Популярно мнение Tedy Публикувано: 11 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 март, 2017 (редактирано) Отчет от Малта точка Днес ВИПа разбра чутовната новина, че знамето на магеланци е с нас точка 5 минути подскача от радост, едва го озаптихме точка После под зоркото му наблюдение топчето гръмна точка Сега ВИПа спи и насън припява Венсерееееемос точка Да го запиша ли въпросителна Да живее ВИПа удивителна удивителна удивителна Така се развълнувах, че пропуснах снимките... Редактирано 11 март, 2017 от Tedy 66 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 11 март, 2017 Сподели Публикувано: 11 март, 2017 Отново в Дубай - току кацнахме и ей така ни посрещат IMG_20170311_192718.jpg Пътували сме заедно. 9 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 11 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 март, 2017 Последнa спиркa в Мексико - Cancun Плaжът е горе долу кaто в Бългaрия по морето, но сaмото море еее ... Вижте сaми, aз нямaм толковa думи зa "синьо" И зa кaпaк, ценaтa нa ромa в обикновен мaгaзин тук (дели се нa 11 зa ценaтa в левa, сaми го смятaйте, че нa мен мозъкa ми блокирa ) Aми зa мен товa нaпрaво си е Рaят нa Земятa 65 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 (редактирано) Уилки,направо "петдесет нюанса синьо":)))) Завижд,завижд, завииииижд!))Уф, като гледам навън пак какво е намусено,сиво и студено, голяяямо завижд! Наздраве на вас с тия чудесни ромчета! Редактирано 12 март, 2017 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Aми зa мен товa нaпрaво си е Рaят нa Земятa Trabajo - no, fiesta - si. 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 12 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Ах, какво съвпадение! И аз съм в момента в Малта! 55 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Пътували сме заедно. Ах, какво съвпадение!... Подобни все по-често появяващи се съвпадения вече могат да се определят като закономерност - магеланска! И на мен преди време ми се случи - кръстосахме неочаквано пътеките с една внушителна магеланска групичка в Кастейон! Беше много приятно усещане! 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Trabajo - no, fiesta - si.хaхa кaк ме нaцели с този виц Сигурен съм, че дори сaмият ти не си подозирaл нa колко прaв път си. Точно нa тaм летя след 3 чaсa Вече ще ти викaм "Мaг Зaро" Наздраве на вас с тия чудесни ромчета! Зa нaздрaве с чудесни ромчетa тепървa ще имa поводи и време До сегa товa бяхa сaмо тренировки. Сaмо след няколко чaсa зaпочвa сериознaтa чaст по отношение нa ромчетaтa 9 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 До сегa товa бяхa сaмо тренировки. Сaмо след няколко чaсa зaпочвa сериознaтa чaст по отношение нa ромчетaтa Там, където ромът е по-евтин от водата... 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Там, където ромът е по-евтин от водата... Интересно с каква вода го правят? 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 12 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Един ден в Дубай. 60 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Един ден в Дубай. IMG_2129.JPG IMG_2141.JPG Ти си на двете ми най-любими места в Дубай. Бях там през януари, но ми липсват! Хубаво да си изкараш! 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 В момента сме на летище JFK в Ню Йорк, чакащи полета си за Пуерто Рико киснейки в Admirals лаунджа на American Airlines. На влизане в САЩ имиграционният служител като видя български паспорт се ухили широко и вика: "Ооо здраво, брат!". Оказа се македонец... Което беше супер, понеже след като разлафихме не обърна никакво внимание на леко притеснителната ми пакистанска виза от миналия месец 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 12 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Втори ден в Малта и посещение на селцето на моряка Попай. Ядохме спанак и събирахме сили... ... за да се преборим с магеланското знаме. Ферибот и остров Гозо ни посрещна с лодки, яхти и извисяващите се кули на катедралите. Гледка от камбанарията на църквата Св. Джовани Батиста. Пред нас се виждат островите Комино и Малта. Стълбището на църквата. Виктория и цветния килим към Цитаделата. Залез край кулата Xlendi, която според моите спътници наподобява формата на Бузлуджа... хм. Красавица на ферибота. 80 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 13 март, 2017 Сподели Публикувано: 13 март, 2017 (редактирано) Цял ден фън в Wild Wadi - хич не е готино Редактирано 13 март, 2017 от oli_mali 38 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 13 март, 2017 Сподели Публикувано: 13 март, 2017 Не съм влизала и писала във форума от Коледа Всички снимки и дестинации са прукрасни! Много ви се радвам 4 Връзка към коментар
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 13 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 март, 2017 А пък вчера имахме Миракъл разходка и през деня и вечерта 59 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 13 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 март, 2017 Новината от днес, ако искате да изнудите ВИПа да ви свърши услуга, а той отказва - заплашете го, че ще му дадете знамето за следващото му пътуване... Вероятността да успеете да получите желаното клони към 100%. Последен слънчев ден в Малта. Прекарахме го в Мдина и Маршаслок. Второто селце много ми допадна, цветни лодки, настроение, а какви вкусотии ядохме за вечеря... 64 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 март, 2017 (редактирано) Привет от Ocean Park Beach - Сан Хуан, Пуерто Рико. Чакаме костенурките P.S. Трябва да похваля American Airlines, които вчера изненадващо ни ъпгрейднаха в бизнес класа на полета от Ню Йорк. Редактирано 13 март, 2017 от Георги Матеев 72 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2017 Сподели Публикувано: 14 март, 2017 (редактирано) А пък вчера имахме Миракъл разходка и през деня и вечертаАма много сте хубавииии!Да сте живи и здрави и все така усмихнати и щастливи!))Новината от днес...Теди,Малта е едно от малкото места, на които не бих се върнала.Пък сега, като ти гледам снимките, взех да се замислям.Толкова хубаво ми се вижда.)Ама това със знамето си е голяма отговорност и стрес.Аз, когато го нося, непрекъснато проверявам дали е тук и все се стряскам, да не се загуби или някой да го открадне, че ужасТен ужасТ! Редактирано 14 март, 2017 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 14 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 март, 2017 Поздрави от Макао! 81 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 март, 2017 Сподели Публикувано: 14 март, 2017 Поздрави от Макао! Дъждът май ти е свършил услуга - направо изглежда нереално как си щракнал тези места без почти никакви хора... Обикновено е фраш с позиращи китайци и не само 6 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 14 март, 2017 Сподели Публикувано: 14 март, 2017 Дъждът май ти е свършил услуга - направо изглежда нереално как си щракнал тези места без почти никакви хора... Обикновено е фраш с позиращи китайци и не само Китайците нищо не ги спира(магеланците също). 11 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 14 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 март, 2017 (редактирано) Aйде нaй-после Veceremos в оригинaл! :D Viva la Revolucion! Havana, Cuba Редактирано 15 март, 2017 от wilks 65 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 14 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 март, 2017 Днес разгледахме голяма част от пуерториканската столица. Сан Хуан определено е красив град с богата история. Утре потегляме към провинцията за 3 дни. 71 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега