Популярно мнение Tedy Публикувано: 6 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Etosha National Park. Последна спирка на нашето пътуване в Намибия. Два дни сафари, изключително преживяне. Снимките са от телефон, който не е най-удачното средство за снимане на животни, но колкото за илюстрация. 68 2 13 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 6 септември, 2017 Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Честит празник на всички! От летище Варна 20 3 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 6 септември, 2017 Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Изглед от прозореца до преди няколко дни....Порос, Гърция 22 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 6 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 Правилното място за Деня на Съединението 54 5 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 7 септември, 2017 Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 Днес ходихме до х. Мусала. Една снимчица от връщането: DSC03423-Pano by Velislav Krastanov, on Flickr 45 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 септември, 2017 Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 В околностите на Катания Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 7 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 Обикновено не пиша в тази тема (само чета), но сега не мога да се въздържа : Няма да ви карам да откривате 10-те разлики. Всъщност тя е само една – първата снимка е правена през 2015, а втората сега. Оставам на вас да познаете държавата. За две години, нито аз, нито жена ми успяхме да забравим тази вила. Taka, че решихме да си причиним едно „Deja vu” в буквалния смисъл. Има си всякакви удобства и глезотии, перфектен панорамен изглед към долината и морската шир, ... тиха, усамотена, на 500 метра няма жива душа, чува се само лекия ветрец и няколко птички, …, идеална,… само за мен и жена ми… Хайде „Чао“, че толкова много слънце, шезлонги, басейн, … , “Sex on the beach” (... за коктейла става въпрос ), а и работа имам да върша – BBQ-то е моя отговорност. Може да „завижд, завижд, … завижд... “ (както казва @AlexandraKo ) колкото си искате – вързал съм си по един червен конец и на китката и на глезена. 38 1 9 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Ауууу,завижд, завижд, завииииииижд! Тази вила не е ли в Испания, дето ти .бяха дошли децата на гости?Пък се катереха по планините, вместо да сипят трели по барбекютата на тате?:)))))))) А ти защо не дадеш линк, че да им напълним на хората сезона.:) Така в Трапани в една вила, идват едни руснаци. Много им харесват и вилата, и хазяите. И от един на друг си споделят координатите, та вече въпросните хазяи си имат резервации за сума ти време напред, само от руснаци. :)))Че и руски вече поназнайват. Ние пък, да ги понаучим български. 7 1 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Май е в Алгарве вилата. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 @ven62 четем ги ние такива хубави пътеписи някъде между Цитат Силвеш, Понте де Пиедаде, Лагос 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 (редактирано) Малко градче, близо до Валенсия - Chulilla ще да е. Редактирано 8 септември, 2017 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Привет от Шанхай. Обичам мегаполиси и това си е 67 1 7 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 И мегалополисите те обичат,Жоре! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение daniel85 Публикувано: 8 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Ко Ланта, Тайланд Приказно и все още много диво място! 47 3 3 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Балчик и Калиакра. 41 1 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Привет от Шанхай. Обичам мегаполиси и това си е +1 За мегаполиси и плажове тръгвам веднага! За щурмуване на баири трудно бих се прежалила. Да си изкарате чудесно! 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 28 минути , Dani Magelan каза: +1 За мегаполиси и плажове тръгвам веднага! За щурмуване на баири трудно бих се прежалила. Да си изкарате чудесно! Хихи, Дани, значи е абсолютно сигурно, че няма да се завтечем аз и ти на нЕкой баир! 3 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 11 минути , AlexandraKo каза: Хихи, Дани, значи е абсолютно сигурно, че няма да се завтечем аз и ти на нЕкой баир! Категорично! Само до където се стига с лифт! Ами зОренето и пОтенето беше в миналия век! Всяко нещо с времето си! 6 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 6 минути , Dani Magelan каза: Категорично! Само до където се стига с лифт! Ами зОренето и пОтенето беше в миналия век! Всяко нещо с времето си! Ааа, има и друго условие - накрая на лифта да има кръчма. 6 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 В момента сме във френски Лидъл... 4 2 7 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Де е тоз френски Лидъл? (не мога да се ориентирам по номерата на колите ) Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 8 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Днес бяхме в Бриансон Гап И по пътя се спряхме до доста красиво езерце, което видяхме. 48 2 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Уикендът е посветен на Емилия-Романя, в частност на Романя. Сравнима по красота с Тоскана и пълна с чудни малки места (като Бризигела със замъка Ла Рока и часовниковата кула). Приятна вечер и наздраве от Пиаца дела Либерта във Фаенца Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 преди 10 минути , Боби каза: Уикендът е посветен на Емилия-Романя, в частност на Романя. Сравнима по красота с Тоскана и пълна с чудни малки места (като Бризигела със замъка Ла Рока и часовниковата кула). Приятна вечер и наздраве от Пиаца дела Либерта във Фаенца Ау, голямото завижд, завижд, завииииииижд! На това оранжевото какъв съм феееен, наздравееее! А в Реджо нел Емилия бяхте ли?Ако още не сте, горещо препоръчвам, да не пропуснете, гарата и моста преди града /ако сте с кола, де/.И двете неща са дело на гениалния Сантяго Калатрава. 4 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 В момента, AlexandraKo каза: Ау, голямото завижд, завижд, завииииииижд! На това оранжевото какъв съм феееен, наздравееее! А в Реджо нел Емилия бяхте ли?Ако още не сте, горещо препоръчвам, да не пропуснете, гарата и моста преди града /ако сте с кола, де/.И двете неща са дело на гениалния Сантяго Калатрава. Дано са си вързали червен конец, че с това завижд... да не ги урочасаме и да останат в Италия! 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега