обичайте, следвайте мечтите и желанията си, бъдете добри и позитивни и ще ви се случват само хубави неща! 23 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Снощи бях в хотел Маринела. Беше ми странно да отида там, но все пак се наложи: Все пак съм приятно изненадан от обслужването. 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Снощи бях в хотел Маринела. Беше ми странно да отида там, но все пак се наложи: Все пак съм приятно изненадан от обслужването. Какви сте хубавииииииииии! Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Снощи бях в хотел Маринела. Беше ми странно да отида там, но все пак се наложи: Все пак съм приятно изненадан от обслужването. Язък, отрязал си баш маратонките. 11 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Непростима грешка 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Язък, отрязал си баш маратонките. Това е защото на аватара той е бил зад апарата, а сега някой друг го е снимал! 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Една му с билки раната върже, друга го пръсне с вода студена IMG_0173.JPG Топли поздрави от Кута, Бали. И за да не мислите, че всичко е розово, на ви една снимка от плажа на Кута. Правилно съм се позиционирал от другата страна, на Санур...........clever Sun4o:) Това ли е новата дестинация, както казваш - за "стари гъзари"? За Пукет те послушах. Сега ще събирам идеи и за Бали. Чакам репортаж! Желая ти прекрасна балийска Коледа! 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 На Коледен бал в Новотела /сега вече Гранд хотел Пловдив/. Няколко лоши снимки от телефон. (( 20161222_221229.jpg 20161222_220703.jpg След малко продължаваме тук: 20161222_221654.jpg Наздраве! Алекс,чудесен финал на годината!Пожелавам ви здраве и енергия за нови незабравими пътешествия! А ние ще четем и ще се прехласваме по магнетичните места, на които ни водиш! Свята и приказна Коледа! Щастлива 2017! 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 (редактирано) Алекс,чудесен финал на годината! Пожелавам ви здраве и енергия за нови незабравими пътешествия! А ние ще четем и ще се прехласваме по магнетичните места, на които ни водиш! Свята и приказна Коледа! Щастлива 2017! AlexandraKo, изцяло се присъединявам към Дани Магелани. Да ви се сбъднат всичките мечти през новата година. ... Ама нали знаеш ква съм драка. Не мога да се въздържа: Що си го стегнала тоя мъж с тази папионка. Или нека да му е поне малко гадно в компенсация на това - колко много години има късмета да си до него. Редактирано 23 декември, 2016 от ven62 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 AlexandraKo, изцяло се присъединявам към Дани Магелани. Да ви се сбъднат всичките мечти през новата година. ... Ама нали знаеш ква съм драка. Не мога да се въздържа: Що си го стегнала тоя мъж с тази папионка. Или нека да му е поне малко гадно в компенсация на това - колко много години има късмета да си до него. Има няколко причини и първата е че, любимото най- официално облекло на половинът ми е смокингът. Но истински - със сатенени ревери, с панталон с лампази, ризата - с яка Алберт, с френски /двойни /маншети и колосана предница с нервюри.Питаш ли ме, отде намирам ризи? Има протокол и за обувките към него -тип Оксфорд, но не лачени.За смокинга трябва да са от черна естествена кожа, с връзки,с тънка подметка и леееко издължено носле.Лекинко, щото иначе ще са като на Малкият Мук )) Такива, ама лачени са изискване за случай, когато мъжът е облечен във фрак. Върхът на шика е сам да си завързваш папионката.До там не сме стигнали, купуваме готови на "Arrow", като пътуваме по света.У нас трудно се намират папионки, а ако се намерят не са хубави. Имаме най - разни цветове, включително и бяла,когато протоколът го изисква.Другите цветове отговарят на моите тоалети за случая.Снощи беше тъмносиня. Да се знае, че тоз мъж е брошката на ревера тооочно за таз дама.)) Да те светна още нещо.В не толкова официални случаи е допустима и черна жилетка с лъскав гръб. Нооо,тогава, черната папионка е абсолююююютно забранена. А, познай защо!)) 21 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 (редактирано) В не толкова официални случаи е допустима и черна жилетка с лъскав гръб. Нооо,тогава, черната папионка е абсолююююютно забранена. А, познай защо! )) За да не започнат гостите да го викат за поръчки. Редактирано 23 декември, 2016 от Фичо 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 За да не започнат гостите да го викат за поръчки. Ех, че умен тоз Фичо,беееее!Тооочно, но ти знаеш, защото и ти имаш смокинг, нали? 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Тооочно, но ти знаеш, защото и ти имаш смокинг, нали? Всъщност не, нямам, а и по принцип се чувствам леко неловко на много официални, светски събития На май се отклонихме от темата и ще ни се карат 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Алекс,чудесен финал на годината! Пожелавам ви здраве и енергия за нови незабравими пътешествия! А ние ще четем и ще се прехласваме по магнетичните места, на които ни водиш! Свята и приказна Коледа! Щастлива 2017! Дани, благодаря ти!И ти да си жива и здрава и все така усмихната! Завършекът на годината ще е утре вечер.Както викат малките /внуците/-на Семейния Коледен бал.)Имаме си традиция. Всяка година ходим в една къща за гости на центъра на Пловдив.Все едно - в луксозен ресторант, ама само за нас.Там ни слагат една голяма елха, подреждаме всички подаръци под нея, по време на аперитива Дядо Коледа ги раздава, всички цвърчат от кеф, дребосъците - най - много.Любимият ми мъж чете нещо от библията, каквото си е решил.После препитва дребните какво е станало на този ден и те се надпреварват да разказват.Християни сме, тия работи трябва да се знаят,те се възпитават от ранна възраст. После сядаме на красиво подредената огромна кръгла маса, главата на фамилията разчупва питата, омесена лично от мен и вечерята започва. Като меся питата, слагам във всяко парче парички, че да няма натъжени. Ако ви е интересно, ще сложа снимки.) 24 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Този следобед се разходихме из село Лещен, наслаждавайки се на хубавото слънчево време 24 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега