Duke Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Преди мача бих казал- дървета срещу лалета, но взеха, че ме опровергаха. Да, чакахме 15 години за нова победа срещу отбор от Топ 10 на Европа! Браво на момчетата и най-вече на страхотната тактика избрана от Хубси. Три извода след тази неочаквана, но напълно заслужена сладка победа: 1. Без нито един играч от в. "Лудогорче", националите играят освободено и като отбор; 2. Следващият мач в Минск ще бъде определящ за бъдещето на този отбор и треньорските заложби на Хубчев; 3. Срещнахме най-слабата Холандия в историята на тази страна и победата не бива да повдига очакванията до ненужни висини. 7 Връзка към коментар
Популярно мнение violeta Публикувано: 26 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Знамето в Талин Знамето в Хелзинки 50 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 26 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 март, 2017 (редактирано) Не съм сигурен дали това е правилната тема, но бих желал да се похваля. След дълги години на търсене най-накрая разбрах какво е истинско щастие. Еврика! Събудих се преди 20 минути в Лас Теренас, Доминиканска република, излязох на личната ми веранда, поех първите лъчи на слънцето,загледах се в далечината, заслушах се в птичките... звън, получих смс, Софийска вода, днес временно ще спират водата... Редактирано 26 март, 2017 от bronco 81 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Ха-ха, пак добре щом от столетницата не си получил напомнящ SMS да не забравиш да гласуваш... 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 26 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Привет от Ушуая, където изобилства от подобни невероятни гледки... След 4 часа се качвам на кораб в посока Антарктида и в следващите 10 дни ще съм офлайн. Ще имаме 4 слизания на ледения континент и предполагам е излишно да казвам колко много се вълнувам, нали? Като се върна ще пусна снимки, взех и фотоапарата този път. До скоро 100 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 И докато Жоро се мъчи на Антарктида на мен ми се завива свят на... Бангла роад Е, няма такова място... хайде лека нощ, че е горещо тук /във всякакъв смисъл/ 34 Връзка към коментар
randi Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Бовска Скакля https://www.youtube.com/watch?v=c1nGn4szbWE Горен ръб https://www.youtube.com/watch?v=CDIHMqPbu9g 26 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 27 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Кариби, Полуостров Самана, Република Доминикана 71 Връзка към коментар
Популярно мнение Гергана Пенина Публикувано: 27 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 март, 2017 На остров Капри с любими хора 73 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Аууу, глициниите са цъфнали! Завиждддддд! Връзка към коментар
Популярно мнение Roje Публикувано: 28 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 март, 2017 В момента съм... в рая или на най-красивия и известен плаж на земята: Maya Bay... Прекрасно е в топлите му води 63 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 В момента съм... в рая или на най-красивия и известен плаж на земята: Maya Bay... Прекрасно е в топлите му води Изглежда като на картинка, браво!Как беше с тълпите желаещи да стъпят на този известен плаж? Зачетох се в една статия, където се обсъжда проблема с многото дейтрипъри и се споменаваше, че единствения ден, в който могат евентуално да се избегнат тълпите е 1-ви януари рано сутрин, когато всеки е все още махмурлия от новогодишните празненства и не му е до плаж .. http://www.bordersofadventure.com/visiting-the-beach-film-set-maya-bay-the-crowds-and-the-perfect-picture/ 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 В Дубай, хотел Meridien, се наслаждавам на чаша червено вино и плодове за добре дошла. Дубай и вино за добре дошла... Аз толкова странно ги погледнах, че те ми върнаха странния поглед Няма да го снимам виното, но пък друго ще оставя - как помахах на магеланците от Русе-Варна преди няколко часа от 10000 м.н.в. от А380 на Emirates Връзка към коментар
Roje Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Изглежда като на картинка, браво! Как беше с тълпите желаещи да стъпят на този известен плаж? Зачетох се в една статия, където се обсъжда проблема с многото дейтрипъри и се споменаваше, че единствения ден, в който могат евентуално да се избегнат тълпите е 1-ви януари рано сутрин, когато всеки е все още махмурлия от новогодишните празненства и не му е до плаж ..http://www.bordersofadventure.com/visiting-the-beach-film-set-maya-bay-the-crowds-and-the-perfect-picture/ Да ти кажа очаквах доста повече хора отколкото в действителност се оказаха. Лично на мен тълпите не ми пречат. Отдавна съм свикнал с мисълта че в Лувъра или в Карнак няма как да бъда само аз. На Мая Бей скоростните лодки оставят туристите и се оттеглят в морето. Постоянно едни идват, други тръгват и чак такава пренаселеност не се усеща. Ние пристигнахме в 13,40 и стояхме до 14,40. 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Стадион Васил Левски. Рози срещу лалета Беше страхотен мач :-)) 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 След Хонг Конг, вече съм в Макао, хотел "Галакси". Доста лъскаво. На снимката е това, което се вижда от моя прозорец. След малко ще гледам в хотел "Бродуей" спектакъл "Viva la Broadwey" 29 Връзка към коментар
Популярно мнение Roje Публикувано: 29 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 март, 2017 В Tiger Kingdom Pnhuket. При шарените, гальовно мъркащи котенца... 51 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 29 март, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Днес се върнах, но изкарах два хубави дни в Будапеща 61 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Пролет над Етрополе 36 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 31 март, 2017 Сподели Публикувано: 31 март, 2017 В момента и следващите няколко дни на Silver beach.. 39 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 март, 2017 Сподели Публикувано: 31 март, 2017 Хронология на първата част от пътуването ми: Хонг Конг остров на север и на юг, Макао с португалското наследство и луксозната обвивка на манията за игри на късмета, изгрев на 11 000 м. и за финал - гледката от прозореца ми в Куала Лумпур. 30 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 Да ни е честит новият дизайн на форума! Поздрав от КЛ с цветя от мен и от тях! 26 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 Чинкуе тере 37 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 2 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 април, 2017 В Сaн Мaрино с още няколко мaгелaнецa! Още еднa сбъднaтa детскa мечтa (дългa история) Хaресa ми! Много крaсиво и спокойно място. Нaпълно се покри с предстaвите, и очaквaниятa ми 50 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 (редактирано) Малко снимки от Сан Марино и от мен. Зеленко, цветенца, гледки, приятно. От друга страна Болоня ме разочарова. Добре, че беше катеренето на кулата и панорамите, та да живна малко. Редактирано 2 април, 2017 от Tedy 46 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега