Популярно мнение a6olq Публикувано: 18 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 18 май, 2017 Продължава нашето чудесно пътуване в Андалусия. Днес останах очарована от Кордоба! 56
antea Публикувано: 19 май, 2017 Публикувано: 19 май, 2017 Палермо през нощта, зашеметяващ звуци, миризми, гледки, тълпи младежи, живот като за последно, Quattro Canti, a saluti! 45
iaia_mama Публикувано: 20 май, 2017 Публикувано: 20 май, 2017 Дъга в Дъблин от преди 10 минути - красота! 46
Tina Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 Специален поздрав за Roje - закуска в Убуд , Бали 44
Roje Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 преди 9 часа, Tina каза: Специален поздрав за Roje - закуска в Убуд , Бали Ааааа, страхотно , Тина! Любимата ми веранда..... Наистина ти завиждам, че си там!!! Колкото и невероятно да звучи стая Чемпака в хотел Kebun Indah Убуд ни хареса повече от клубната ни стая с изглед към града в Марина бей Сандс. А закуската на верандата е нещо, което не може да се опише, просто трябва да се преживее. Миризми, звуци, багри, ухания- много неустоими изкушения, събрано в едно... И като гледам нищо не се е променило, все така е хубаво и уютно и след четири години... 28
Популярно мнение Masmiya Публикувано: 21 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2017 Днес се разходихме из слънчевия и шарен Ротенбурт о.д.Т. 51
Емика Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 преди 5 минути , Masmiya каза: Днес се разходихме из слънчевия и шарен Ротенбурт о.д.Т. Много красиво! Така ми се ходи в Германия, а я изоставих заради мигрантите. Имаше ли в района в който бяхте? преди 2 часа, примкаря каза: На припек в Фолкстън на пристанището Направо "утрепа рибата" с тази блузаГолямо кокорене падна 4
Masmiya Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 преди 5 минути , Емика каза: Много красиво! Така ми се ходи в Германия, а я изоставих заради мигрантите. Имаше ли в района в който бяхте? Май видях имигранти от България, Китай, Балканите, и много туристи от Далечния Изток. Освен леки сблъсъци с туристи, ходещи назад, докато правят снимки, беше много спокойно и приятно. 4
oli_mali Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 Втори ден в Маракеш. Ако сега трябва да го опиша: Всеки луд с номера си! 32 1
ECC Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 преди 40 минути , Masmiya каза: Днес се разходихме из слънчевия и шарен Ротенбурт о.д.Т. Така ти завидях,че реших след три дена и ние да отидем до там 9
Популярно мнение Alexander Публикувано: 21 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2017 Сиракуза 50
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 21 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2017 Днес имах уникалния шанс да стъпя на ”Пътят на гигантите” /Giangt's Causeway/. Уверявам ви, уникално място е! Беше ме впечатлило от един филм по Дискавъри /Или Нешънъл джиографик/ преди време, но там намясто всичко изглежда много по-впечатляващо. Съжалявам, но с телефона съм снимала малко, повечето снимки са на фотоапарата, а в момента не мога да кача от него. 56
Популярно мнение randi Публикувано: 21 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2017 Аз взех, че си направих една страница във фейсбук, където публикувам по - интересните неща, които съм успял да заснема. За сега все още няма много снимки, защото скоро се реших да го сътворя това. Ако някой проявява интерес може да потърси във фейса: @Vatafov.Photography Малко от Банкок... 60
Популярно мнение a6olq Публикувано: 21 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2017 Поздрави от прекрасната Севиля! 63
oli_mali Публикувано: 22 май, 2017 Публикувано: 22 май, 2017 Още един ден в Маракеш. Поздрави от високо! 44
Емика Публикувано: 22 май, 2017 Публикувано: 22 май, 2017 преди 23 часа, randi каза: Аз взех, че си направих една страница във фейсбук, където публикувам по - интересните неща, които съм успял да заснема. За сега все още няма много снимки, защото скоро се реших да го сътворя това. Ако някой проявява интерес може да потърси във фейса: @Vatafov.Photography Малко от Банкок... Страхотни снимки! Бравос И във фейса са мноооого хубави! Продължавай да радваш очите на хората с това изкуство, което си усвоил! 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 22 май, 2017 Дисниленд - Париж! Чудно време, голяма забава и абсолютна наслада! 61
Емика Публикувано: 22 май, 2017 Публикувано: 22 май, 2017 преди 12 минути , Mary каза: Дисниленд - Париж! Чудно време, голяма забава и абсолютна наслада! Много весело да ви е! А снимките ти са наслада за окото, то качество, то красота Снимай утре пак 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 22 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 22 май, 2017 Рагуса и Ното. 54
Двуцветко Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) Изложба на Хуан Миро̀, Палацо Албергати, Болоня. Хуан Миро̀ - един от значимите представители на абстрактното и сюрреалистично направление в изкуството на XX век. Роден 1893 в Барселона, заминава за Париж 1920, където се запознава с Пикасо. В свои интервюта от 30-те години Миро изразява презрението си към конвенционалните методи на рисуване, както и своето желание да ги „убие“ и като гледах някои негови произведения си мислех, че е успял С изненад разбрах, че е бил повлиян от каменните статуии на Великденския остров, което е видно в някои негови керамики. Така че още един повод да се посети Великденския! В по-късен етап от своя живот твори и живее в Майорка, където умира 1983-а. Редактирано 23 май, 2017 от Двуцветко 29
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега