ven62 Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 преди 26 минути , schnappsyy каза: Виждам, че вчера е имало много хора из планините. Ние отново се качихме до Мусала. Егати, даже и аз бях. Открих, че имало и втори лифт от Боровец - Ситняково,4 местен. И после пеша до хижа Чакър войвода ( @master_of_germs, @Zaro - похвалете ме) Даже по пътя задминахме едни три жени. Отначало се шегувахме с жена ми, че вероятно са инвалиди. За съжаление, така се и оказа. Едната жена имаше проблеми с краката. В срещуположната посока срещнахме организирана група от над 30 човека. Викам си, дали да не помогна на "Парк Рила" и да извърша граждански арест, да ги навържа със свински опашки и да им крещя в лицата "Go back Боровец, go back Боровец" … или пък направо да вадя кочана и да почваме … да се глобяваме. Даже и един дворец видяхме - Дворец Ситняково. Ако това е дворец, не знам какво е Версай, Белведере, Шьонбрун , … обърках се. На хижата: Лифта 28 9 3
Zaro Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 преди 4 минути , ven62 каза: И после пеша до хижа Чакър войвода ( @master_of_germs, @Zaro - похвалете ме) Подвигът ти е възпят в народното творчество с песента "Притури се планината". Всяко начало по изследването на баирите е добро. 4 1 9
AlexandraKo Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 Ние напускаме Бове, със съжаление, че не видяхме всичко:((( 29
Роца Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 След мързела в Алгарве, мързел на село и ден в Гуарда, преди да поемем утре в ранни зори по дългия път към дома. Днес е облачно и валежно. Тази година за първи път ми се случи да имам 3 облачни дни за 3 седмици в Португалия. Накъде върви светът?! 😂😂😂 36 1
master_of_germs Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 преди 23 минути , ven62 каза: Егати, даже и аз бях. Открих, че имало и втори лифт от Боровец - Ситняково,4 местен. И после пеша до хижа Чакър войвода ( @master_of_germs, @Zaro - похвалете ме) Биваш похвален! 🙂 Време е да откриеш, че с двупосочен билет за лифта до Ястребец можеш да използваш връщането да е от Ситняковския лифт, както и обратното. И че между хижите Мусала и Чакър има маркирана пътека... 😉 7
ven62 Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 преди 16 часа, Zaro каза: Подвигът ти е възпят в народното творчество с песента "Притури се планината". ... преди 16 часа, master_of_germs каза: Биваш похвален! 🙂 Време е да откриеш, ... И че между хижите Мусала и Чакър има маркирана пътека... 😉 Ех, тия планинари... Единия ме сравнява с овчар, даже с двама … Ало, …, аз имам висшо. Другия ми показва колко изпросена е похвалата, а и не пропуска да ме поучи. Аз освен, че снимам табели … и ги чета. Справка - 6-тата ми снимка (4-тата отзад напред) Спокойно, планинари, нямам никакво намерение да Ви налазвам козите пътеки. 3 7
Zaro Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 Нее, не те сравнявам с овчари. Мисълта ми беше, че твоето присъствие в планината, може би в търсене на високопланински плаж, е такъв подвиг, че планината ще се притури от шок. Между другото, онзи ден под Амбарица краварят беше с мотор! Авангардна работа. Една крава се беше загубила и мучеше жално в нищото и той за нула време я върна при колежките. преди 13 минути , ven62 каза: нямам никакво намерение да Ви налазвам козите пътеки Айде бе,какво толкова. И парапет си има даже. 5 5 1
ven62 Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 преди 2 минути , Zaro каза: ...Айде бе,какво толкова. И парапет си има даже. Тия въженца/кабелчета няма да ме издържат и … верно, … скалите ще вземат да се притурят. 4 1
AlexandraKo Публикувано: 28 август, 2019 Публикувано: 28 август, 2019 На 27.08.2019 г. в 10:02, ven62 каза: Спокойно, планинари, нямам никакво намерение да Ви налазвам козите пътеки. Ето, това е една причините, да си ми любимец 3 1
Аmélie Публикувано: 28 август, 2019 Публикувано: 28 август, 2019 Из Исландия. Местата ги познавате. П. С. Как забравих, пъфин в полет: 46 2
jungfraujoch Публикувано: 28 август, 2019 Публикувано: 28 август, 2019 В офиса. Чудесен месец август! Спокоен и успешен! 11
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 28 август, 2019 Популярно мнение Публикувано: 28 август, 2019 Няколко фотоса от Ню Йорк : + една със @cybersimo 50 7 1
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 29 август, 2019 Популярно мнение Публикувано: 29 август, 2019 Алма Ата, Казахстан 62 6
домосед Публикувано: 30 август, 2019 Публикувано: 30 август, 2019 Пред паметника на гръцкия цар Иван Шишман - Константин XI Палеолог - в Мистрас, Пелопонес. На билото се вижда късно византийската крепост 32 1
ven62 Публикувано: 30 август, 2019 Публикувано: 30 август, 2019 преди 1 час, домосед каза: Пред паметника на гръцкия цар Иван Шишман - Константин XI Палеолог - в Мистрас, Пелопонес. На билото се вижда късно византийската крепост Как си играе съдбата: Иван Шишман през брака на родоначалника на династията Шишманови с една от многото внучки на Иван Асен II и Константин XI Палеолог през майка си - Драгаш, която е пра-правнучка на Ирина Асенина (пратата може да са "+" "-" 1,2) Която вече с още няколко "пра" и през Иван Асен III, та пак до Иван Асен II Тъжно, но в известен смисъл, ние, българите сме "закрили" Балканския полуостров. На някои главите са хвръкнали, но повечето от техните наследници са ислямизирани и са продължили да си управляват. 6 1 1
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 31 август, 2019 Популярно мнение Публикувано: 31 август, 2019 Ташкент, Узбекистан 47 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега