Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 21 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Льовен, Белгия Брюксел 63 Връзка към коментар
Популярно мнение violeta Публикувано: 21 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Разхождам знамето във Вилнюс 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 21 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март, 2017 (редактирано) Ербил,Ирак.А снимката е от вчера манастира св.Матей на 30км. от Мосул Редактирано 21 март, 2017 от malkia 78 Връзка към коментар
randi Публикувано: 22 март, 2017 Сподели Публикувано: 22 март, 2017 Радвам се, че снимките ви харесват! Наистина го оценявам и се радвам! Честно казано, когато снимам никога или изключително рядко мисля как да композирам снимката, и как ще изглежда на монитор след това. Просто снимам. За мен е изключително важна емоцията и това, което снимам да ме кара да настръхвам... Та няма на какво да науча някой, просто трябва да го правиш с чувство. Колкото до смяната на професията, доста ми се ще, но много хора снимат и то доста добре, а и имат хубави фотоапарати, та не съм сигурен дали би ми се получило. Все още съм си с тази турбо сапунерка. На Пукет на спотинга бая зор видя. Беше яко жега и много се загря и снимаше изключително бавно и тегаво. 9 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 В момента съм ... Не казвам. Мъжете знаят защо... 34 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 В момента съм ... Не казвам. Мъжете знаят защо... Soi Cowboy.. Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 Роже внимавай, защото "совите не са това което са". 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 В момента съм в Latam Vip лаунджа на летището в Сао Пауло, убивайки 4 транзитни часа на път към Уругвай. Ще пътувате ли до Playa Flamenco? Аз лично предпочитам Playa Soni, но изобщо като чуя Пуерто Рико винаги ми става едно плажно.... Завиждам много и уви не благородно само :-) Уви, не остана време за Playa Flamenco, но видяхме няколко не по-лоши плажа. То там грозни всъщност нямаше въобще Жоре, на мен пък ми стана космическо. Моето питане е друго, и то от наистина сериозно любопитство. Като малък се бях заплеснал много по закодираното съобщение от Аресибо, което представлява цялта обобщена информация за човечеството (числа, елементи, ДНК, Слънчева система, Земя, човек, телескопа Аресибо), символично изпратена в космоса към звездния куп М13 - радиосъобщение, дело на великите Франк Дрейк и Карл Сейгън в далечната 1974 г. То трябва да пътува в космоса 25 000 години, за да стигне до целта си и още 25 000, за да получи някакъв хипотетичен отговор. Затова е по-скоро символ на тогавашните човешки постижения, отколкото нещо практично. Ей това нещо в момента лети в дълбокия космос като радиосигнал и казва кои сме, от къде сме и за какво се борим: Въпросът ми е - дали на място чу, разбра, видя и доби каквато и да е нова информация край радиотелескопа за това велико съобщение от Аресибо, гордостта на пионерите? Дали има туристическо или друго инфо, някакви новини, днес 43 години по-късно - когато светът горделиво ще се изсмее на глас над тия първобитни технически напъни, без да отчита, че сега вижда много по-надалеч, защото "...ние сме джуджета, стъпили на раменете на великани"? И аз като малък се бях заплеснал по същото и затова Аресибо беше задължителна спирка в програмата ни за Пуерто Рико. На място разгледах внимателно музея + попитах един от служителите, но засега няма нова информация около съобщението, което явно още си се рее нейде из космоса... 12 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 Уви, не остана време за Playa Flamenco, но видяхме няколко не по-лоши плажа. То там грозни всъщност нямаше въобще Съгласна съм, че в Пуерто Рико е трудно да намериш грозни плажове, но плажове с бурно море- много. А ние сме почитатели на възможно най-спокойния вариант океан или море:-) Всъщност това е въпрос на вкус. На мен и в Уругвай плажовете ми се видяха бурни- особно La Paloma и Punta Del Diablo. Но иначе страната е прекрасна... 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Пунта Кана, Доминиканска република 46 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 В лоунджа на Бахрейн на път за Макао. И типично за мен - не без проблеми. Няма он лайн чекиране на airmacau. Няма да ми стигне времето за виза и чекиране между двата полета. Дано успея на магия! И кой каза, че е на сух режим тук. Малко скрито,но си има всичко. 29 Връзка към коментар
Популярно мнение violeta Публикувано: 24 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март, 2017 (редактирано) Знамето в Рига Редактирано 24 март, 2017 от violeta 51 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 В Старозагорски минерални бани 5 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Местност Богородична стъпка 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Привет от Монтевидео, Уругвай 56 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 (редактирано) В лоунджа на Бахрейн на път за Макао. И типично за мен - не без проблеми. Няма он лайн чекиране на airmacau. Няма да ми стигне времето за виза и чекиране между двата полета. Дано успея на магия! И кой каза, че е на сух режим тук. Малко скрито,но си има всичко. Току що кацнах в Макао. Успях да се чекирам в транзита на ВКК. Като любопитен и търсещ човек, винаги си казвам "Нема начин да нема начин!" Е, оказа се, че има. Бонус - хванат самолет и запазена виза. Но, за да не спамя, ще потърся подходящо място да го опиша. Редактирано 24 март, 2017 от Dani Magelan 10 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 И понеже аз вече съм във вашето утре, ще ви кажа, че то е прекрасно! Хубав и щастлив нов ден на всички магеланци! 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 24 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Днес бях на "лов" за арт деко и цъфнали магнолии: 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Roje Публикувано: 25 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 март, 2017 На сафари в Safari World... почти като истинско... 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Разходката из уругвайската столица продължава с пълна пара. Случайно намерих стар познат (колега) в Монтевидео, който изпрати сина си да ме поразведе наоколо. Ей ни на двамата хубавци, препичащи се на крайбрежието Градът изобилства от графити и странен стрийт арт, които му придават колоритен вид: Хапнахме от прочутите стекове в локален ресторант и трябва да призная, че уругвайците определено знаят как да готвят. Гледката от хотела ми е директно към пристанището, а сутрин ме будят корабите. Като цяло Монтевидео е много подреден, чист, зелен, леко напомнящ на Италия и с висок стандарт. Показателно за последното са високите цени, съизмерими с тези от по-скъпата част на Западна Европа. А местните са едни от най-дружелюбните хора, които съм срещал напоследък. 70 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Вече у дома след кратка разходка из Западните покрайнини днес. Срам- не срам ,да си призная , че Сърбия винаги е била транзитна страна и не я познавам добре. Разгледахме Темският и Суковският манастир, похапнахме плескавица в Пирот и пихме кафе в Цариброд . Оставам със смесени чувства... 33 Връзка към коментар
kolanass Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Top of the Balkans - 2925 м. 48 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Стадион Васил Левски. Рози срещу лалета 28 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 25 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 март, 2017 В Бергамо с: desislavna, Desi75, Яничка, Домосед, Фичо и Dian. В такава компания няма начин да не е прекрасно. Ето и един по-различен поглед към Бергамо от мен: 72 Връзка към коментар
tch Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 Стадион Васил Левски. Рози срещу лалета Преди мача бих казал- дървета срещу лалета, но взеха, че ме опровергаха. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега