Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 21 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2023 Бухара, Узбекистан Конакът Nadir Divan - Begi 60 1
Lyubina Публикувано: 21 март, 2023 Публикувано: 21 март, 2023 Случайно някой да е в Амстердам, или да планира идване насам следващите ден-два?
stotan Публикувано: 21 март, 2023 Публикувано: 21 март, 2023 И така... улучваме ден, в който вали... Крепостта Мукавир Мъртво море от високо И от ниско Уади Муджиб в дъжд. Дъждът вали от сутринта от крепостта Мукавир до вечерта в Уади Рум Уади Рум Туристи се греят на огъня. Има чайник, пълен с горещ чай. Съпругът ми отива да налее по чаша. Дръжката на чайника пари, той вижда някакъв парцал, взема го, хваща дръжката... и установява, че това е нечий чорап, сушащ се до огъня. Оставя го. Малко след това един турист бързо си прибира чорапа, явно уплашен за какво се ползва. 24 1 23
Брани Публикувано: 21 март, 2023 Публикувано: 21 март, 2023 Помогнах на Императора да си окачи нова завеска в кухнята, че много му треперят ръцете и само светкавици пуска без да иска ... И решихме да се щракнем за спомен! преди 6 часа, stanislavpp каза: Фушими Инари, Киото 10 000 тори и 12 000 стъпала Едно от най-впечатляващите за мен места 🙂 2 10
Популярно мнение marycap Публикувано: 21 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2023 В Халщат. За да се възползвам максимално от ваучерите по 19 евро за Залцбург.😀 45 9
Роми Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 Не е точно забележителност, но вижте какво ни донесоха в Самарканд, като поискахме 2 водки. Това са по 250 грама чиста мека супер водка... по 40 градуса:))) Много се забавлявахме, особено при смешната цена, която платих ме. 26 2 2 9
iMari Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 преди 8 часа, marycap каза: За да се възползвам максимално от ваучерите по 19 евро за Залцбург.😀 А как стигна до Залцбург? Точно гледах, че много бързо са се резервирали датите и за Венеция и за Залцбург, замотахме се с тези ваучери.
marycap Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 преди 43 минути , iMari каза: А как стигна до Залцбург? Точно гледах, че много бързо са се резервирали датите и за Венеция и за Залцбург, замотахме се с тези ваучери. С Wizzair до летище Меминген. С бус до гарата. Два часа разходки и сладолед в Меминген ( за всеки случай си купих Bayern-ticket nacht online, ако самолетът има закъснение) и с влак до Залцбург. С прекачване в Мюнхен. 2 1
ВениК Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 Не съм, а бях, но нямах читав интернет тогава. Пустинята в независима република Каракалпакстан, Узбекистан. На заден план Черната планина дала името на емблематичната и вкусна водка Каратау. Хива, Узбекистан 42
vladimira74 Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 преди 11 часа, marycap каза: В Халщат. За да се възползвам максимално от ваучерите по 19 евро за Залцбург.😀 Разкажи моля те за това пътуване. Бях забравила, че и аз взех вечери. 1
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 Бухара - Според иранската енциклопедия името на града означава " Място на добрия късмет" Silk Road Teahous 56 1
Дани Магелани Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 преди 4 часа, ВениК каза: Не съм, а бях, но нямах читав интернет тогава. Пустинята в независима република Каракалпакстан, Узбекистан. На заден план Черната планина дала името на емблематичната и вкусна водка Каратау. Хива, Узбекистан От толкова години му се каня на Узбекистан. Следващият път като планираш да ходиш, дай сигнал, моля! 1
ВениК Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 @Дани МагеланиТо аз още от сега мога да кажа кога ще съм пак тук. 17-19 Май някъде идване, връщане 3-4 Юни. Въпросът е, че моите пътувания са основно работни и ако мога вмъквам още нещо. Замислили сме тийм билгинг с колегите на 20-21 Май някъде по зелените места в Узбекистан, ама още нямаме точно оформена идея къде ще е. Третото ми работно посещение тук ще е в края на август, но тогава мисля да отскоча до Астана за 2-3 дена. Имам нещо наум. Ако искаш минавай на лични. Ще ти дам няколко канала в телеграм на организатори на 2-3-4 дневни турове в Узбекистан. Доколкото знам могат и индивидуални обиколки да организират. 3
Роси 777 Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 Приказна Бухара. Komil Bukhara Boutique Hotel - много стара и автентична обстановка. 40 2
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 Бухара... голяма красота. Благодарности на всички, които споделяхте и разказвахте за тази приказна страна, за да мога да си организирам всичко това и да изживия моята приказка за Узбекистан. 50 5
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 В Израел, засега обиколих Тел Авив, Яфо и Нетания. Много ми харесва. 51
Kalina Ivanova Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 @Роси 777 с кемпер ли пътувате? 3
Популярно мнение stotan Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 Джинът на лошото време напуска пустинята Уади Рум във вид на дим. 😀 Все едно, че не е валяло цял ден. Част от местата, които посетихме. Трудно ми е да отделя снимки- всичките гледки са красиви. Каньонът Хазали Каньoнът Абу Хашаба Каньон Бурах Скален мост Im Forth 46 5
Lyubina Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 Amsterdam Konzertgebouw, съчетаваме работа с нещо различно ... Шостакович. 33
Популярно мнение Tedy Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 Ливан. Ден втори беше определен за посещение на пещерата Джейта. Огромни зали пълни с причудливи образувания - направо не ми се тръгваше. Снимки нямам, защото на входа ми прибраха телефона, вътре е забранено да се снима. От морските слънчеви гледки - бум в облаците и снега на почти 2000мнв. Отиваме към Бшари - лоното на християните в Ливан и рожден град на Халил Джубран. Бшари от високо. Каньон и водопади Известната кедрова гора също беше цяла в сняг. Продавачът в това магазинче реши да ме снима като жената зад щанда. 🙂 А сушените плодове бяха много вкусни. И беше стуууууд. 45 11
Популярно мнение Dian Публикувано: 22 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2023 Асунсион,Парагвай. 🙂 57 5
Роси 777 Публикувано: 23 март, 2023 Публикувано: 23 март, 2023 преди 10 часа, Kalina Ivanova каза: @Роси 777 с кемпер ли пътувате? Не със самолет и с домашен любимец Всички много му се радват и непрекъснато искат да се снимат с него. 2020 година по същото време бях организирала това пътуване до Узбекистан с кемпер, но за съжаление всичко пропадна, изгоряха ни и руските визи. А сега не издават визи. Но... не можех повече да чакам, исках да изживея приказката... 39 5
Популярно мнение bronco Публикувано: 23 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2023 Остров Тасмания, източно крайбрежие 50 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега