Kalina Ivanova Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 2 часа, Mary каза: Кения, Масай Мара с @mililia @Maryабе тая котка/от първата снимка/, не е ли доста близко 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 23 минути , Kalina Ivanova каза: @Maryабе тая котка/от първата снимка/, не е ли доста близко Подозирам, че фотоапарата/обектива е доста скъп. 6 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 7 минути , ven62 каза: Подозирам, че фотоапарата/обектива е доста скъп. Най-вероятно е скъп обективът, но и котката , предполагам, е доста близо. Аз в Масай Мара не съм била, но като бях на сафари в Западно Цаво един прайд лъвици минаха буквално на една ръка разстояние от джипа. 9 2 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 И аз не съм била в Масай Мара, но в Серенгети, което е неговопродължение на юг, лъвовете доста често са много близо до джиповете и са доста многобройни. По-скоро мен ме радват близките носорози и преди това имаше леопард в доста близък план. Те са доста по-редки животни, а леопардите обичайно са по дърветата. 8 Връзка към коментар
tch Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 3 часа, Kalina Ivanova каза: @Maryабе тая котка/от първата снимка/, не е ли доста близко Устата му е пълна, така че всичко е под контрол 🫣😃 9 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 23 часа, crazyhorse каза: Кой ти пие кафета в тия жеги-кажи цената на бирата!😂 Цената на бирата е по-евтина от цената на фрапето. Цената на бирата е 3,50 евро, а на фрапето е 4 евро (и то без вода е от тази година тук на Beach bar "Paralia"). Ама аз си пия фрапе, за да не заспя докато се печа 😀 8 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Benisalem, Mallorca: 61 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Велико Търново. Много пълно, навсякъде се чува чужда реч. 57 Връзка към коментар
Популярно мнение maiche Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Санкт Петербург 58 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Ние си продължаваме в Пернера бийч хотел. Но днес отидохме до Фамагуста. Невероятно впечатление ми направи плажа на Вароша. За мен това е най-добрия като природни условия европейски плаж. А край него само призрачни хотели! Как хората умеем да убиване красотата, природата и себе си! Ужас! Но да оставя забранената политика. Иначе тук има светлина в тунела- в турската част дори военните ни се радваха, безплатно возене и в двете посоки с голф колички до невероятния плаж, за 3 часа не ни взеха пари за чадър и шезлонги , изобщо нацията ни се котираше странно много. Иначе аз съм си по разкопките и не пропуснах нищо. След ден отново сме в турската част за плаж и разкопки. 62 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Прага. Един от най-любимите ми градове.Вчера ме учиха да свиря на чело във Филхармонията. Вечерта се впуснах в опоэнаване на нощния живот. Програма макс 67 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 54 минути , maiche каза: Санкт Петербург Как? Страхотно!!! 2 Връзка към коментар
maiche Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 7 минути , krasen_denev каза: Как? Страхотно!!! Имах притеснения, но засега всички планове се изпълниха. С полет от Истанбул и виза. Летях с Аерофлот, защото имах ваучери. 13 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Моника Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Още малко от Истанбул 64 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 26 юли, 2023 Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 преди 9 часа, ven62 каза: Подозирам, че фотоапарата/обектива е доста скъп. Какви пари е според теб? 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2023 Мога да кажа, че едва днес наистина успяхме да влезем в духа на Корсика. Калви: В духа на градчето: И два полуострова от вчера: 62 1 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 27 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 Последен ден в Масай Мара, Кения заедно с @mililia Част от животните са доста близо, други са на разстояние, та помага и фотоапаратът. Огромна наслада беше срещата с всички животни в естествената им среда. 50 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Taliana Публикувано: 27 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 Малко прозаично - вечният град Рим. 53 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 27 юли, 2023 Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 преди 2 минути , Taliana каза: Малко прозаично - вечният град Рим. Вечният град никога не е прозаичен и скучен за мен Приятно наслаждаване на Всичко там! 10 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 27 юли, 2023 Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 Отново в Узбекистан. Снимки няма, жегата е смазваща. По едно време бях решила, че май няма да успея да се добера до тук тоя път, ама нейсе.. успях. Първо служебната кола взе да загрява по магистралата към София, после полета до Истанбул закъсня с час и кацнахме на нещо като писта по периферията на летището. Доде ни извозят и влезем в летището оставаха само 50 минути до втория полет. Пак имаше бягайте крачета да бягаме.. Качихме се в самолета, изкараха ни на пистата, форсираха двигателите и ни върнаха обратно.. Имало проблем с двигател. Откарахме вътре още час, взе да става адски горещо и накрая излетяхме и долетяхме до тук благополучно. И за да е съвсем весело куфарът ми го нямаше. За първи път ми се случва. На гишето за загубени багажи работеха със скоростта на охлюви. След епично търсене на куфара ми защото в системата пишело, че е пристигнал в Ташкент го изкараха от стая зад гишето. Какво правеше там не можаха да ми обяснят. 6 15 3 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 27 юли, 2023 Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 В Петък водих и Лелето с мен този път на СтаРа 100х24 2023, най-стария и най-красивия Ултра Планински Маратон в България с некомерсиална цел, който се проведе за 21-ва поредна година. 70 уникално красиви километра с 3400 D+ по билото на Стара Планина от х. Мазалат до х. Ехо в рамките на 24 часа. Огромни Благодарности на Станислав, който съумява да го организира така добре вече толкова много години и събира все хубави хора на това събитие. Приятно 8 минутно гледане ! 🎞📽😀 20 8 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 юли, 2023 Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 Ses salines, Mallorca: 45 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 27 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 Нов ден, нови приключения в Корсика. Апартаментът, който букнах се намира в Corte, което първоначално си мислехме, че е някакво село, но се оказа страхотно място, точно от моя тип. Намираме се в централната част. Апартаментът е за 105 лв. и си има всичко, което за цените тук е направо смешно. За сравнение, последният ни къмпинг бе 40 евро. Но вижте как изглежда квартала ни: Вече се чувствам като истински корсиканец🥳🥳🥳. Днес ходихме до езерата Lac de Melu и Lac de Capitellu. Трябваше да бъде уж лежерно, но в крайна сметка, навъртяхме почти 30км с едни 1000 метра положителна денивелация. Така, че утрешните преходи се отлагат с Аячо или нещо от сорта. Вечерта има и някакъв концерт в градчето ни. От днешния преход: Тук си коментирахме, че езерата доста приличат на Рилските: И хоп, ето го и Харамията😄: Тук вече не е като на Рилските😀: Изключително разломно е тук. Денивелациите са много сериозни. Дори до езерата, които се водят общодостъпен маршрут и бе пълно с деца, имаше няколко отвесни железни въжета, които нямат нищо, ама нищо общо със зимната пътека за Мусала например. Но не видях някой да се отказа, с изключение на една жена, на която и стана лошо, но според мен по-скоро от стрес. 56 17 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 27 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 След горния постинг на @Radnevнаправо ме е срам да споменавам днешната денивелация от 450 м. в Лофотен, но на тюфлеците им е простено :) Reinebringen - най-популярният трек тук. До върха са само стълби, но камъните са високи и е доста изморително: Но пък се разкрива невероятна красота: Докато обядвах, се наслаждавах на това: Многократно благодарихме на Онзи горе за чудесното слънчево време, изненада за тези ширини. Даже хванах тен, който трудно ще обясня, че е от Норвегия :) Като любител на къщички, не мога без една за цвят: И понеже на това пътуване преобладаващо правя нови за мен неща, се борих и с въже, за да видя това: Като го видях, първо се отказах. После помислих пак, и пак се отказах :) Не знам как стигнах до горе... И за десерт - overpriced сьомга: Ресторантът отвън прилича на контейнер, но вътре е много уютно: 56 34 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 юли, 2023 Сподели Публикувано: 27 юли, 2023 преди 13 минути , Яничка каза: пък се разкрива невероятна красота: Уау, какви гледки! Много красиво! 👏 13 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега