Популярно мнение Alexander Публикувано: 30 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юни, 2017 Мурсия, много симпатично градче. 50 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 30 юни, 2017 Сподели Публикувано: 30 юни, 2017 Концерт на Фил Колинс в хайд парк.Жестоко парти,голям купон.Изкефихме се много с Бронко,Маргареттод и мьжа и.Утре продьлжаваме аз и пубера с The Damned I Green Day .Имам скьсани дьнки,фланела,замислям се за едни евтини кубинки дали да не си купя Пьнко нема да умре . 46 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Захващаме Романтичният път на виното с Вюрцбюрг. Уникално градче, което ме грабна със спокойствието си и .... разбира се виното. Явно пиенето и тук е национален спорт. ..... хммм вкусно винце:) 44 Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 преди 10 часа, Branko каза: Концерт на Фил Колинс в хайд парк.Жестоко парти,голям купон.Изкефихме се много с Бронко,Маргареттод и мьжа и.Утре продьлжаваме аз и пубера с The Damned I Green Day .Имам скьсани дьнки,фланела,замислям се за едни евтини кубинки дали да не си купя Пьнко нема да умре . Много яко преживяване! Изкефихме се на макс. Благодаря ви, момчета, @Branko и @bronco, за хубавите емоции 35 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 преди 10 минути , margarettod каза: Много яко преживяване! Изкефихме се на макс. Благодаря ви, момчета, @Branko и @bronco, за хубавите емоции Предполагам, че след концерта лесно сте открили как да се приберете? 15 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Бергамо. Качихме се с втория фуникуляр и сега се наслаждавам на капучино с гледка. Разгледахме Чита Алта изненадващо бързо, не очаквах да е толкова малко. След малко ще слезем и до долния град и към Милано следобеда. 37 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Хващам тен в Маскали. 21 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 преди 2 часа, margarettod каза: Много яко преживяване! Изкефихме се на макс. Благодаря ви, момчета, @Branko и @bronco, за хубавите емоции Супер концерт и още по-яка компания! Голям купон си спретнахме, полят с подобаващи количества бира. На концерта ми направи силно впечатление две неща - как бяха направили сцената: вградена по естествен начин в дърветата на парка и жестомимичния превод, който се случваше на едни малки екранчета. Като цяло нищо странно, но в случаите когато нямаше текст, а имаше някакво инструментално соло, превода беше много як - преводача копираше точно какво прави китариста или барабаниста В личен план успях да отметна две дългогодишни желания - да отида някъде със самолет без абсолютно никакъв багаж, само с ръце в джобовете, без раница. Определено бих го направил пак. Другото желание беше да не спя в Лондон - взехме вчера сутринта самолета с Бранко и неговото семейство, цял ден се разхождахме, концерт, после нощ автобус до Лутън, дремнах 2 часа на една пейка, бизнес салон: закуска и накрая самолет до София. И това ще го направя пак @Branko, @margarettod, поздрави от София - жегата е неописуема: 38 градуса! 47 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 преди 7 часа, liliya каза: Захващаме Романтичният път на виното с Вюрцбюрг. Уникално градче, което ме грабна със спокойствието си и .... разбира се виното. Явно пиенето и тук е национален спорт. ..... хммм вкусно винце:) Не пропускайте да отидете на моста вечер по тъмно.И разбира се с чаша Silvaner в ръка. 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 В Будапеща. Прекрасно време за разходка, 27 градуса с приятен ветрец. 25 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Поздрави от нашето море ,обичайно за нас посрещане на юлското слънце,този път от Шабла/ но не е като на Камен бряг/ 45 Връзка към коментар
antea Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 (редактирано) вкъщи, сигурно съм един от тримата софиянци, които не са на морето за уикенда но пък симулирам плажен бар, чакам да стане 8 и да почвам мохитото Редактирано 1 юли, 2017 от antea 41 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Козлодуй, в приятна компания на випуска на университета от преди почти 30 години 19 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 antea Терасата ти е прекрасна. 6 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Преди 1 час, antea каза: вкъщи, сигурно съм един от тримата софиянци, които не са на морето за уикенда но пък симулирам плажен бар, чакам да стане 8 и да почвам мохитото И аз обикновено чакам да стане 8 вечерта и след това пия:) Наздраве! 2 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 След 20 часа сме в Нанси почти без перипетии. Пристигаме 45 мин по—рано. Нанси ни посреща като Брюксел — зима—16° вятър и дъжд. След 40—те в Русе.... Аз по сандали и пончо. Целия дрн вали, но ние нямаме спирка , намаленията в разгара си, бързо грабвам гуменки и жилетка по 3,99 и хукваме по улиците. Гледам аз на картата то едно малко такова, като Русе — събра ми погледа туй градче. Чисто, една дупка не видях, народ, магазини, хората любезни, макар и забързани. Никой не свири, никой не крещи. И красота и арт и архитектура. Ето малко. 41 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Каньонът Матка. За първи път лежерно с лодка в жегата и без да търча кат планински козел нагоре по скалите. 37 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Чудя се ако единственото нещо, което ти е хванало окото в шведски град, е класически чехословашки автомобил за номенклатурчици, дали е валидиращо събитие за карфица в града. Отговарям си с Да. Татрите са ценни коли! Обичах ги, защото конкурираха руските чайки. А кой беше градът 28 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Гьотеборг? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 (редактирано) А сега поря Балтийско море в кушет вагон на влак на кораб. Маршрут Малмьо-Берлин. Корабът - Sassnitz. Услугата тъкмо навършила 35 години с все същия влак. На теория би трябвало да е отмряла в епохата на лоукостите, но влакът е пълен. Хем е по-различно, романтично, интересно, хем е евтино (399 шведски крони за комбинция от нощувка и транспорт) , хем имаш достъп до безмитни магазини. Който иска и/или пуши и/или пие. преди 8 минути , desislavna каза: Гьотеборг Именно! Редактирано 1 юли, 2017 от домосед 39 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 (редактирано) преди 7 часа, Emil Chakalov каза: Не пропускайте да отидете на моста вечер по тъмно.И разбира се с чаша Silvaner в ръка. За съжаление привечер си тръгнахме, но опитахме виното по- рано на моста. Мястото е емблематично за града с прекрасна гледка. Много уютно и очарователно градче, наистина ме впечатли. Съжалявам само , че не планирах там нощувка. Много ми хареса Rothenbur ob der Tauber - следващата спирка за нас - то е като от приказките. Много е бавен интернета и качването на снимки отнема доста време. Когато се прибера ще кача и от Улм и Аугсбург, които също ме грабнаха. В последния бяхме част и от летния фестивал. Много хора, сцени и изпълнители за всякакви възрасти .... бира, вурстчета и вкуснотии. Редактирано 1 юли, 2017 от liliya 48 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 преди 11 часа, bronco каза: Супер концерт и още по-яка компания! Голям купон си спретнахме, полят с подобаващи количества бира. На концерта ми направи силно впечатление две неща - как бяха направили сцената: вградена по естествен начин в дърветата на парка и жестомимичния превод, който се случваше на едни малки екранчета. Като цяло нищо странно, но в случаите когато нямаше текст, а имаше някакво инструментално соло, превода беше много як - преводача копираше точно какво прави китариста или барабаниста В личен план успях да отметна две дългогодишни желания - да отида някъде със самолет без абсолютно никакъв багаж, само с ръце в джобовете, без раница. Определено бих го направил пак. Другото желание беше да не спя в Лондон - взехме вчера сутринта самолета с Бранко и неговото семейство, цял ден се разхождахме, концерт, после нощ автобус до Лутън, дремнах 2 часа на една пейка, бизнес салон: закуска и накрая самолет до София. И това ще го направя пак @Branko, @margarettod, поздрави от София - жегата е неописуема: 38 градуса! Нечувано!! Branko и. @bronco се събрали за концерт!! Най-сетне!! Браво на супер яката група. Всъщност тази вечер се опитвах да преброя колко магеланци са били на концертите на Фил? 7 или повече? Някой да не се е отчел? 4 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 2 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 Вчера покорихме още един балкански първенец Митикас -2917м в планината Олимп, доста труден за изкачване връх, но ние като едни истински по женски инатливи субекти го изкачихме, горе между другото имаше много сънародници 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 2 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 (редактирано) Ние сме във Vernon, Британска Колумбия. Природата е страхотна! Езерото Оканаган Редактирано 2 юли, 2017 от Травеолани 50 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 2 юли, 2017 Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 (редактирано) Малко "кьолнска" атмосфера от мен - самодейци пред Катедралата https://photos.google.com/photo/AF1QipPh6DyadQPHvTuriVO_WQylDIZUTpbuGZaWkiBr п.п. Съжалявам за качеството, снимах с телефона. Редактирано 2 юли, 2017 от iaia_mama 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега