master_of_germs Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 След осем часа киснене на Ататюрк, кралица Алиа в Аман е повече от дружелюбна. Наваксваме само до час и половина закъснение за КЛ. 15 1
Популярно мнение cck Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 преди 6 часа, seagull_29 каза: Кое е това приложение? Maps.me Поздрави от Антигуа. #поОшковитеСледи Океанът ще се излее от кадъра ми, ама тичам след детето и снимам 🙂 55 4 10
FlyTraveler Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 (редактирано) На 21.12.2018 г. в 20:13, Tedy каза: Уганда. Отново при мама Африка. 🙂 Първи впечатления - само шепа туристи слязохме от самолета, което винаги е добро начало, без тълпи и опашки. Гледах семейства носорози в резерват. 😍 В края на деня красив залез на р. Нил в парк Мърчисън фолс. Хубав лодж и вкусна храна. Обичам Африкааа!! ❤️❤️ Пазар по пътя. Мама и бебе бели носорози на 6 месеца. Настаняването. Супер! Heritage Lodge аз му я показах на Сандер. Имат собствена моторна лодка и най-добре оборудвания джип за нощно сафари, който съм виждал някога. Локацията също е невероятна - на брега на Албърт Нил. Специално ходих да разгледам лоджата докато бях отседнал във Fort Murchison наблизо. Редактирано 24 декември, 2018 от FlyTraveler 2
Дани Магелани Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 Поздрави от Истанбул! На чаша турско кафе. 35 1
Дани Магелани Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 Ето този бар реши избора на хотел 39
Популярно мнение Sult Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 (редактирано) Остров Лангкави, Скай Бридж, Малайзия Небесният мост е открит за посещения през 2005 година. Той е най-високият едноопорен мост в света, като тежестта му е разпределена на 8 кабела, които са закрепени към една подпора. Това е 124-метрова пешеходна платформа в планината. До него се стига с лифт, като надморската му височина е 701 метра. Опора му е една 82-метрова кула. Остров Лангкави е едно изключително живописно място, което съчетава в себе си зелени тропически гори, красиви бели плажове и небесно синьо море. А пешеходният „Небесен мост“ разкрива пред себе си тази невероятна гледка. Редактирано 24 декември, 2018 от Sult 62 9
Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 Весели празници Магеланци, където и да сте...аз днес посрещнах изгрева в околностите на столицата... 51
Популярно мнение Ametist Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 Станаха страхотни нощни снимки... 73 4
Популярно мнение patilana Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 Обичам Истанбул. Посрещна ни с цъфнал розмарин. История - този път и потайни стълби. Прегърнал най - важният проток по тези географски ширини. Винаги различен в еднаквите неща. Тук едни летят по задължение, а други за удоволствие, споделяйки безкрайността. И приемащ те такъв какъвто си - без пребоядисване. 56 1 1 1
Популярно мнение Dian Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 Кападокия. 🙂 65 7
Radnev Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 преди 15 часа, master_of_germs каза: След осем часа киснене на Ататюрк, кралица Алиа в Аман е повече от дружелюбна. Наваксваме само до час и половина закъснение за КЛ. Току-що Viber ми изпрати съобщение, че двамата с Мариелка вече имате нови телефонни номера👍. Чакаме множество яки снимки и коментари къде какво се случва ....... а после дълъг-дълъг пътепис😀. Приятно прекарване. Весели празници, макар и на другия край на света. П.П. Предай поздрави на Мариелка и на Mistress 😀. 4 1
Дани Магелани Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 преди 16 часа, master_of_germs каза: След осем часа киснене на Ататюрк, кралица Алиа в Аман е повече от дружелюбна. Наваксваме само до час и половина закъснение за КЛ. Настани ли ви нейно величество в хотел и даде ли ви гала вечеря? 2
Captain45 Публикувано: 24 декември, 2018 Публикувано: 24 декември, 2018 Светло посрещане на Бъдни вечер! Наздраве от ресторант Al-Wadi във Wadi Musa. Утре предстои обиколка на Петра. 6 1 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 (редактирано) Днес имах много емоционален ден в компанията на няколко шимпанзета. Страхотно и много различно като изживяване, а бях само на 5 м от тях. ❤️ Когато се върна ще пусна 2, 3 снимки, че тази от телефона е много размазана, но дъждовната гора е сенчеста и нищо по-добро не можах да постигна. Национален парк Кибале, Уганда. Маймунче. Чаена плантация. Шофьорът ни изкоментира какъв голям контраст има между нас, но не съм съгласна, вижте усмивките ни. 😊 Голям фен съм на дъждовните гори. Гледка от бунгалото. Редактирано 24 декември, 2018 от Tedy 65 1 9
Популярно мнение cck Публикувано: 24 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 декември, 2018 Тематична коледна отбивка на Св.Кристофър (St.Kitts). Весела Коледа на всички 🙂 49 1 6
Популярно мнение mililia Публикувано: 25 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 декември, 2018 Поздрави от Вади Рум, едно необичайно, но много подходящо място за посрещане на Бъдни вечер и Коледа! Весела Коледа! 65 4
Популярно мнение searus Публикувано: 25 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 декември, 2018 И ние го раздаваме плажно - Сал Рей, Боа Виста, Кабо Верде: 51 4
aleksandrina Публикувано: 25 декември, 2018 Публикувано: 25 декември, 2018 (редактирано) Наздраве от планината! Заселе отново. Честито Рождество! Здраве и щастие на всички от сърце! Редактирано 25 декември, 2018 от aleksandrina 33 3
Фил Публикувано: 25 декември, 2018 Публикувано: 25 декември, 2018 преди 19 часа, cck каза: Тематична коледна отбивка на Св.Кристофър (St.Kitts). Земля в иллюминаторе Земля в иллюминаторе Земля в иллюминаторе видна ... 16
Популярно мнение Ники Петров Публикувано: 25 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 декември, 2018 Весела Коледа и от нас! Пустинята се оказа прекрасно място за посрещане на празниците! 60 2
master_of_germs Публикувано: 25 декември, 2018 Публикувано: 25 декември, 2018 (редактирано) Весела коледа от Куала Лумпур! Екваториалните дъждове и задръстванията около кулите близнаци са такива, щото даже Дядо Коледа потъна в тях... Оглозгаха го Акулите близнаци 😉 П.П. На фона на всичкия дъжд и аквариуми, цял ден в хотела ни нямаше вода 😉 Едва сега идва полека, но още няма достатъчно налягане за нормален душ. Затова седя във форума късно след полунощ 😄 Редактирано 25 декември, 2018 от master_of_germs 39 6
mililia Публикувано: 25 декември, 2018 Публикувано: 25 декември, 2018 преди 4 часа, searus каза: И ние го раздаваме плажно - Сал Рей, Боа Виста, Кабо Верде: @searus, сетих се, че не ти отговорих на въпросите за Боа Виста. Нямам координати на шофьора ни, а туристическата фирма която ползвахме за един тур беше точно на площада. Нямам идея, доколко нещата там са се запазили. За ресторантите, виж в трип адвайзер. Те си крадяха готвачи те, та това, което е харесало на нас, вече може да е в друг ресторант. По принцип ние обиколихме почти всички ресторанти и само от един не останахме доволни. Техният готвач обаче тъкмо ги беше напуснал. Предполагам, че нещата там доста са се променили вече и сами ще откриете удачни те за вас места. 3
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 декември, 2018 Весела Коледа и от нас! Ние си чакаме децата и внуците, за ежегодния семеен Коледен бал:)))/ това го измислиха внуците, преди години/. 40 15
searus Публикувано: 25 декември, 2018 Публикувано: 25 декември, 2018 (редактирано) преди 2 часа, mililia каза: @searus, сетих се, че не ти отговорих на въпросите за Боа Виста. Нямам координати на шофьора ни, а туристическата фирма която ползвахме за един тур беше точно на площада. Нямам идея, доколко нещата там са се запазили. За ресторантите, виж в трип адвайзер. Те си крадяха готвачи те, та това, което е харесало на нас, вече може да е в друг ресторант. По принцип ние обиколихме почти всички ресторанти и само от един не останахме доволни. Техният готвач обаче тъкмо ги беше напуснал. Предполагам, че нещата там доста са се променили вече и сами ще откриете удачни те за вас места. И ние си мислехме да обиколим всички, обаче се оказаха страшно много! Намерихме си гид в лицето на "мениджърката" на апартамента, която е една французойка-хипарка (срам ме е да питам на колко е години, но между 55-65), живееща на острова от 3 години за постоянно, а преди това още 4-5 наполовина. Голям образ, всички я познават. Не знам дали ни дава добри цени, но я харесваме и сигурно нея ще си ползваме. Заведе ни на ресторант в бедния квартал при местните, и в първия момент се притесних, понеже съм виждала снимки оттам и не е точно мястото, на което бих завела детето да го нахраня, но се оказа излишно, беше вкусно и невероятно евтино (малко под 40 евро за 6 възрастни и 3 деца, включително бирите). Освен това там се строи повече от първа линия на плажа и бараките почти са изчезнали, всеки гради по 2-3 етажни къщи. Правят си и улиците измежду тях, и то за отрицателно време! Уж 'ноу стрес' ама голямо бачкане пада! Една малко размазана снимка от там, с коледна елхичка: Редактирано 25 декември, 2018 от searus 24
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега