rik4o Публикувано: 2 април, 2017 Публикувано: 2 април, 2017 wilks, Tedy, върнахте ме в едно от най-приказните места, на които съм бил! Чудесни снимки! Сан Марино е много магнетичен и вечер, ако можете вижте го и го снимайте за нас! 2
Vyara Публикувано: 2 април, 2017 Публикувано: 2 април, 2017 Приятна разходка в Будапеща. Никога не разпознаваме добрите фотографи по улиците 26
Tedy Публикувано: 2 април, 2017 Публикувано: 2 април, 2017 преди 7 минути , rik4o каза: wilks, Tedy, върнахте ме в едно от най-приказните места, на които съм бил! Чудесни снимки! Сан Марино е много магнетичен и вечер, ако можете вижте го и го снимайте за нас! За съжаление бързахме да се приберем, сигурно е красиво и нощем. 2
Популярно мнение tom777 Публикувано: 3 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2017 И аз да се отметна за Бари и околности. 60
Популярно мнение Roje Публикувано: 3 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2017 Поздрав за всички Магеланци по света и голямо браво на Георги за великолепния нов облик на форума... Супер е!!! 63
Worldismine Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 От вчера: Сантяго Бернабеу, миг преди третия гол на Реал Мадрид срещу Алавес 35
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2017 В мислите си ... съм в Япония, а в действителност в Южния парк. 59
Добри Публикувано: 4 април, 2017 Публикувано: 4 април, 2017 преди 19 часа, Mary каза: В мислите си ... съм в Япония, а в действителност в Южния парк. И аз така тия дни в Пловдив - пробвай да съчетаеш оханами-то с много силен Матча и да четеш Башо или Бусон на някоя тиха пейка - изобщо не ти трябва Япония! 43
mu_ry Публикувано: 4 април, 2017 Публикувано: 4 април, 2017 преди 39 минути , Marisha каза: На пица в Пиза ах, как огладняяяяяях 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 4 април, 2017 Антарктида - покорена! Изживяването надхвърли очакванията ми поне двойно. В момента съм обратно в Ушуая, а утре ме чакат 5 поредни полета до София, кеф. По-хубави снимки от фотоапарата и евентуален разказ ще пусна по-натам, когато си събера мислите. P.S. На първо четене новият дизайн на форума ми седи странно на телефона, сигурно е до свикване. Супер трудно се качват снимки (може и да е от интернета) и затова пускам само една. 84
Дани Магелани Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 На Бали след едно инфарктно кацане снощи около 21 ч. Кръжахме около 1 ч. над острова. Казаха, че е заради лошото време. Ние почти бяхме кацнали и се издигнахме отново. Стори ми се, че няколко пъти не успяха да пуснат колесника. Но аз съм лаик и може би неправилно съм преценила стържещите звуци. Май ме хвана параноя. Някой може ли да предположи каква е истинската причина? Имало ли е ураган? Или така се оправдават. Валеше наистина, но не силно. 7
AlexandraKo Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 Даниии, не го мислИ повече, нали сте кацнали успешно! 3
Дани Магелани Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 Питам се дали трябваше да пресека екватора?
Дани Магелани Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 Не мога да кача снимки. Нито морето, нито плажът могат да се мерят с гръцките. С по-добрите от Азия изобщо не сравнявам. Масажите са добри. Хаосът в транспорта е пълен. Мизерничко, но това е Азия. Нагледах се на съседство на лъскави сгради и бордеи. Другото, което предстои, дано компенсира първото ми усещане за Бали. 2
neuromancer Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 преди 1 час, Dani Magelan каза: Питам се дали трябваше да пресека екватора? В какъв смисъл? Бали нали е на юг от екватора?
AlexandraKo Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 преди 11 минути , neuromancer каза: В какъв смисъл? Бали нали е на юг от екватора? Тя задава според мен, риторичен въпрос - дали си струвало да го пресече. 1
mililia Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 преди 2 часа, Dani Magelan каза: Не мога да кача снимки. Нито морето, нито плажът могат да се мерят с гръцките. С по-добрите от Азия изобщо не сравнявам. Масажите са добри. Хаосът в транспорта е пълен. Мизерничко, но това е Азия. Нагледах се на съседство на лъскави сгради и бордеи. Другото, което предстои, дано компенсира първото ми усещане за Бали. Ами, ако правилно виждам, че си се забила в Кута със сигурност хич няма да ти хареса. Казвах ти да идеш в Убуд сред зеленина, ама ти не ме послуша. 1
Дани Магелани Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 (редактирано) преди 2 часа, mililia каза: Ами, ако правилно виждам, че си се забила в Кута със сигурност хич няма да ти хареса. Казвах ти да идеш в Убуд сред зеленина, ама ти не ме послуша. Утре съм там. Исках по комуникативно място. Редактирано 5 април, 2017 от Dani Magelan
Дани Магелани Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 Да има и плаж наблизо , също. Сега разбрах, че белите плажове на Бали били мит. Някой бил ли е на такъв? И не ми се връзвайте, още избивам стреса от снощи. И за капак не ме чакаше уговореният трансфер на хотела. Голям Биг Брадър сме. Обозначила съм се в КЛ. Къде се видя къде съм? Основател, май много се увлякохме. Може да пратиш тези мнения към Бали, ако решиш.
mililia Публикувано: 5 април, 2017 Публикувано: 5 април, 2017 Има бял плаж - Virgin beach, но е далеч от теб. Има като нашите плажове в Нуса Дуа. Вероятно и в Санур. Създала си събитие Бали и там си писала, че ще си в Кута. От там те видях. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега