Гост Публикувано: 13 юли, 2018 Публикувано: 13 юли, 2018 @dechy бе! ❤️ преди 12 минути , dechy каза: Хич не пускам снимките хронологично на посещенията, но да ви покажа и нещо от о-в Сифнос. Много хубав остров. Първо столицата Аполония Плажът на пристанището Камарес И Фарос Плажът Фасолу с гледка към църквата Хрисопиги
Capitan Morgan Публикувано: 13 юли, 2018 Публикувано: 13 юли, 2018 Малко трипче тези дни из Комо, Алпите, Лихтенщайн, Лугано и Бергамо. 43
Красен Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 Здравейте! От 17 юли до 6 август си идвам в България, от Китай. Ще бъда най-вече в Пловдив. Бих се радвал да се срещна на живо с някои от вас! :) 6
Olia Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Красен каза: Здравейте! От 17 юли до 6 август си идвам в България, от Китай. Ще бъда най-вече в Пловдив. Бих се радвал да се срещна на живо с някои от вас! 🙂 Има извънредна сбирка на 30.07, @Crazy Horse я организира, но е в София. И за да съм в темата: На Каламици, Ситония Редактирано 14 юли, 2018 от Olia 27
Популярно мнение chandni Публикувано: 14 юли, 2018 Популярно мнение Публикувано: 14 юли, 2018 (редактирано) ...в арабска приказка (Фес) 🙂 Редактирано 14 юли, 2018 от chandni 54 1
Isa Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 В Дака (Бангладеш)...още нямам снимки обаче. 10
FlyTraveler Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 преди 3 часа, chandni каза: ...в арабска приказка (Фес) 🙂 Не е ли голяма жега там сега?
bad kid Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 Малко и от последния плаж на Крит в Сталида, много чисто, но бая народ имаше 28 1
Гост Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 Lauterbrunen, с @Mary, с най-хубавата гледка от стая, която съм имала някога...
chandni Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 (редактирано) преди 10 часа, FlyTraveler каза: Не е ли голяма жега там сега? Не бих казала... В Агадир бяхме само в сряда вечерта и направо си умряхме от студ... В Рабат, Мекнес, Фес, а днес и в Шефшауен, темпертурите не са се качвали над 30 градуса, така че не е нетърпимо... 🙂 Редактирано 14 юли, 2018 от chandni 45
iaia_mama Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 преди 9 минути , Rainy каза: Lauterbrunen, с @Mary, с най-хубавата гледка от стая, която съм имала някога... Само преди три дни все още бях там и, честно, никак, ама никак не ми сетръгваше. В кой хотел сте и дай, ако обичаш, мнение за него. Ох, както обича да казва АлександраКо, маалко ви завииижд 😊 Хубаво време ви пожелавам и прекрасни гледки! 4
Гост Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 преди 1 минута , iaia_mama каза: Само преди три дни все още бях там и, честно, никак, ама никак не ми сетръгваше. В кой хотел сте и дай, ако обичаш, мнение за него. Ох, както обича да казва АлександраКо, маалко ви завииижд 😊 Хубаво време ви пожелавам и прекрасни гледки! Ето това е хотела - стаята е поръчана със специален изглед (и цената й такава), а те ни дадоха най-хубавата, ъглова, на третия етаж. Фамозна гледка! Благодаря за пожеланието! Прогнозата за времето не е хубава, но отправяме тук молитви, та знае ли се 🙂 https://www.staubbach.com/ П.П. Аз специално им писах с молба за най-хубава стая, но те нищо не обещаха със сигурност. Но ето...
Иван Попов Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 (редактирано) Привет на всички Магеланци и от *нашата* група! 🙂 Днес сме в намален състав (но както се казва , не е важно количеството, важно е качеството) 🙂, но наградите си вървят, снимките са от село Елешница🤗 и както винаги леко пак сме на фестивал! Но от понеделник се местим към морето...... и доста четене във форума! 😂 @Mary и @Rainy знае се .... дано време да се оправи и да качвате все по-готини снимки! 😎 Редактирано 14 юли, 2018 от Иван Попов 38 3
Дани Магелани Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 Ню Йорк - горещ, многоцветен, шумен, многоезичен, мазен и ... прекрасен! 46 1
akair Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 Този сандвич и картофите да не са от закусвалнята в парк при flatiron bldg? 😄
Дани Магелани Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 преди 1 минута , akair каза: Този сандвич и картофите да не са от закусвалнята в парк при flatiron bldg? 😄 В Медисън парк, които ми препоръчахте с Рейни. Но не ми казахте, че един месец ще ми трябва да компенсирам калориите.😂 3 1
akair Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 (редактирано) 1 hour ago, Дани Магелани said: В Медисън парк, които ми препоръчахте с Рейни. Но не ми казахте, че един месец ще ми трябва да компенсирам калориите.😂 За същото място иде реч... Пред парка е flatiron bldg - сградата на преден план на 9-тата снимка Тази храна балансира загубената енергия в 27 километровите преходи през града.... 🙂 (Ако сме пропуснали, виж bryant park - точно зад библиотеката. Там няма мазни сандвичи, а само място за разходка. Редактирано 15 юли, 2018 от akair 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 15 юли, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 юли, 2018 @Rainy ви показа Lauterbrunen, а аз ще ви покажа Thun - града и езерото 57 1 1 4
jungfraujoch Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 преди 54 минути , Mary каза: @Rainy ви показа Lauterbrunen, а аз ще ви покажа Thun - града и езерото Браво, @Mary!Любимите ми местенца!Весело да е! 3
Lirea Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 Днес закуската е гарнирана с тази гледка. Дори от леглото можеш да се наслаждаваш 😀😎 30
Mary Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 преди 51 минути , jungfraujoch каза: Браво, @Mary!Любимите ми местенца!Весело да е! Благодаря! Стараем се да ни е весело, а предвид компанията, направо е гарантирано. Днес в посока към “твоя” връх! 😉 2 1
Jenbel Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 преди 2 часа, Lirea каза: Днес закуската е гарнирана с тази гледка. Дори от леглото можеш да се наслаждаваш 😀😎 Къде е това? 2
aleksandrina Публикувано: 15 юли, 2018 Публикувано: 15 юли, 2018 3 minutes ago, Jenbel said: Къде е това? Велико Търново. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега