Mary Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 След чудесните снимки от Африка, аз се включвам с една скромна Гърция - района на Alexandroupoli 😁 35
Гост Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 преди 5 минути , patilana каза: Аз и филтри?! Дори не разбирам за какво става въпрос. Вината е изцяло на камерата на телефона ми. Доказателствата ме водят с тях по тази прекрасна земя, за което съм им изключително благодарна! Изявявам се покрай тях просто като един голям жълт куфар. Извинявай - явно съм приела някои от кадрите като филтрирани от телефона. Изцяло моя грешка 🙂 Забавлявай се от сърце! преди 3 минути , Mary каза: След чудесните снимки от Африка, аз се включвам с една скромна Гърция - района на Alexandroupoli 😁 Аз, таковата, нямам против и за Гърция, много моля! Кибици 😄❤️
patilana Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 преди 46 минути , Rainy каза: Извинявай - явно съм приела някои от кадрите като филтрирани от телефона. Забавлявай се от сърце! 😄❤️ За съжаление почти приключихме и за това така обобщаващо пуснах снимките😭 Явно телефонът ми прави филтриране, но то е автоматично. Аз съм некадърна да го направя, повярвай ми. До 22.06. завиждах на теб, а от в други ден, започвам да завиждам на всички, които ще посетят тепърва невероятната Намибия и региона. 37
neuromancer Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 не е филтриране, просто маже това не е критика, моя телефон е по-лош. 1
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 След Намибия разгледахме и столицата на Ангола. Няколко кадъра от Луанда, последни за това пътуване. 43
Гост Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 преди 8 минути , neuromancer каза: не е филтриране, просто маже това не е критика, моя телефон е по-лош. Бих се съгласила на всякакво мазане само да съм на мястото на телефона на @patilana и да се размазвам по Африка... 🙂 Явни имам неопитен поглед и затова. Или щото завиждам 😄
Популярно мнение dechy Публикувано: 10 юли, 2018 Популярно мнение Публикувано: 10 юли, 2018 Остров Серифос адски много ми хареса със суровия си релеф, автентичност и прекрасен тюркоазен плаж. Хората представлява стръмен лабиринт от стълби. А плажът Псили Амос е един от най-хубавите, които съм виждала - със ситен като пудра пясък и най-прозрачното, синьо море. 55 8
jungfraujoch Публикувано: 11 юли, 2018 Публикувано: 11 юли, 2018 преди 8 часа, dechy каза: Остров Серифос адски много ми хареса със суровия си релеф, автентичност и прекрасен тюркоазен плаж. Хората представлява стръмен лабиринт от стълби. А плажът Псили Амос е един от най-хубавите, които съм виждала - със ситен като пудра пясък и най-прозрачното, синьо море. Прекрасен е остров Серифос! @dechy,чудесни снимки! 3
tom777 Публикувано: 11 юли, 2018 Публикувано: 11 юли, 2018 преди 18 часа, Mary каза: След чудесните снимки от Африка, аз се включвам с една скромна Гърция - района на Alexandroupoli 😁 В Ramada Plaza Thraki? Разминали сме се. 3
Mary Публикувано: 11 юли, 2018 Публикувано: 11 юли, 2018 преди 4 часа, tom777 каза: В Ramada Plaza Thraki? Разминали сме се. Така ли?! Жалко... Можеше да пием по няколко питиета! 🙂 1 1
Гост Публикувано: 11 юли, 2018 Публикувано: 11 юли, 2018 преди 3 минути , Mary каза: Така ли?! Жалко... Можеше да пием по няколко питиета! 🙂 Да пиЕМ? 🤔 Аааа... магеланец Том и съпругът ти, имаш предвид - като ти знам способностите 😄 Извинете офтопика, ма не се сдържах 😄
Mary Публикувано: 11 юли, 2018 Публикувано: 11 юли, 2018 В момента, Rainy каза: Да пиЕМ? 🤔 Аааа... магеланец Том и съпругът ти, имаш предвид - като ти знам способностите 😄 Извинете офтопика, ма не се сдържах 😄 Моите способности са големи, какво знаеш ти?! 😆 😂 😆 Ха ха - аз не уточних вида на питиетата! 😋 Чудни коктейли имаше! 😉 2 1
iaia_mama Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 Добро утруо от Берн, един от най-чаровните европейски градове 😍 41
aleksandrina Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 @iaia_mama, минала си покрай къщата на Айнщайн. 🙂 Ако още си в Берн, може да си качиш до Гуртен. Има невероятна гледка към Берн. Може и пеша. 2
iaia_mama Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 преди 26 минути , aleksandrina каза: @iaia_mama, минала си покрай къщата на Айнщайн. 🙂 Ако още си в Берн, може да си качиш до Гуртен. Има невероятна гледка към Берн. Може и пеша. Бях 🙂 Вчера по залез слънце - красота 😄 3
MCC Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 В Джуба, Южен Судан... Сега отивам да се похваля в другата тема като първия Магеланец, посетил най-новата държава в света 🙂 40 9
ven62 Публикувано: 13 юли, 2018 Публикувано: 13 юли, 2018 (редактирано) преди 1 час, chandni каза: Добро утро от Рабат! 🙂 Сега, ако прецапате пеша и през пустинята...😉 @chandni, би ли казала марката на обувките ви, ако са сандали. Ако са маратонки - Не!, … хич и не искам да ги помирисвам. 😀 Редактирано 13 юли, 2018 от ven62 1
dechy Публикувано: 13 юли, 2018 Публикувано: 13 юли, 2018 Хич не пускам снимките хронологично на посещенията, но да ви покажа и нещо от о-в Сифнос. Много хубав остров. Първо столицата Аполония Плажът на пристанището Камарес И Фарос Плажът Фасолу с гледка към църквата Хрисопиги 46 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега