Capitan Morgan Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 Enchoro Wildlife Camp Masai Mara Малко се зареждаме на единственото място с ток, когато го има... 16 3
Мирослав Василев Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 24 минути , infectedmushroom каза: Защо би казал че и един ден е много ? Старият град на Панама сити е единственото хубаво нещо (Casco Viejo), пълно е с ресторанти, барове, чисти улици и чувството е много приятно... но повървиш ли едни 200 метра от него, започва пълната мизерия. Районите около старият град са опасни за ходене, хлебарки на много места по улиците и това всичко комбинирано с изключително мудното обслужване от местните, високи цени (определено, не отговарящи на качеството). Накратко, ако искате приятно изкарване, стойте само в Casco Viejo, но излезете ли оттам очаквайте да видите бедност. Разбира се, това е лично мое мнение. 7
infectedmushroom Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 2 часа, Мирослав Василев каза: Старият град на Панама сити е единственото хубаво нещо (Casco Viejo), пълно е с ресторанти, барове, чисти улици и чувството е много приятно... но повървиш ли едни 200 метра от него, започва пълната мизерия. Районите около старият град са опасни за ходене, хлебарки на много места по улиците и това всичко комбинирано с изключително мудното обслужване от местните, високи цени (определено, не отговарящи на качеството). Накратко, ако искате приятно изкарване, стойте само в Casco Viejo, но излезете ли оттам очаквайте да видите бедност. Разбира се, това е лично мое мнение. Ами аз да ти кажа почти бях сигурен, че искам да го пропусна, твоето мнение просто ми подсказва, че съм прав . 2
Миланка Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 23 часа, stanislavpp каза: необитаем ( и безименен) остров нейде из Южният Пасифик Според снимката вече е кръстен 😉 9
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 25 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 февруари, 2023 Тикехау атол , Туамоту острови , Френска Полинезия 49 12
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 25 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 февруари, 2023 Кведлинбург - удивително място в Източна Германия 49 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 февруари, 2023 Кения. След Момбаса ни пое фирмата за сафари и първият парк по маршрута беше източно Цаво . Отседнахме в прекрасен лодж, където имаше малко езерце, а животните постоянно идваха да се къпят и да пият вода. Екзотична напитка в супера. 😄 Докато обядвахме започнаха да прииждат слонове на метри от нас. Зарязахме храната, чевръсто изтичахме за фотоапарати и "стрелбата" започна. Цаво е красив парк с наситено червена почва. Слончетата постоянно си хвърлят на гърба и самите те изглеждат червени. Попътни гледки към следващия парк. За съжаление снимките са само от телефон, по-добрите са в апарата. 🙂 52 18
Популярно мнение Lirea Публикувано: 25 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 февруари, 2023 Термите в Букурещ. По обяд става доста пренаселено. Впечатлена съм колко добре е измислено всичко, дори дребни глезотийки като това да има рафтчета до входовете на парните бани, за да си оставите очилата, ако носите такива, както сушилници за кърпи между шезлонгите, от които духа и ги суши по-бързо. Харесва ми, бих повторила. 55 7
Fiordaliso Публикувано: 25 февруари, 2023 Публикувано: 25 февруари, 2023 за мен и семейството чистия въздух,тишината и хармонията със заобикалящата необятна природа са ежедневието ,далеч от туристически пренаселени места както се казва от планината няма накъде по-нагоре да се стреми човек,може само да се слиза. 47 2
zon Публикувано: 25 февруари, 2023 Публикувано: 25 февруари, 2023 Le Grand-Hornu https://photos.app.goo.gl/pKCSz36uie8yBzqV6 37
Популярно мнение mililia Публикувано: 25 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 февруари, 2023 Пуерто Игуасу и Водопадите 59 12
Pantelej Putnik Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Денят ще бъде дълъг - започна в 3:20 ч. на Майорка, преди малко пристигнах в Барселона, късно днес се отправям към София, а след това към Пловдив. Барселона ме посрещна дъждовна. Аз пък ще си го направя усмихнато 48 1
dimitrov6 Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Рим,преди два дни,Испанските стълби и в далечината Ватикана.В автобуса от летището до метрото бяхме само аз и група българи,двама мъже и жена заедно.Аз им показах къде да слезем и как се влиза в метрото.На другия ден при завръщането в София след паспортен контрол пред мен виждам единия и го поздравих.Това е късмет. 27
Pandurova Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Вернигероде - звучи ми някак руско, но е в немско 😃 Още от поредицата - Източна Германия 42
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 26 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 февруари, 2023 Последна порция от мен и приключението в страната на контрастите 🇮🇳🇮🇳🇮🇳 Ellora caves: Bibi Ka Maqbara Qutub Minar Lotus temple Humayun's Tomb Jama Masjid India Gate 55 11
Популярно мнение Tedy Публикувано: 26 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 февруари, 2023 Кения. Паркове Амбосели, Найваша и Hell's gate. Нашият екокемп в Амбосели. Марабу. Гледки по пътя към Найваша Паркът Найваша ми допадна, защото бяхме сред животните. Тук хищници няма. Група щастливи магеланци Hell's gate 56 12
Граф Вронски Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Кажете, кой докара лошото време в София? П.с. Ние сме в Истанбул ... не знаем до кога. Полетът ни беше анулиран. 😄 1 10 1
Argentique Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Преди 1 час, Граф Вронски каза: Кажете, кой докара лошото време в София? П.с. Ние сме в Истанбул ... не знаем до кога. Полетът ни беше анулиран. 😄 Turkish са получили сведения, че сте изпосталели в Индия и е време за голямото çok büyük захранване в Истанбул. Baklava time! Ей това е обслужване сега... Чакаме снимки в кулинарната тема „Какво да ядем по света“. 😂 P.S. Ако някой има спешна работа, има вечерни автобуси - утре заран сте в София. 3 2 9
Популярно мнение Radnev Публикувано: 26 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 февруари, 2023 Кукерландия 2023 - гр. Ямбол. Кукерите гонят злите духове, а Ути надзирава манджата: На това му се вика казан: А на това му се вика да те налази мечката😅: Идва "Спешна помощ"😂 : Игрите продължават: 47 9
Граф Вронски Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 преди 1 час, Argentique каза: Turkish са получили сведения, че сте изпосталели в Индия и е време за голямото çok büyük захранване в Истанбул. Baklava time! Ей това е обслужване сега... Чакаме снимки в кулинарната тема „Какво да ядем по света“. 😂 P.S. Ако някой има спешна работа, има вечерни автобуси - утре заран сте в София. Купонът е пълен. Презаверихме билетите за утре следобяд полет (ако има изобшо). В момента пътуваме към хотел. Но не сме Истанбул, някъде в посока запад ни карат покрай Мраморно море. Edited: Добре, че хапнах два десерта след индийския полет: 26 2 4
Pantelej Putnik Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 Днес вероятно навъртях към 15-20 км. От летището Ел Прат, Барселона си взех Billet Aeroport за 5 евро и нещо (по съвет на местен е трябвало да си взема направо дневна карта за 10 евро и нещо), хванах метро (майче беше линия L9), смених линията на Torrassa и хванах линия L1 до Плаца Испания. Това всичко с билета от летището, който важи до излизане от метрото. Оттам тръгнах към парка/хълма Монджуик. И стигнах до олимпийските стадион, басейни и т.н. След това си хванах лифта към замъка Монджуик. Докато пътувах нагоре, а после и надолу, съвсем откровено изръсих едно: "Господи, каква гледка! Как не успях да намеря това място при първия ми път тук - през 2004 г." Спуснах се към центъра на града в посока към пристанището. На една от уличките чух хора да викат и от там се издигаше пушек. "Тези комунисти какво ли са намислили?! Я аз да седя настрана!" - помислих си. Бързо установих обаче, че не са такива, а събитието имаше някакъв традиционен характер - на съчки печаха на грил онзи техен лук, който се има за праз. Продължих към пристанището ....следва... 46 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 26 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 февруари, 2023 Тикехау атол , Френска Полинезия 49 14
Популярно мнение mililia Публикувано: 27 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 27 февруари, 2023 Даже в Парагвай човек може да се забавлява. 57 4
Популярно мнение noshtna_ptica Публикувано: 28 февруари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 28 февруари, 2023 Ментон, ден след закриването на фестивала 50 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега