Прескочи до съдържание

Хумор - архив 2015г.

FlyTraveler

Препоръчани мнения

Та като сме още на български медии снощи по Б_тв съобщиха,че председател на журито на фестивала в Кан ще бъде дъщерята на Ингрид Бергман - Изабел Аджани :lol:  :rofl:

Редактирано от traveler
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Та като сме още на български медии снощи по Б_тв съобщиха,че председател на журито на фестивала в Кан ще бъде дъщерята на Ингрид Бергман - Изабел Аджани :lol:  :rofl:

Май по същата телевизя в някои от новините пък водещият съобщи, че фестивалът ще бъде открит с "филм с Кристин Деньов" :biggrin: , ама после се поправи, де. ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

по лошото е обаче че това колкото и да е хумор доста добре отразява нашите медии и обстановката в милата ни родина... напоследък на толкова слаби журналистически пляви може да се нагледа човек че направо да му догнусее от която и да е телевизия и вестник

По-точно, журналистически хуйни ;) ;) ;)?Аз за тва не слушам нУвини :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гергана Пенина

Шотландец отива в Германия да става студент. Баща му му звъни след две седмици:
– Сине, здравей! Как е в Германия?
– Добре е, тате. На общежитие съм с двама психари германци.
– Е, как психари? Какво правят?
– Ами, стават те посред нощ. Единият си бие главата в стената, другият стои на прозореца и казва, че ще скача.
– И ти, сине, как реагираш на тая ситуация?
– А, дреме ми на мене. Аз си свиря на гайдата…….

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Когато сте се загубили през зимата в гората и сте се паникьосали, това което трябва да направите е да видите от коя страна на дърветата расте мъх. Зеленият цвят действа успокояващо…

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Мъж и жена пазаруват цяла сутрин, излизат от мола, и виждат, че колата им я няма. Отиват в полицията и 2 часа дават показания. Детективите ги превозват обратно до мола за да огледат мястото. За голяма изненада, откриват колата на същото място, както и плик с бележка и два билета за джаз концерт на стъклото:
-„Хиляди извинения! Жена ми раждаше, трябваше ми спешно кола! Оставям ви два билета за концерт тази вечер. Дано с това да ми простите за неудобството!” Мъжът и жената направо са просълзени и доверието им в хората се завръща. Решават да използват билетите и да отпразнуват хубавата новина. Вечерта, след концерта, се връщат доволни и щастливи…само за да видят, че къщата им е обрана до шушка, а колата пак открадната. На масичката за кафе е оставена бележка:
-„Осигурявам колежа на новороденото... Имам два билета за събота…ама сигурно не ви е до балет,…нали?!?”

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Известна наша миска около Коледа отишла в Италия. Посетила Венеция. Решила да се покаже и като много учена пред някой богаташ. Купила справочници, чела, записвала, преговаряла… Обиколила музеите и накрая влязла в известен антикварен магазин. Застанала пред картините и, когато наоколо се събрали група богати туристи от мъжки пол, попитала продавача:
- Синьор, това отсреща е известната картина от 17 век "Селянка люпи семки", нали?
- Боя се, че не, синьорина, това е венецианско огледало от 18 век…

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Върви си мравката с чувал на гърба и минава край кафене дето щурецът си пие коктейла.

-А когато сняг забръска...?

-Ще свиря в шведски ресторант!

На следната година, мравката с чувал на гърба го вижда излегнат в скъп кабриолет с две красавици.

-А когато сняг...?

-Имам договор за турне из Средиземноморието!

На другото лято, мравката с чувал на гърба, го вижда в Ролс Ройс и леко почуква на стъклото.

-Ти като пътуваш толкова, през Франция минаваш ли?

-Разбира се - доволно отговаря щурецът- кажи!

-Ако срещнеш оня глупак Лафонтен, кажи му "Да го духаш!" от мое име!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Японците изобретили часовник, който чувайки псувня, прескача с минута напред. Решили да го изпробват.
Закачили го в японски бар за 24 часа. Дошли след 24 часа, часовникът е с две минути напред.
Закачили го в английски бар. Дошли след 24 часа, часовникът е с пет минути напред.
Закачили го в български бар. Дошли след 24 часа – часовникът го няма! Отишли при бармана:
- Вчера закачихме тук един часовник, къде е?
Барманът:
- А-а-а-а-а… това часовник ли било?! А ние си помислихме за чий х~й ни е вентилатор през зимата!…

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Един равин се хвали на приятел:
- Днес ожених три двойки и сега седем сърца са изпълнени с радост!
- Искаш ли да се кажеш "шест сърца"!?
- Ти да не мислиш, че съм го направил безплатно?

Докторе, носът ми е запушен...
- Моля ви! Аз имам кредит за апартамент, кола и жена ми е бременна, а вие ме занимавате с вашите сополи!

Докторе, от близо седмица страдам от безсъние.
- И какви по-точно са оплакванията?
– Ами, будя се някъде към два - два и половина и не мога да заспя повече.
- Хмм... Най-вероятно стресът е причината. С какво се занимавате?
- Чиновник съм, но не е от това! Като ги гледам колегите, събуждат се в пет като пичове и кой от къде е!

• Харесвам 9
Връзка към коментар

След като се оженил за млада жена, 93-годишен богат старец посетил лекаря и му се похвалил, че с жена си чакат дете.
- Нека Ви разкажа една история – започнал лекарят - 
Мой много разсеян приятел отишъл на лов, но вместо пушката, си взел чадъра. Изведнъж пред него изскочил лъв. Насочвайки чадъра, моят приятел стрелял и убил звяра на място.
- Невъзможно! Някой трябва да е стрелял отстрани?!
- Именно… - казал лекарят.

post-133-0-25857600-1432036333_thumb.jpg

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Да ги ожалиш младите. Не е чудно, че в днешно време секса е мираж. При толкова обезсърчителни новини от страна на вездесъщия чичко, как да си помислиш за нещо приятно? :blush:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някаква мома, прясно-прясно изчела поредното ултрафешън списание, се усуква около приятеля си и му шепне на ушенце:
- Четох, че сърцето на жената трябва да трепери от любов, краката от секс, а ръцете - от подаръци…
- Хм… Ш'са сцепиш от резонанса ма…

Катаджия спира гола мотористка без каска.
- Имате ли книжка?
- Не.
- Имате ли аптечка?
- Не.
- Ееее, госпожице, само с един триъгълник няма да отървете фиша…

На един врачанин му краднале любеници от бостаня.
Чудил се кво да прай и забол една табела:
"В една от любениците съм турил отрова"
На другия ден отива и гледа на табелата дописано:
"Вече са две, да те еба у тарикато"

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Не е виц, а действителна случка.

Преди години през дувара в съседната къща имаше кръчмЕ. На табелата пишеше: " АперАтив...."

Аз им викам, " абе, имате грешка " :rolleyes: . Пък единият собственик се изпружи - " казвам, аз , че се пише АперЕтив, ама кой да ме слуша." :rolleyes: :rolleyes:

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Как да си намерим мъж:
1. Преместете дивана срещу телевизора...
2. Отворете една бира и я поставете на масата пред дивана ...
3. Изсипете храна в голяма купа...
4. Отворете вратата на апартамента...
5. Изчакайте.....

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Отива мутра да си прави татуировка и казва:
- Искам да ми нарисуваш морски плаж с готини мацки, шезлонгите, чадърите, слънце, тук-таме някое облаче, вълните как се плискат в брега, един чернокож, който продава сувенири на мацките...
Татуистът му казал:
-И чайки, които летят в небето?
 А мутрата се почесал по главата и отговорил:
- Еееее, няма ли да стане много претрупано с тия чайки, брато?

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.