Дани Магелани Публикувано: 2 юли, 2018 Публикувано: 2 юли, 2018 преди 4 часа, Радо каза: От музея на дигиталното изкуство са част от снимките. Имам над 150снимки оттам и няколко клипа, но те не могат да пресъздадат и 30%от видяното. Горещо препоръчвам на всеки, който ходи в Япония да отиде да го види! храмове, гейши има предостатъчно. Тук теми има доста за Япония 🙂 Едва ли още една е необходима. Но със сигурност ще намеря време да споделя какво на мен ми е направило впечатление. Снимките са прекрасни! Тук ще се загубят. Отдели ги във фото дневник, за да се откриват лесно. Ако добавиш и по едно изречение ще е супер! 3
rik4o Публикувано: 2 юли, 2018 Публикувано: 2 юли, 2018 Алики, Парос, от поредицата изгледи от терасата на хотела: вдясно, с морски изглед и вляво, с чувствителен превес на тежката строителна техника над морската. Аудио "снимката" няма да ви хареса! 😄 14 2
EliDion Публикувано: 2 юли, 2018 Публикувано: 2 юли, 2018 Ето ншаия джулай от стълбичката на самолета. И от Сейт Жил в Брюксел, както се разбра малко познат квартал, но доста интересен. И накрая, цял Брюксел е футбол. 26
Популярно мнение patilana Публикувано: 2 юли, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 юли, 2018 (редактирано) Брегът на скелетите - Намибия.Над 300 км среща между Африка и Атлантика - пагубни за едни, вълнуващи за други и дом за трети: Редактирано 2 юли, 2018 от patilana 53 8
Мирослав Василев Публикувано: 3 юли, 2018 Публикувано: 3 юли, 2018 Привет от Пафос и Никозия И една от турската част на Никозия 39
rik4o Публикувано: 3 юли, 2018 Публикувано: 3 юли, 2018 Някъде в/над слънчева и гореща Атина на хладно в кварталния парк и в просторния апартамент. След няколко часа ни очаква полетът до София. 26
iaia_mama Публикувано: 3 юли, 2018 Публикувано: 3 юли, 2018 Моят старт към Алпите започва от езерото Комо. Голяма жега беше днес тук, после задуха толкова силен вятър, че развълнува езерото. А от половин час насам вали сериозен дъжд. Дано в Швейцария не е прекалено валежно. 34 1
patilana Публикувано: 3 юли, 2018 Публикувано: 3 юли, 2018 Изпращам залезът над река Чобе за лека нощ на всички, които ги обичат. 43 2
liliya Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Es Carbo- до него се стига по вода или пеша по плажа , около 40 Мин от Es dolc. Последният пират е заградил всичко и единствено местните от Ses Salinas могат да преминават през имението му. За съжаление един от най- девствените и красиви плажове на острова в по- голямата си част е затрупан от водорасли. Месната власт е забранила събирането и почистването нс водорасли , защото се изнасял пясък от плажовете. Плажът е много красив и спокоен. Отсреща е островът резерват Cabrera Пристанището в Палма Мирадор по пътя за Сойер. Има легенда , че ревнив мъж е хвърлил жена си от скалите и след това я видял преродена в манастира по- горе в планината. Mirador de s'entreforc Резервоарите за вода Изглед към Сойер Port de Soller Deia Valldemossa Portals nous Редактирано 4 юли, 2018 от liliya 27 2
EliDion Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Айляка на Бранко да си има другарче. Редактирано 4 юли, 2018 от EliDion 14 1
Гост Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 15 минути , violeta каза: о. Милос Моля те за по-сериозен доклад - какво, къде, защо, как! 😘
Фил Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 8 часа, liliya каза: Valldemossa Хммм 🤔, кога преместиха бюста на Шопен? 😲 Да не се е оплакал, че го сърби носът, понеже на площада всеки турист го пипа? 😄 11
AlexandraKo Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 Все ми се струва, че имаше втора такава плоча в градината на Манастира. Ама дали беше идентична, не помня.Трябва да си погледна снимките. 1
Фил Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 Така като гледам, камъкът ми се струва, че е същият ...🤔 4 1
AlexandraKo Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 Не мога да кажа, сигурна съм, че и в градините имаше, ама, дали, точно такава, не съм сигурна. Който е сложил снимката, може да каже. Пък, може и да са я преместили, знам ли? Утре ще си потърся снимките, за да сравня. Ако сравниш лицата, соред мен, не са еднакви. Има разлика в брадичката, косата и носът не е излъскан, като на тази на площада. 1
Фил Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 56 минути , AlexandraKo каза: Има разлика вероятно изглежда така поради ракурса 😉 2
AlexandraKo Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 5 минути , Фичо каза: вероятно изглежда така поради ракурса 😉 Моооже, не споря. 1
violeta Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 4 часа, Rainy каза: Моля те за по-сериозен доклад - какво, къде, защо, как! 😘 Гале, трети ден на първия ми круиз 🙂 оказа се, че е перфектният вариант за семейна почивка с малки деца. Не знам защо съм го отлагала до сега 🙂 @luba_rizova е трябвало по-силно да ме ръчка, а не само да ме гали с привлекателните си круизни идеи. За самия Милос имахме 11 часа и времето стигна само за пристанищното градче и 2 плажа. Единият определено си заслужава внимание - Саракинико. 25 4
домосед Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Под двете кули (църковните не се броят) Редактирано 4 юли, 2018 от домосед 24
AlexandraKo Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 Охооо, кога доФърча в “учена, червена и тлъста” или, както там беше? 1
Еминко Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 28 минути , AlexandraKo каза: Охооо, кога доФърча в “учена, червена и тлъста” или, както там беше? Тлъста,тлъста:-)),ма и учЕна бива за Болоня:-))..... преди 28 минути , AlexandraKo каза: Охооо, кога доФърча в “учена, червена и тлъста” или, както там беше? 2
Популярно мнение patilana Публикувано: 4 юли, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2018 Перла в короната на Африка - Водопадът Виктория 47 4 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега