Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 5 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март, 2017 На плажа-мечта в Ханом. Безкрайна плажна ивица, топла и чиста вода, никакви хора. Има и такива места в Тайланд, добре, че решихме да експериментираме с нещо непознато. 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 5 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март, 2017 (редактирано) Днес в Лещен и Ковачевица. Красиви къщи, но не очаквах, че толкова много са полуразрушени... Надявам се да се намерят люде да ги реставрират. А пък пътят до Ковачевица е с уникални панорами, но за жалост без възможност за спирки за снимки И както бяхме се разглезили от безупречно обслужване 3 дни, така каката в местната кръчма рязко ни върна в родната действителност. И не ядохме супа.... Редактирано 5 март, 2017 от Цвете 50 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 На хокей в Ландсхут, Германия 37 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 Продължавам с прескачането из държавите скрили се на картата като зависими от кралицата острови В случая Jersey, част от Channel islands. И те като на о.Ман със свои пари, отделна финансова обвързаност с UK и Евросъюза и роуминг 3та зона за цвят. Офшорна зона със спокоен живот и ако не е времето (духа много) би било идеално място Днес се отдадох на разглеждане на фортификационни съоръжения от Втората световна война. 49 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 (редактирано) Неапол и Помпей. След като сутринта се опита да ни удави в дъжд, шмугнахме се в археологическия музей. Безплатната неделя, ама падна чакане да влезем. Едни опашки се вият, един дъжд се лее...идилия. Следобеда все пак поспря и решихме да рискуваме с Помпей -добре се получи, почти никакви хора. Валя още няколко пъти но се преживя. Хареса ми - Помпей. Неапол още не. Има още време, но шансовете да ми хареса не са много добри. Редактирано 5 март, 2017 от bobole4e 43 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 5 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март, 2017 Изгрев над София, поглед от Витоша...беше зашеметяващо 91 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 Кой каза, че нямало пъфини през март? :D 38 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Adiós Madrid! 75 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 6 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Нa юг по плaжовете нa Tulum, Mexico 68 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 6 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Всичко в Нова Зеландия е измислено. По пътя постоянно има табели за места с масичка за почивка, а днес отбихме при табела за гледка и каква гледка имаше само... Тук направихме късен обяд Още бонуси по пътя - видяхме алпака и много страхливо еленче: Шанс да видим киви на живо нямахме, затова се снимахме до табела на пътя Специално да похваля нашия шофьор Desi75 - чудесно се справя с обратното движение 68 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 6 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 март, 2017 о.Гърнси - следващата спирка от Channel islands Май това е най-краткият ми полет Джърси -Гърнси 9 мин с Dash 8 Q400 53 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 (редактирано) Пия биричка в Ном Пен преди утрешното потегляне към Виетнам, дебнейки един огромнен плъх, някакво куче до нас нягъва някаква глава на птица и същевременно се вълнувам на току що букнатата Индия за другия месец Редактирано 6 март, 2017 от milenita 23 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Обявявам (черно)морския сезон за открит! 37 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 (редактирано) Обявявам (черно)морския сезон за открит! Не покажеш ли селфи да си поне до кръста във водата, не ти го зачитаме открит! Редактирано 6 март, 2017 от Фичо 16 Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Бирмингам гледка от китайския квартал и църквата Св.Мартин 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Привет от Катманду, Непал! Днес не успях да направя панорамния полет над Еверест заради гъсти облаци и ме преместиха за утре сутрин. Стискайте ми палци за ясно време 75 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Привет от Катманду, Непал! Днес не успях да направя панорамния полет над Еверест заради гъсти облаци и ме преместиха за утре сутрин. Стискайте ми палци за ясно време Това ще бъде страхотно преживяване! От все сърце ти пожелавам успех! И мъничко ти завидях! 2 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Георги Матеев, да не пропуснеш да хапнеш момо! 3 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 (редактирано) Жоро, стискам палци за полета. Междувременно ние вече разпускаме на Пукет и противно на преобладаващата нагласа тук, на мен много ми харесва. Не знам дали е защото избрахме спокойно място или защото не се спираме тук, но ни харесва. Вчера отразихме Ката ной бийч за около два часа, после направихме обиколен тур на острова- вю пойнтс, големият Буда, Chalong temple и завършихме на Бангла роуд. Купон си е, стига да не спиш там. Днес имахме страхотен ден на Пи пи островите с изгрев в морето, Мая бей преди тълпите и хубав шнорхелинг, утре ни чака Панг нга бей и Джеймс Бонд и то не остана Редактирано 7 март, 2017 от lyusi 29 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Стискайте ми палци за ясно време Стискаме всички възможни палци и чакаме снимки от осъществения полет 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 7 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Belize Гледки от водното тaкси нa път към Caye Caulker И вече нa Кий Колкър от верaндaтa нa вилaтa почти нa брегa След мaлко отивaме дa ядем крaбове 74 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 7 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 март, 2017 (редактирано) Летяхме с хидроплан над най-голямото езеро в Нова Зеландия - Таупо. Отдавна исках да се кача на хидроплан и да видя как се каца във вода - кацането беше много меко. В темата за НЗ ще пиша как взехме тура по-евтино. Редактирано 7 март, 2017 от Яничка 69 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 7 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Днессе върнах от Армения. Приятна изненада. Бях прочела мнения колко по-добре е в Грузия и се бях понастроила леко песимистично. А се оказа достааааа приятно. 58 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 8 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Карнавал в Базел. Тия са протестанти и не им пука, че го правят цяла седмица алед католическото заговезни. Почва в 4 сутринта с барабани и флейти (пиколо) при пълен мрак освен светещитр сатирични лантерни на двестате и повече (?) маршируващи клики. После съмва и им виждаш лицата 62 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Летяхме с хидроплан над най-голямото езеро в Нова Зеландия - Таупо. Отдавна исках да се кача на хидроплан и да видя как се каца във вода - кацането беше много меко. В темата за НЗ ще пиша как взехме тура по-евтино.DSCN4956.JPGDSCN4980.JPGDSCN4965.JPGDSCN4962.JPG Коя е темата за Нова Зеландия, или предстои да бъде пусната като разказ? Питам, за да се абонирам 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега