Branko Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 (редактирано) Датчаните са креативни,сви ме корема и решение имаше......тоалетна на тротоара Редактирано 5 юни, 2017 от Branko 24
Tedy Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 49 минути , Branko каза: Датчаните са креативни,сви ме корема и решение имаше......тоалетна на тротоара Снимка в профил щеше да внесе повече креативност в кадъра. 11
Mistela Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 В Будапеща, все едно сме си у нас, но тук бездомниците и просяците ми се видяха в повечко. 37
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 6 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 6 юни, 2017 Ето и обещаната снимка от Монако. Снимки от днес ще пусна довечера,след разходката из Антиб. 68
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 7 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 7 юни, 2017 Вчерашният ден го посветихме на Сен Пол дьо Ванс и Антиб.Малкото селце Сен Пол буквално ни остави без думи! Толкова красота на едно място не бях виждал! Галериите са невероятни и коя от коя по естравагантни, във въздуха се носеше аромат на цветя а улиците ухаеха на лавандула. Абсолютно препоръчвам,като задължителна дестинация.В Антиб целта ни бе музея на Пабло Пикасо за който децата казаха,че рисувал като тях.Също така се разходихме покрай най-големият пристан за яхти в Европа и из старият град. Сен Пол дьо Ванс. П.П. Днес продължаваме към Екс ан Прованс и Люберон. 70
домосед Публикувано: 7 юни, 2017 Публикувано: 7 юни, 2017 (редактирано) На бензостанция в Северна Гърция Редактирано 7 юни, 2017 от домосед 36
Isa Публикувано: 7 юни, 2017 Публикувано: 7 юни, 2017 домосед, това е "нашата" бензиностанция. На нея спираме всяко лято на път за морето...много мило ми стана. 1
Популярно мнение violeta Публикувано: 7 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 7 юни, 2017 (редактирано) Хакуна матата! Поздрави от Занзибар и специално на @cck за съветите по организацията! Редактирано 7 юни, 2017 от violeta 81
cck Публикувано: 7 юни, 2017 Публикувано: 7 юни, 2017 преди 25 минути , violeta каза: Хакуна матата! Nice. Гледам и времето е хубаво (ти сама му се притесняваше). Наслаждавай се и да пробваш италианските кръчмички 3
Уатея Публикувано: 7 юни, 2017 Публикувано: 7 юни, 2017 преди 1 час, violeta каза: Хакуна матата! Поздрави от Занзибар и специално на @cck за съветите по организацията! Разкошни снимки от прекрасно място. Весело да си изкарате и още снимки да пускате! 2
Популярно мнение randi Публикувано: 7 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 7 юни, 2017 София от преди няколко часа. 69
oli_mali Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 преди 9 часа, randi каза: София от преди няколко часа. Поредният перфектен кадър! За да снимаш по това време от този ъгъл или си ми комшия, или работиш като одитор! 5
noshtna_ptica Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 Не съм в момента тук, но се изкушавам да пусна снимка от вчера от Тромсьо - жега, 18 градуса 35
ven62 Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 преди 12 часа, randi каза: София от преди няколко часа. Жестоко!!! @randi, колко пъти ще ти казваме: "Смени професията - стани фотограф." 1
iMari Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 преди 28 минути , noshtna_ptica каза: Не съм в момента тук, но се изкушавам да пусна снимка от вчера от Тромсьо - жега, 18 градуса О,миличките!:) Това ми напомня на плажа на Юрмала(Латвия),как възрастните умираха от кеф да се къпят при температура на водата 19 C,а децата пищяха от студ. 3
Цвете Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 (редактирано) С. Делчево, висоооко в планината. Уникални гледки! Редактирано 8 юни, 2017 от Цвете 40
Популярно мнение violeta Публикувано: 8 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 8 юни, 2017 Още красоти и мизерии от Занзибар! Последна нощувка - този път в Стоун таун и ако катарците решат - в събота - у нас 57
krasen_denev Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 Скитаме из Люберон!!! Снимки от Горд,Русийон,Лакост при първа възможност. Не мога да опиша с думи,поне в този момент всичко видяно.Франция ме оставя без дъх! 27
Гост Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 Преди 1 час, krasen_denev каза: Скитаме из Люберон!!! Снимки от Горд,Русийон,Лакост при първа възможност. Не мога да опиша с думи,поне в този момент всичко видяно.Франция ме оставя без дъх! Да драснеш после някоя сводка, а? Много пропуски имаме от Европа. Хем близо, хем скъпо, а тя е уникална. Франция съвсем...
randi Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 преди 14 часа, oli_mali каза: Поредният перфектен кадър! За да снимаш по това време от този ъгъл или си ми комшия, или работиш като одитор! Благодаря! Комшии сме. преди 11 часа, ven62 каза: Жестоко!!! @randi, колко пъти ще ти казваме: "Смени професията - стани фотограф." Да ти кажа далеч съм от кадрите на други, които се занимават с фотография по - сериозно. Но все пак нали си направих една фотографска страница в facebook. Сега гледам да я развивам.... Пък ще видим, но надали. 3
cumalissa Публикувано: 8 юни, 2017 Публикувано: 8 юни, 2017 (редактирано) Моля те ,моля те да поскитате и в Южна Франция,в Каркасон (крепостта е с 3 крепостни стени) ,в най-южните селца като Трите Гълъба (примерно) ,а защо не и малко в испанско(така и така сте с кола)...Кадакес..( Салвадор Дали) ...Дали ще трябва да ходиш после на нова екскурзия заради непрочетено мнение ..Поздрави.. Редактирано 8 юни, 2017 от cumalissa
Фил Публикувано: 9 юни, 2017 Публикувано: 9 юни, 2017 (редактирано) В момента придремвам на Терминал 1 в очакване на полета за Базел. Редактирано 9 юни, 2017 от Фичо 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега