П.Кръстев Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 (редактирано) Слава Богу застраховката и покри всичко. Надявам се всичко да е наред с приятелката и да няма нищо счупено. Каква застраховка сте си направили, на World Nomads ли? Те ли ви насочиха към болницата през спешния телефон? Редактирано 2 март, 2017 от П.Кръстев Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 2 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Teotihuacan, нa около 50 км от столицaтa Mexico city. Пирaмидaтa нa Слънцето От подножието И от върхa 61 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Вероятно температурата е от слънцето. Не е толкова зле положението. Но като цяло не ми хареса Пукет. И това беше гвоздеят. Иначе лекарства имаме. Бързо оздравяване! Хареса ли ви Камбоджа ? 1 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Малко снимки от Банско ... толкова глупости се случиха, че скоро няма да стъпим там. И Добринище : 33 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Би ли ни казала кой е харесаният хотел? С удоволствие Ladear boutique hotel Siem Reap. Малък, спретнат, зелен, с басейн, ресторант, спа център и магазин.Мисля, че бяхме в супериорна стая, но в момента не мога да проверя. 5 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 (редактирано) Надявам се всичко да е наред с приятелката и да няма нищо счупено. Каква застраховка сте си направили, на World Nomads ли? Те ли ви насочиха към болницата през спешния телефон? А, това добре. Дано мине бързо всичко. Ма какво дърво? Катерила се е по дърветата ли? Надявам се всичко да е наред с приятелката и да няма нищо счупено. Каква застраховка сте си направили, на World Nomads ли? Те ли ви насочиха към болницата през спешния телефон? Катери се по дърветата в Тайланд, да Добре е да, не са счупени ребрата, както мислихме. Обади се на Алианц и реално веднага и оправиха и прегледа и лекарствата (и курабийките, водата и капучиното хихи). Поляхме го доволно с 4 джин-тоник за скромните 2 долара Редактирано 2 март, 2017 от milenita 15 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 В Пукет, Тайланд на най-кошмарното пътуване. Не знам какво би ме накарало да се върна. Мръсно, скъпо, комерсиално. На плажовете се изливат каналите. За капак стомашните проблеми ни налегнаха, а днес мъжът ми е и с температура. След малко тръгваме за Банкок и ще видим дали ще ходим на лекар. За първи път нямам търпение да се прибера. Ех, че тъпо. Стискам палци бързо да се оправите. П.П. Вчера си мислех за вас и си разсъждавах, че след Палау Тайланд едва ли ще ви хареса. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 2 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Поздрави от долните земи Нашата групичка в Нова Зеландия днес разгледа Роторуа и много ни хареса всичко, което видяхме. Посетихме маорско селище, снимахме се с изплезени татуирани мъже, дишахме серни изпарения и се почувствахме на друга планета. А времето е прекрасно - слънчево и топло. 77 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Palacio de Isora Tenerife Ако не си гост на хотела има ли вариант да си платиш вход само за басейна примерно? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Ако не си гост на хотела има ли вариант да си платиш вход само за басейна примерно?Няма как да проверя, но според мен това няма как да стане.Все пак това е скъп и луксозен хотел. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 ...и се почувствахме на друга планета. Сигурно ще е било заради полу-голите изплезени мъже 9 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Сигурно ще е било заради полу-голите изплезени мъже Шът, разваляш дисциплината. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Ако не си гост на хотела има ли вариант да си платиш вход само за басейна примерно? Не, не може. Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 поздрави от намръщена Флоренция! 35 Връзка към коментар
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 3 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2017 От миналата есен е, но използвам да Ви поздравя с нея за националния празник. Честит 3 март 54 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 поздрави от намръщена Флоренция! И намръщена е прекрасна! 3 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Щях да ви пускам от дъждовния Лутън, но не мога да я завъртя и се ядосах та я зарязах :/ Редактирано 3 март, 2017 от seagull_29 1 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Става все по-интересно- взехме нощния автобус от Siam Reap до Sihanoukville с увещанията за модерен автобус с тоалетна, светлини, контакти и т.н. Оказа се, че сме разделени на двa етажа с легла. Търсихме стълбите за долния етаж, търсихме, а той бил на пода.. пълен цирк Контакти и лампи има само на второто ниво, но за 13$ толкова След оспорван чоп приятелките ми се паднаха една в едно легло от персон и половина, а аз все още съм в очакване на непознатия "съквартирант" в съседната кутийка, с който се очаква са деля моето. Още преди да тръгнем съседите-братушки опънаха трапезата от водка с кола и краставички, индийците и французите си легнаха, а ние го ударихме на лаф с един новозеландец и приятелката му срещу нас. Нека купона започне сега Редактирано 3 март, 2017 от milenita 30 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Привет от Лисабон. 9 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 У съседите в Ниш. Снимката е от Чале кула. 12 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 3 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Поздрави от мен, Childish и Пулия. Сутринта отметнахме Бари и ни хареса... Сега се наслаждаваме на чаровната Матера.... 56 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 3 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2017 След като напуснахме чаровната Роторуа, Desi75, Яничка и аз продължихме към океана, където посрещнахме изгрева в Гисбърн, наричан още Gizzy - първият град в света, който вижда слънцето Rotorua Whatakane Gisborne 67 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 3 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Кратък отчет на днешния слънчев ден 53 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 По-рано на Шипка, в навалицата. Беше си преживяване. 48 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 4 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Нощен Мадрид! 62 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега