Vyara Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Плаж Велека 29 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 19 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Хелзинки! Слънце, дъжд, слънце, дъжд ... и така цял ден! 56 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Мари, на последната ти снимка е плажът, дето бяхме. Има страхотен спа -център .:))) И само ние ли влачихме из цяла Скандинавия чадъри, дъждобрани, качулки и прочие принадлежности за дъжд, без да ги ползУваме ?:)) Не се оплаквам, напротив.Добре че, на тръгване от Берген заваля, та имам много красиви дъждовни снимки от хоп-на. 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 преди 39 минути , AlexandraKo каза: Мари, на последната ти снимка е плажът, дето бяхме. Има страхотен спа -център .:))) И само ние ли влачихме из цяла Скандинавия чадъри, дъждобрани, качулки и прочие принадлежности за дъжд, без да ги ползУваме ?:)) Не се оплаквам, напротив.Добре че, на тръгване от Берген заваля, та имам много красиви дъждовни снимки от хоп-на. Ми нали пожелах слънце в началото, то тези неща се поръчват, нали знаеш 1 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Привет от Коломбо 22 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Пък ние скромно този уикенд: една импровизирана разходка из Родопите - Батак, музеите, язовир Батак, Велинград и обратно. 23 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 преди 21 часа, Цвете каза: Ми нали пожелах слънце в началото, то тези неща се поръчват, нали знаеш Абе, направо си беше с връзки,това, нашето!За което благодаря! Пък аз, за всеки случай,бях помъкнала едва ли не, овчите кожуси.:(((( Ама си купихме по някоя тениска с къс ръкав на място.Добре че носех бански, опитахме и плаж, опитахме и спа-центровете в хотелите. Но в интерес на истината,техните синоптици също много-много не познават.:)))) 4 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stebal Публикувано: 20 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Разходката днес беше в римския град Aquae Sulis , познат в наши дни като Бат. Няколко пъти съм скитала наоколо, но все не оставаше време за руините на римските бани. Поправих пропуска си и искам да споделя с вас красотата на видяното. Баните са отворени за посещение всеки ден от 9.30 до 17.00 часа, почивните дни са само за Коледа и следващия ден- 26.12 , който обикновено е почивен във Великобритания. Входът е £ 17- бих казала, че си заслужава всяко пени. 52 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 20 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Намибия продължава да ме изумява с красота и цветове. Fish river canyon. 61 4 3 Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Девин, екопътека Струилица 40 1 Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Вчера от разходката ни из Пирин 44 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 преди 59 минути , Роси 777 каза: Девин, екопътека Струилица Вдъхновена съм за следващото пътуване (ходене) ! 5 Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Смоленски езера, вали дъжд, но е красиво 28 1 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Бях в Лондон, вчера се разхождах из Гринуич, разгледах клипера ''Къти Сарк'' и националния морски музей, днес подадох за руска виза 30 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 21 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Синьо, синьо, та синьо! И не само Левкада и наоколо й - през уикенда. 52 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 (редактирано) преди 1 час, примкаря каза: Бях в Лондон, вчера се разхождах из Гринуич, разгледах клипера ''Къти Сарк'' и националния морски музей, днес подадох за руска виза Човече, Къти Сарк е яко, но тениската ти кърти! Откъде си е взе Редактирано 21 август, 2017 от Двуцветко 4 1 3 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Тегля каквато си искам картинка от интернет, давам я в едно фото и ми я принтят направо на тениска, струва £12, цената включва и тениската (100% памук), вече не нося други тениски 10 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Изоставеният миньорски град - Колманскоп, в началото призрачно мъглив. В момента, в който го видях на снимки, знаех че е моето място и ще развихри фантазиите ми на макс. 54 3 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 август, 2017 В Талин! И тук много ни хареса. 61 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение БраниB Публикувано: 22 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 август, 2017 Lueneburger Heide. Винаги съм се чудила на немците как правят от нищо - нещо. От едно диво растящо растение-пирен, разпространен навсякъде , са направили тази красота. 49 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 преди 49 минути , БраниB каза: Lueneburger Heide. Винаги съм се чудила на немците как правят от нищо - нещо. От едно диво растящо растение-пирен, разпространен навсякъде , са направили тази красота. нищо + много труд = нещо 13 Връзка към коментар
antea Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 на гръцко (нецикладско) море, бива 39 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stebal Публикувано: 22 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 август, 2017 Днес бях в Гластънбърийското абатство - едно от най- старите във Великобритания. В различни моменти от историята си и едно от най -богатите . Разрушено е от Хенри 8- ми заради разкола му с католическата църква. Както се изрази един приятел: " Дори на папата му писнало от неговите разводи ..." и след като не разрешил поредния такъв краля започнал да руши католическите абатства. Предполагаемият гроб на Крал Артур също се намира в рамките на абатството. Монасите са вярвали , че това са земите на Авалон. Отворено е за посетители всеки ден без Коледа. Вход £ 8.25 за възрастни ...Магично място, определено ще се върна пак. 46 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Посред Балтийско море! Снимките са от снощи - буквално за половин час времето показа невероятни красоти и разнообразие. 52 3 12 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Ametist Публикувано: 23 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Поздрави от Taj Mahal 63 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега