Branko Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) преди 15 часа, oli_mali каза: Още един ден в Маракеш. Поздрави от високо! Тази камила знае,че я снимат.Разсмяхте ме Редактирано 23 май, 2017 от Branko 1
Емика Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 преди 16 часа, Alexander каза: Рагуса и Ното. Много е хубаво, тъкмо завърнала се от някъде, в главата ми все още картините от там, и да видя снимки на друг от тези места. Приятно изкарване! преди 9 часа, Двуцветко каза: Изложба на Хуан Миро̀, Палацо Албергати, Болоня. Хуан Миро̀ - един от значимите представители на абстрактното и сюрреалистично направление в изкуството на XX век. Роден 1893 в Барселона, заминава за Париж 1920, където се запознава с Пикасо. В свои интервюта от 30-те години Миро изразява презрението си към конвенционалните методи на рисуване, както и своето желание да ги „убие“ и като гледах някои негови произведения си мислех, че е успял С изненад разбрах, че е бил повлиян от каменните статуии на Великденския остров, което е видно в някои негови керамики. Така че още един повод да се посети Великденския! В по-късен етап от своя живот твори и живее в Майорка, където умира 1983-а. И аз я гледах април в Болоня. Интересна е. Весело изкарване в този хубав град!
a6olq Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 Слънчев Лисабон, градът на пътешествениците! 47
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 преди 38 минути , a6olq каза: Слънчев Лисабон, градът на пътешествениците! Прекрасни снимки и още по-прекрасно пътешествие! 2
Популярно мнение milenita Публикувано: 23 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 23 май, 2017 Kerala backwaters и veg tali върху палмово листо. Рай 56
stefanrusev Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) преди 11 минути , milenita каза: Kerala backwaters и veg tali върху палмово листо. Рай Охо , Alapuzha ( Алапульа) ! То май индийския посланик беше от там. Сега към Варкала ? Редактирано 23 май, 2017 от stefanrusev 1
ECC Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) След 200км шофиране,един полет и още 350км шофиране,накрая в Paulaner в Хановер Редактирано 23 май, 2017 от Emil Chakalov 31
Двуцветко Публикувано: 23 май, 2017 Публикувано: 23 май, 2017 Сан Марино - петата най-малка държава в света. Само Ватикана, Монако, Науру и Тувалу и отстъпват в тази класация. И малко лица и физиономии от най-старата република в света (основана 301 година!) 43
milenita Публикувано: 24 май, 2017 Публикувано: 24 май, 2017 6 hours ago, stefanrusev said: Охо , Alapuzha ( Алапульа) ! То май индийския посланик беше от там. Сега към Варкала ? Alapuzha, да Сега вече към летището на път за Мианмар... 10
cck Публикувано: 24 май, 2017 Публикувано: 24 май, 2017 Поздрави от Сивота, Гърция. Благодарности на Заро за доброто, ново за мен, попадение из Елада 36
Популярно мнение tonik Публикувано: 24 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2017 И аз да се похваля: посетих последната страна членка на ЕС, която ми убягваше до момента - Ирландия. Приятно място, с още по-приятни алкохолни напитки. Малко снимки: Дъблин е симпатичен град Но ако попаднете на острова ви съветвам да не губите много време в столицата, а да отпрашите към провинцията. Тя е просто очарователна Оказа се, че и в Ирландия си имат Холивуд... Като бонус отскочих до Белфаст (посещението на остров Ирландия никога не е пълно без визита в северната му част) До сградата на кметството има паметник на жертвите от кораба "Титаник". Ако се вгледате ще видите и българските имена. Аз съвсем набързо открих няколко Заключението ми - Ирландия определено си струва. 60
a6olq Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 У дома,малко уморена, но много щастлива, с чаша кафе на балкона пред ширналото се море,което днес е в невероятни нюанси. Където и да ходи човек, каквито и прелести да е видял, най-хубаво е у дома! 40
ECC Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 (редактирано) Романтичният път Редактирано 25 май, 2017 от Emil Chakalov 49
Двуцветко Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 (редактирано) Обявявам летният сезон в Римини за официално открит Мераклиите за слънце са на припек, чадърите и шезлонгите са в очакване на тълпите, а спасението от жегата е в шареното джелато. Положението е Хей живот, здравей, здравей! Редактирано 25 май, 2017 от Двуцветко 46
Дани Магелани Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 Преди 1 час, Двуцветко каза: Обявявам летният сезон в Римини за официално открит Мераклиите за слънце са на припек, чадърите и шезлонгите са в очакване на тълпите, а спасението от жегата е в шареното джелато. Положението е Хей живот, здравей, здравей! В съседство с хотел Hotel Nord Est , Viale Regina Margherita 50 в Римини има ресторант-градина-дискотека на блок маса. Има огромно рзнообразие на морски дарове и ястия от италианската и европейска кухня. Кувертът от 20 евро включва също 1 л наливно вино и 1 л вода. Не съм по шведските маси, но на изкушението от сладоледи и др. десерти не може да се устои, а и от хотела ни осигуряваха 5 евро отстъпка и си заслужаваше. Името беше нещо от сорта Фрути ди маре. Предполагам, че още го има и може да го посетите. 9
oli_mali Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 Нашата обиколка из Мароко продължава с пълна пара, опа жега След като направихме еднодневен трип до водопадите Узуд, вчера прекосихме Атласките планини, разгледахме Аит Бен Хаду, а тази сутрин осъмнахме в Тодра горге. Природата в тази държава ме приятно очарова, ето малко снимки от телефона: 42
Яничка Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 Първи ден в Атина - слънчево и приятно. Хванахме смяната на караула пред парламента и ми беше много забавно да ги гледам, хи хи Избягахме малко от жегата в едни градини 44
Двуцветко Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 Преди 1 час, Dani Magelan каза: В съседство с хотел Hotel Nord Est , Viale Regina Margherita 50 в Римини има ресторант-градина-дискотека на блок маса. Има огромно рзнообразие на морски дарове и ястия от италианската и европейска кухня. Кувертът от 20 евро включва също 1 л наливно вино и 1 л вода. Не съм по шведските маси, но на изкушението от сладоледи и др. десерти не може да се устои, а и от хотела ни осигуряваха 5 евро отстъпка и си заслужаваше. Името беше нещо от сорта Фрути ди маре. Предполагам, че още го има и може да го посетите. Добро предложение! Проблемът на Римини е този, че има толкова изкушаващи кръчмета, че човек полудява от качеството на храната и имам вече сериозни притеснения за нежната ми талия. Само за справка от последните няколко дни .. 37
traveler Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 преди 9 минути , Двуцветко каза: Добро предложение! Проблемът на Римини е този, че има толкова изкушаващи кръчмета, че човек полудява от качеството на храната и имам вече сериозни притеснения за нежната ми талия. Само за справка от последните няколко дни .. И това всичко го изяде сам.Горката ти iталия 11
Двуцветко Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 преди 3 минути , traveler каза: И това всичко го изяде сам.Горката ти iталия Това бяха само предястията, срамувам се да покажа останалото, хахаха 10
Цвете Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 преди 17 минути , Двуцветко каза: Добро предложение! Проблемът на Римини е този, че има толкова изкушаващи кръчмета, че човек полудява от качеството на храната и имам вече сериозни притеснения за нежната ми талия. Само за справка от последните няколко дни .. Нямаш милост! Любимото ми манджаре! Охххх 5
ECC Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 (редактирано) Хайде няколко снимки от Ротенбург на Таубер Получава се някакво преплитане между Романтише щрасе и Вайн щрасе,така че продължаваме с Вайнфест във Вюрцбург. Редактирано 25 май, 2017 от Emil Chakalov 42
lyusi Публикувано: 25 май, 2017 Публикувано: 25 май, 2017 В Стокхолм. Градът приятно ме изненада с хубаво време и красиви гледки, а днес следобед пристигна и детето, така че фамилията вече е в пълен състав за този уикенд:) За съжаление камерата на телефона ме саботира и не мога да кача снимки- всички са във фотоапарата. 17
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 25 май, 2017 Поздрави от мен и Dian от римския амфитеатър в Ел Джем, Тунис Днес се разходихме още и до живописното крайбрежно градче Махдия, където се прехласнахме по цвета на морето (и не само). 62
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега