Polina Публикувано: 8 декември, 2013 Сподели Публикувано: 8 декември, 2013 - Т'и би'и- Моля?- Т'и би'и- Моля?- Две би'иБармана носи 2 бири-Дай сега още една би'а 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 декември, 2013 Сподели Публикувано: 9 декември, 2013 International Guidelines For Problem Solving 8 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 декември, 2013 Сподели Публикувано: 9 декември, 2013 International Guidelines For Problem Solving жестоко!!! Връзка към коментар
гост Публикувано: 9 декември, 2013 Сподели Публикувано: 9 декември, 2013 Много им къса стрелкичката на немците! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 декември, 2013 Сподели Публикувано: 10 декември, 2013 България е страната, в която в аптеката не питаш за страничните ефекти на лекарството, което си купуваш, а питаш "Нали ще мога да пия алкохол?" :biggrin: 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 10 декември, 2013 Сподели Публикувано: 10 декември, 2013 Практично тълкуване на пътните знаци: 4 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 10 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 10 декември, 2013 По повод "любимите" ми мъдри мисли във фейсбук : Трудно е да кажеш "Обичам те".Още по-трудно е да кажеш "Прости ми"...а най-трудно е да кажеш "Тиндирбалаландагеротрънц" 5 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 11 декември, 2013 Сподели Публикувано: 11 декември, 2013 (редактирано) Човек звъни в магазина за компютри и казва на продавача:- От компютъра ми излиза дим.- Сигурно ви е изгоряло захранването..- Абе тука едни ми казаха, че ако сменя autoexec.bat, димът ще спре.- Това няма да помогне, сигурно ви е изгоряло захранването...След половин час безсмислени спорове, на продавача му писва и казва.- Има още едно решение на въпроса. Трябва да се обадите в Microsoft и да поръчате NOSMOKE.COMСлед половин час същия човек звъни отново:- Трябва ми ново захранване, защото в Microsoft ми казаха, че старото ми захранване не е съвместимо с тяхната версия на NOSMOKE.COM... Редактирано 11 декември, 2013 от Nine 3 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 11 декември, 2013 Сподели Публикувано: 11 декември, 2013 Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:"Nescafe".Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe"."Удоволствие до последната капка",и много се зарадвала за дъщеря си.След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.На седмицата получила писмо :"Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала.Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:"Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления"! ... Руско летище. По рульожката аеродромчик коси тревата около фенерите с класическа коса.Роси дъжд и мъжът е облякал чер найлонов дъждобран.Коси. В този момент Ан-24 тръгва да излита, като рулира по тази същата рульожка.Диспечерът дава команда да се освободи полосата.Дядката се отдалечава на 25-30 метра и чака.В черен дъждобран с качулка на главата и коса в ръката.Самолетът минава покрай него и той приветливо маха с ръка на самолета.Всички които са от тази страна в самолета виждат махащата фигура...Пилотът по радиото:- Диспечер, кажете на своя косач да остави косата на земята, че пасажеритезапочнаха да скачат през аварийните изходи! 4 Връзка към коментар
гост Публикувано: 11 декември, 2013 Сподели Публикувано: 11 декември, 2013 Американец, французин и руснак спорят кой има по-големи самолети. Американецът:- Нашите самолети са толкова големи, че вътре може да се съберат едновременно пехотен и танков взвод. Французинът:- А нашите са толкова големи, че в тях могат да се съберат два пехотни и два танкови взвода! Руснакът:- Аз пък миналата седмица имах следния случая. Летим с командира по задача. По едно време той ми вика: "Я отиди отзад и виж какво шуми в салона!". Взимам аз мотоциклета и отивам. За два часа обиколих целия салон и нищо не намирам. Приближавам се към най- далечния ъгъл и какво да видя - единият илюминатор забравен отворен, някакъв АН - 24 се промъкнал през него и лети около лампата…. 11 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 декември, 2013 Сподели Публикувано: 11 декември, 2013 Горното ми напомня за вица, в който един американец обикалял с българин из София и коментирал как в Америка всичко е по-голямо и се строи много по-бързо. Минават покрай НДК, а американецът пита какво е това. Българинът, на когото вече му било писнало от наддаването на американеца, отговорил: - Не знам, снощи го нямаше. 5 Връзка към коментар
гост Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 Двама големи приятели не се били виждали дълго време и като се срещнали, почнали да се хвалят един на друг какво са постигнали през това време. Стигнали и до жените си:- Моята знае 7 езика!- А пък моята свири на цигулка!- Да, ама моята свири и на пиано, и рисува!- А пък моята пише стихове и ходи на балет!- А пък моята ...Другият го прекъснал:- Стига бе! И моята не е хубава. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 Отива мъж при доктора: - Докторе, имам три сериозни здравословни проблема. - Слушам Ви. - Първо, не усещам никакъв вкус. Докторът се обръща към сестрата и й казва: " Сестра, дайте му една лъжица от буркан номер 9". Мъжът я изял и започнал да се дави и да плюе. - Ама, докторе, това са лайна! - Сестра, пишете - има вкус. Какъв е вторият Ви проблем? - Страдам от загуба на паметта. - Сестра, дайте му една лъжица от буркан номер 9. - Докторе, не желая да ям повече лайна! - Сестра, пишете - няма загуба на паметта. Какъв е третият Ви проблем? - Нямам никакво желание за секс. - Сестра, дайте му една лъжица от буркан номер 9. - Докторе, престани с тия лайна, да ти еба майката! - Сестра, пишете - има желание за секс! 6 Връзка към коментар
гост Публикувано: 12 декември, 2013 Сподели Публикувано: 12 декември, 2013 Айше и Хасан спят. По едно време Айше се стряска, оцъкля се в тъмното и що да види - Смъртта до леглото им:- Дошла съм да ти взема душата! - казала Смъртта. Айше взела да ръчка с лакът Хасан:- Асане, ставай бе, душа! Тебе търсят! 6 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 13 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2013 Епична битка! Дарт Вейдър и Крали Марко.След като победил, Крали Марко, бършейки меча си, казал:- Пууу, тоя па асматик, щеше да ми извади очите с т'ва фенерче! 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 декември, 2013 Сподели Публикувано: 14 декември, 2013 - Kaк се търси златотърсачка, когато се загуби в МОЛ-а? - Gucci, gucci, gucci, gucci... 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 декември, 2013 Сподели Публикувано: 14 декември, 2013 Multilingual insult generator 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 14 декември, 2013 Сподели Публикувано: 14 декември, 2013 Канибали около огъня. Запъхтян пристига съгледвача. - Вожде, съседното племе пък ни обяви война! - казва той - Уффф....Писна ми вече от банкети !!!! - въздъхнал вожда п.с. ..... при такава хубава българска думичка Банкет* ....защо въведохме пощипнатата дума Парти* ?!?! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 (редактирано) п.с. ..... при такава хубава българска думичка Банкет* ....защо въведохме пощипнатата дума Парти* ?!?! E, то и "банкет" също не е българска дума, а е пощипната от френски Редактирано 15 декември, 2013 от Фичо 2 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 ...Фичо, ама пък как звучи, а?!...типично по български! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 ...Фичо, ама пък как звучи, а?!...типично по български! Това нищо не е - влизаме в кафето до входа на НДК и един брадат младеж казва " Резервирали сме заведението , защото имаме ивент . Имате ли покана ?" Погледнах странно за няколко секунди , в следващите няколко ми идваше да му тегля една майна ама просто си тръгнахме . 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения