Bozhidar1978 Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Каламбака 15 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Археологически парк "Тополница": 26 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 (редактирано) Скалните манастири Метеора Редактирано 1 октомври, 2017 от bojih1978 24 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 1 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 В Линдос 52 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 На 9/29/2017 в 2:13, FlyTraveler каза: мЪде ин Молдова Блиц куиз: как се казва молът в Молдова? 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 преди 27 минути , домосед каза: Блиц куиз: как се казва молът в Молдова? MallDova... Видях го на Гугъл, признавам си... 3 3 5 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Тибидабо 31 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Кипър (: 39 2 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 1 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Вчера страхотен следобяд в Монмартр, днес безплатна неделя в Лувъра 49 3 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 1 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Чефалу Аргидженто Много приятно да откраднеш от последните летни слънчеви дни 55 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 (редактирано) Днес в центъра на Кишинев налетях на известен магеланец от старата школа. Та седнахме на пейка в парка на раздумка да си броим държавите. Опитва се да ме убеди, че нямало държава Трансднистрия. Щото не е ходил Редактирано 1 октомври, 2017 от домосед 34 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 1 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 малко над 2500 надморска височина, вече си е зимен пейзаж ...жалко че мъглата не беше много благосклонна да ни открие красотата на Пирин в района на Тевно езеро и поглед към заслона от Валявишки чукар (2662м) 59 1 8 1 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 1 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 На 5.08.2017 г. в 0:45, DenitsaS каза: Ще използвам това, че за пръв път имам време да кача снимки от компютъра и пускам тези на гърбатите китове от тура в Акурейри и на тюлените от Snæfellsnes (извинявам се за лошото качество на повечето снимки, по-нататък ще се опитам да кача и видео с по-добри кадри на китовете): На мен снимките ти от Исландия никога не са ми достатъчни. Скролвах ли скролвах из темата, не бях влизал с месеци, но малко други постове ме зарадваха толкова. Пристрастен съм и се извинявам, че не допринасям с друго чрез този пост, но исках да го кажа 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 1 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 октомври, 2017 Вчера бяхме на разходка в замъка Шантий (с едноименния крем, който представлява разбита сметана с пусра захар ). Разкошна галерия (най-голямата колекция картини след Лувъра). Днес бях на крос за събиране на средства за подпомагане на борбата срещу рака на гърдата (Odyssea): 53 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Mistela Публикувано: 2 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 октомври, 2017 По средата сме на нашата дълго чакана почивка Видяхме всякакви рибки, костенурки, акули и скатове. Днес ще преследваме делфини. Поздрави от Маафуши 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Roje Публикувано: 2 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 октомври, 2017 Замъкът Шийон на брега на Женевското езеро е невероятно красив, но за да се насладите на красотата му е необходимо да отидете рано сутринта и да изпреварите половината китайски народ, който неуморно щъка из Европа... 59 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2017 преди 14 минути , Roje каза: Замъкът Шийон на брега на Женевското езеро е невероятно красив, но за да се насладите на красотата му е необходимо да отидете рано сутринта и да изпреварите половината китайски народ, който неуморно щъка из Европа... Добре, че си по на ниско - бях се притеснил с ония 3844 м. 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 2 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2017 И от мен поздрави от Париж. 42 Връзка към коментар
Популярно мнение Polina Публикувано: 3 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Подшушнаха ми нещо в Талин, докато отпивах Vana Tallin... Имах леки колебания, точно докато стигна на пристанището и проверя, че има! Има една единствена каюта... Оказваме се с круиз, почти за без пари, но и без никви екстри. Точно като за мен. И така цял ден в Стокхолм, а там откривам, че си садят зеле в уличните саксии : 51 1 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 преди 7 минути , Polina каза: Подшушнаха ми нещо в Талин, докато отпивах Vana Tallin... Имах леки колебания, точно докато стигна на пристанището и проверя, че има! Има една единствена каюта... Оказваме се с круиз, почти за без пари, но и без никви екстри. Точно като за мен. И така цял ден в Стокхолм, а там откривам, че си садят зеле в уличните саксии : Да,ама какво зеле - шарено,гиздаво и сьм садил такова. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 3 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 (редактирано) От няколко дни в Кайро, което наистина ме изненада с красивата си архитектура и направо отвратителния си трафик. Най-много ми допадна старо Кайро, части от което са все едно излезли от приказките. Редактирано 3 октомври, 2017 от desislavna 59 1 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 @desislavna, много красиво! Сподели по какъв начин си организира пътуването до там с едно изречение. без да влизаме в офтопик и да ни отцепят Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 преди 1 минута , Rainy каза: @desislavna, много красиво! Сподели по какъв начин си организира пътуването до там с едно изречение. без да влизаме в офтопик и да ни отцепят Благодаря . От Истанбул летях до Луксор с транзит в Кайро. Оттам с влака до Асуан и после пак полет до Кайро. Всичките с египетските аеролинии. Като се прибера ще опитам да напиша мъничко в някоя тема за Египет, че има разни тънкости, които ми направиха впечатление. 19 2 Връзка към коментар
Елчо Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Поздрави от о. Сент Кийтс и от нас двамата с Бай Кольо! Плажът Карамбола на Карибско море 30 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 преди 6 минути , desislavna каза: Благодаря . От Истанбул летях до Луксор с транзит в Кайро. Оттам с влака до Асуан и после пак полет до Кайро. Всичките с египетските аеролинии. Като се прибера ще опитам да напиша мъничко в някоя тема за Египет, че има разни тънкости, които ми направиха впечатление. И си го организира сама? Извинявам се за офтопика отново Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега