mu_ry Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 В комплекс "Мелниците" в Горна Малина. Най-накрая отрихме лятото, само с басейн , но за сега толкоз 20 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 (редактирано) Магелански поздрав от Манчестър! В началото на седмицата градът бе ударен от невиждана гореща вълна, която в комбинация с влагата направи нещата доста неприятни, но сега доброто старо английско време е отново тук. Времето предизвика и неочаквани усложнения - по време на жегата на учениците от мъжки пол бе забранено да сменят панталоните от униформата с къси гащи и в знак на протест част от тях ходиха с къси полички. Ето малко снимки: Редактирано 24 юни, 2017 от tonik 39 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 24 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Фарьорстваме! 72 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 (редактирано) Вчера закусвах в Парос, обядвах в Атина и вечерях в София, а днес брах билки в Трънския балкан - Еньов ден е:) Редактирано 24 юни, 2017 от Asya Assenova 36 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Дълъг, " младоженчески " уикенд в Созопол. п.с. на снимките не се вижда добре тюркоазеното море, но такова го виждам за първи път в живота си. 34 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 преди 3 часа, домосед каза: Фарьорстваме! Домоседко, тоз тлъст петльо си ми мяза на нашенски. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Да драсна няколко думички и аз... От остров Skye с магеланка @Mary отпрашихме в посока съвсем дивата - и красива - Шотландия: Applecross pass, като прелетяхме през рядко очарователната крепост Eilean Donan а след нея започно едно от най-уникалните ми шофирания в живота... Признавам, препоръката беше лично от мой колега шотландец, комуто дължа една бира С @Mary пресякохме по хоризонтал цяла Шотландия, за да се озовем в наистина уникалната Dunnottar Castle. И наистина, ама наистина уникалната най-малка дестилационна в Шотландия: Edradour distillery. Изключителен маршрут... Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 24 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 6 hours ago, домосед said: Фарьорстваме! И много ни харесва. 64 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 (редактирано) Днес бяхме във Версай. Мечтата ми да видя двореца на дворците бе разбита на пух и прах!Избрахме точно рожденият ден на малчугана да посетим Версай,за да можем да си направим малък празник за цялото семейство,но това което видяхме никога не бих си го причинил отново.Хора,хора,хора!!! Бутащи се тълпи от хора,които буквално щяха да премажат малчуганите и никой не се съобразява,че са деца.Отделно от това,че ние бяхме с деца и това бе нашата голяма грижа,няма как да видиш нищо от кралските апартаменти защото тълпата буквално те носи,да не говорим за снимки.Ето ви нагледен пример за това: Тълпа в кралските апартаменти..... ....и такава в Огледалната зала,въпреки голямото пространство... .....и Версай,който ме зарадва поне за един кратък миг..... ....а и един щастливец,който се кефеше на макс на парадния двор на двореца. След двореца,се отказахме и от градините и от големият и малкият трианон. Двореца е невероятен ,но тълпите го правят непривлекателен поне за мен,а го чаках с огромно нетърпение.Това бе първото "дърво" от екскурзията във Франция,дано да е и последното. Редактирано 24 юни, 2017 от krasen_denev 43 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 Събота, лятото... 5 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 25 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 (редактирано) Днес трябваше да направим втори опит за изпълнение на програмата ни за южното крайбрежие от Селфос до Вик. Втори опит - успешен! Имам страшно много да споделя от този ден, който продължи цели 16 часа! Редактирано 25 юни, 2017 от П.Кръстев 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 25 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 остров Савай. На час и 15 минути с фери от Уполу. По-автентичната и по-истинската представителна извадка на Самоа 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 25 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 Поздрави от Единбург! Днес вече казваме "Довиждане" на Шотландия, а аз избрах да ви покажа тези шотландци, които с гордост носят килт, пазят традициите си и освен това изглеждат великолепно! 63 Връзка към коментар
zon Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 преди 10 часа, krasen_denev каза: След двореца,се отказахме и от градините и от големият и малкият трианон Не е трябвало да се отказвате, там има пространство и много по-малко хора. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 Поздрави от Сао Томе и Принсипи! След като набързо станах милионер (40 евро са 1 милион местни пари) и взех кола под наем за 30 секунди (без дори да ми погледнат паспорт или шофьорска книжка) днес цял ден въртя из основния остров. Африканска красота... 69 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 (редактирано) преди 15 часа, krasen_denev каза: Днес бяхме във Версай. Мечтата ми да видя двореца на дворците бе разбита на пух и прах! След двореца,се отказахме и от градините и от големият и малкият трианон. Двореца е невероятен ,но тълпите го правят непривлекателен поне за мен,а го чаках с огромно нетърпение.Това бе първото "дърво" от екскурзията във Франция,дано да е и последното. Това е невероятно място! Градините са изключителни през лятото! Топ атракция за Франция, нормално е да е пълно с туристи. Не е особено подходящо за деца, не мисля, че биха се впечатлили от интериор и градини ... Ние правихме пикник сред градините и спомените ми за двете ми посещения във Версай са невероятни. От това, което съм видяла от френските замъци, Версай и Фонтенбло са ми абсолютни фаворити. Редактирано 25 юни, 2017 от chandni 6 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 ... на снимачната площадка на някой римейк за Чичо Манчо Все едно съм с машина на времето... направо се върнах в детските ми години Всеки момент очаквах някой да изскочи с култовото - „ Ще ме цака с топла бира той! ” 30 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Поздрави от Сао Томе и Принсипи! След като набързо станах милионер (40 евро са 1 милион местни пари) имаше ли къде да ги сложиш ? 28 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 преди 3 минути , Фичо каза: имаше ли къде да ги сложиш ? Той Матеев затова е взел кола, да си пренася джобните с нея 18 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 преди 21 часа, bibi каза: Созопол. п.с. на снимките не се вижда добре тюркоазеното море, но такова го виждам за първи път в живота си. И аз. Не му отива името на нашето море. Радва ме, че все още има природа и незасегнати от бетон плажове! 23 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 (редактирано) Рила - от Говедарци до хижа Мечит и връх Мечит-2567м....красота на макс Редактирано 25 юни, 2017 от wiliko 47 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 преди 3 часа, Фичо каза: имаше ли къде да ги сложиш ? Разсъждаваш в правилна посока. Срещу скромните 10 бона на ден си наех носач за пачките 15 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 (редактирано) преди 19 часа, krasen_denev каза: Днес бяхме във Версай. Мечтата ми да видя двореца на дворците бе разбита на пух и прах!Избрахме точно рожденият ден на малчугана да посетим Версай,за да можем да си направим малък празник за цялото семейство,но това което видяхме никога не бих си го причинил отново.Хора,хора,хора!!! Бутащи се тълпи от хора,които буквално щяха да премажат малчуганите и никой не се съобразява,че са деца.Отделно от това,че ние бяхме с деца и това бе нашата голяма грижа,няма как да видиш нищо от кралските апартаменти защото тълпата буквално те носи,да не говорим за снимки.Ето ви нагледен пример за това: Тълпа в кралските апартаменти..... ....и такава в Огледалната зала,въпреки голямото пространство... .....и Версай,който ме зарадва поне за един кратък миг..... ....а и един щастливец,който се кефеше на макс на парадния двор на двореца. След двореца,се отказахме и от градините и от големият и малкият трианон. Двореца е невероятен ,но тълпите го правят непривлекателен поне за мен,а го чаках с огромно нетърпение.Това бе първото "дърво" от екскурзията във Франция,дано да е и последното. Уау! Такава лудница .... два пъти съм ходила , но е било през седмицата и нямаше кьорав човек. Тълпата може би е типична за уикенда . Защо сте се отказали от градините? Не е трябвало, прекрасно е там:( Нищо .... някой друг път. П.С. Очаквам с нетърпение следващо включване ... знаеш:) Редактирано 25 юни, 2017 от liliya 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 На 6/24/2017 в 13:39, домосед каза: Фарьорстваме! Колегата праща поздрави от Сао Томе! 25 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 25 юни, 2017 Сподели Публикувано: 25 юни, 2017 11 minutes ago, Георги Матеев said: Колегата праща поздрави от Сао Томе! Този ми изглежда по слабичък, много тича горкият Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега