Популярно мнение Роми Публикувано: 13 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 март, 2022 На плаж с нов приятел. С този Коко си допаднахме от пръв поглед и вече втори ден е позициониран в непосредствена близост до шезлонга ми. Явно птиците на Колумбия ще ми харесат... 61 5
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 13 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 март, 2022 При залез с най-големия тухлен мост в света! Първата снимка - въздушната, не е моя 🙂 тя само беше провокатор да се отбия специално да видя това творение 52 1 5
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 14 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 март, 2022 В Тофино. Тихият океан в цялата му прелест - студено е, но е много красиво. Днес пристигнахме и това е плажа пред хотела и около хотела. Печем s’mores Имаше и ентусиасти сърфисти във водата. 63 10
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 14 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 март, 2022 Баварската Прага го кръстих това място преди да знам детайлите от историята му. Оказва се, че някога точно в Прага го обявяват за град, което му отваря съвсем други врати. Някога част от златния път на Бохемия, днес в Бавария - носи странното име Лауф /laufen - тичам/ ан дер Пегниц 59 1 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 14 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 март, 2022 Привет от Скопие, център на Вселената (извинявай, Стара Загора) 🙂 56 8 7
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 14 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 март, 2022 Най-прекрасния ден...денят, в който вместо да отидеш на работа, отгърмиш към Черни връх и си хапнеш вкусно фалшиво шкембенце 😄 50 10
дядо Пепи Публикувано: 14 март, 2022 Публикувано: 14 март, 2022 Завижд, завижд, завижд!!! И за двете! 😀 2
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 14 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 март, 2022 Днес времето беше много лошо (валеше силно), но не студено. Това не ни спря да сме пак на плажа и да направим хайк в гората. Плажът изглеждаше още по-магичен 🙂 52 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 15 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 15 март, 2022 Nazca lines Whale Astronaut Dog Monkey Hummingbird Spider Tree Hands Octopus Heron bird Parrot Fox 48 30
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 15 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 15 март, 2022 Малко из Хелзинки 64 6
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 15 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 15 март, 2022 Херсбрук - някога част от Бохемия, днес Бавария 56
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 15 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 15 март, 2022 Привет от Косово! Всичко това, заедно с латето и лимонадата, сервирано в лъскаво заведение в топ центъра на Прищина = 8 евро. Добре дошли в неевропейския съюз, на има-няма 200 км западно от София 🙂 55 1 2
Популярно мнение Росина Публикувано: 17 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 17 март, 2022 Поздрави от Дубай (от вчерашния ден😋 ) Не вярвах, че някога ще се върна там(бяхме точно преди 9 години), но Aura sky pool и Ski dubai си заслужаваха 😁 За лош късмет АIN Dubai беше в нещо като профилактика и явно ще се потретва 🤣 55 1
Популярно мнение Роми Публикувано: 18 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 18 март, 2022 Отново в хотел Карибе в Картагена. Моят Коко ми доведе приятелката си, явно още ме помни. Оказа се,че и туканите са два. И още нещо странно- от голяма международна компания, но само от Латинска Америка и едни европейци-ние, само ние подкрепяме Украйна. Всички останали, начело с мексиканците, са супер много анти САЩ и оттук против Украйна. Дотук бях с мнението си как светът е против Русия... знаех отдавна ще американците тук са омразни, но те мислех, че е чак толкова зле. За протокола - хотела е 5 звезден и хората, които са тук са поне средна класа. Затова и съм удивена, не ми се мисли за младите тук как стои въпроса. Съжалявам за политиката, но бях втрещена ! 46 1 3
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 18 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 18 март, 2022 Амстердам....без сертификати, без маски и мерки. 51 2
Otnesen Публикувано: 19 март, 2022 Публикувано: 19 март, 2022 Преди 1 час, zon каза: Graz А аз съм на твоя територия... Антверпен.....в момента дегустирам. 44 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 19 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 19 март, 2022 Teotihuacan Mexico 52 6
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 20 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 март, 2022 От петък сутринта: качих се за изгрев на Камен дел, но времето така и не оправи, докато стигна върха. Вървенето в тъмното беше много интересно усещане: уж вървиш направо, а реално криволичиш между колците като пиян 🤣 Беше около -7°С, облаци и валеше сняг, но не се усещаше студено: Някъде по средата на пътя вятърът реши да дойде и да ни прави компания. Снягът и облаците отстъпиха, но вече стана студено. За награда получихме страхотни гледки на Витошкото плато: 45 11
Популярно мнение muchachote Публикувано: 20 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 март, 2022 Първи впечатления от Кайро: ужасно хаотичен, шумен и МРЪСЕН град. Въобще не ме грабна. Няма и медина. Нищо общо с типичните арабски градове в Мароко. И все пак, има си своя ориенталски чар. 54
Популярно мнение wiliko Публикувано: 20 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 март, 2022 Като за изпращане на зимата днес бяхме в района на Етрополе : Водопад Врана вода Етрополски манастир Водопад Варовитец 51 5
Популярно мнение settler Публикувано: 20 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 март, 2022 Незабравими спомени от Панама, снимки от последните седмици от столицата, о-в Табога, някои плажове на Карибско море и Тихия океан, джунглата и коренното население (Emberá Chocó) 61 6
feel_the_rush Публикувано: 20 март, 2022 Публикувано: 20 март, 2022 Жертвите, които правя за работата си 🙂 39 10
Цвете Публикувано: 20 март, 2022 Публикувано: 20 март, 2022 Преди 1 час, settler каза: Незабравими спомени от Панама, снимки от последните седмици от столицата, о-в Табога, някои плажове на Карибско море и Тихия океан, джунглата и коренното население (Emberá Chocó) Много ще се радвам да разкажеш за това пътуване. Благодаря в аванс! 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега