Прескочи до съдържание

Европейско първенство във Франция 2016 г. + игра

Пътувко

Препоръчани мнения

Друг е въпросът, че белгийците са медиен балон. Нямат нито един футболист от класата на Модрич, Йозил, Бонучи или Иниеста. Плюс посредствен треньор, закономерно си загубиха.

Азар със сигурност е доста по-класен от Бонучи.

Връзка към коментар

И как по-точно се сравняват крило и централен защитник? 

Лесно. Азар е в топ 5 на своята позиция, а Бонучи не е.

Кристиано Роналдо като е нападател нима не знаеш, че е по-класен от вратаря Гошо Петков?

Връзка към коментар

Лесно. Азар е в топ 5 на своята позиция, а Бонучи не е.

Кристиано Роналдо като е нападател нима не знаеш, че е по-класен от вратаря Гошо Петков?

Страшна логика. Ми не, Гошо Петков е доста по-класен вратар отколкото е Роналдо. Роналдо пък е доста по-добър във вкарването на голове. Сравняване на несравними позиции... Все едно да кажеш, че Петя Неделчева е по-добра от Пиронкова. 

Азар точно пък тази година и майка му не би го наредила в топ 5, но както и да е. Бонучи пък от своя страна е един от най-постоянните ЦЗ в света за последните 3-4 години, просто не играе в Реал или Юнайтед и не е модерен, и шарани като Боби Борисов не се разтапят по него  :lol:

П.П. Азар като е толкова извънземна класа защо има само 1 гол повече за първенство от нескопосания Бонучи?  :rofl:

Редактирано от ACM
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Азар точно пък тази година и майка му не би го наредила в топ 5, но както и да е.

П.П. Азар като е толкова извънземна класа защо има само 1 гол повече за първенство от нескопосания Бонучи?  :rofl:

Нали си говорим за класа, а не за форма? Да, направи сравнително слаб сезон, но това не значи, че му липсва класа.

Всъщност последните му 4-5 мача в края на първенството бяха супер.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

...които ще ядат бой :) В преносен смисъл, де.

В буквалния доста бой отнесоха англичаните.. от руснаците. Не ми се мисли, ако се срещнат с поляците в елиминациите..

Връзка към коментар

Денят на изненадите беше вчера, но днес също предстои една............за някои...  :P

100% визираш руснаците  :rolleyes:

А в случая кое би било изненада - руснаците да паднат или да бият?  :rolleyes: 

В буквалния доста бой отнесоха англичаните.. от руснаците. Не ми се мисли, ако се срещнат с поляците в елиминациите..

Чета в нета - много хора се питат "какво ще стане ако руснаците се срещнат с Англия" (това вече се случи), "какво ще стане ако руснаците се срещнат с поляците", "какво ще стане ако руснаците се срещнат с украинците", "какво ще стане ако руснаците се срещнат с турците" ..., нещо бие на очи един повтарящ се елемент във всичките уравнения  ...

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

В момента най-силните хулигански групи се подвизават в Русия и Полша, като руснаците от Music Hall(Зенит Санкт Петербург) нямат загубен уговорен бой(в равна бройка, с голи ръце). Имат отправено предизвикателство към всички хулигански групи в Европа - който изяви желание, руснаците идват на тяхна територия и премерват сили. Та заради това се говори все за тях. :)

Редактирано от Zelen Burgas
Връзка към коментар

В момента най-силните хулигански групи се подвизават в Русия и Полша, като руснаците от Music Hall(Зенит Санкт Петербург) нямат загубен уговорен бой(в равна бройка, с голи ръце). Имат отправено предизвикателство към всички хулигански групи в Европа - който изяви желание, руснаците идват на тяхна територия и премерват сили. Та заради това се говори все за тях. :)

Ами в другите държави правителствата се справиха с футболното хулиганство, докато в Русия изпитват гордост, че са защитили честта на държавата. Освен това, руснаците не са чисти футболни хулигани, ами назобени идиотчета, които между другото ходят и на мачове. Няма "етика" в такова футболно хулиганство. Виж, ако докерите от Милуол съберат старата дружина, която е със забрани най-вероятно, резултатът определено няма да бъде в полза на ММА-хулиганчетата. Просто на изток все още живеят във феодалния строй и се държат като средновековни диваци.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ами в другите държави правителствата се справиха с футболното хулиганство, докато в Русия изпитват гордост, че са защитили честта на държавата. Освен това, руснаците не са чисти футболни хулигани, ами назобени идиотчета, които между другото ходят и на мачове. Няма "етика" в такова футболно хулиганство. Виж, ако докерите от Милуол съберат старата дружина, която е със забрани най-вероятно, резултатът определено няма да бъде в полза на ММА-хулиганчетата. Просто на изток все още живеят във феодалния строй и се държат като средновековни диваци.

Доста си далеч от истината в случая. Назобени са поляците. Руснаците в доста голямата си част са момчета между 20-30 години, трениращи бойни спортове, но едва ли тук е мястото да задълбаваме по темата. И повярвай ми - докерите от Милуол отдавна са доста далеч от топа във футболното хулиганство. От доста време най-силните групи са източноевропейските. :)

Редактирано от Zelen Burgas
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Доста си далеч от истината в случая. Назобени са поляците. Руснаците в доста голямата си част са момчета между 20-30 години, трениращи бойни спортове, но едва ли тук е мястото да задълбаваме по темата. И повярвай ми - докерите от Милуол отдавна са доста далеч от топа във футболното хулиганство. От доста време най-силните групи са източноевропейските. :)

Не го намирам за недостатък, че съм далече от тези неща. Мисълта ми беше, че когато докерите са в топ форма могат да върнат диваците от изтока с еднопосочен билет. Само че са със забрани за пътуват, с цел това явление да се изкорени. И така трябва да бъде.

А ти повтаряш това, което съм писал - едните са назобени, другите тренират бойни спортове, и ходят чат-пат на мач, за да си сверят часовника. Е, питам аз, къде е етиката в случая ... :lol:

Последно отклонение по темата, преди години, когато Нюкасъл гостува на ЦСКА в София, по течение на обстоятелствата видях какво направиха 8 джордита с около 20 цесекари. ;)

Изкореняването беше и целта на доклада на съдия Тайлър, след трагедията Хейзъл. Това беше труден, но мъдър и цивилизован ход. А днес wild east се радва на защитената национална чест.

Редактирано от Zaro
Връзка към коментар

Да се върнем към футбола, за да си нямаме неприятности...

Според мен, руснаците нямат потенциал с този отбор. На практика, единственият качествен руски (тогава съветски) отбор, който съм гледал беше онзи от 1986 г. Всъщност, това беше Динамо Киев на Лобановски, който играеше под името СССР. Страхотни индивидуалности с желязна дисциплина, наложена от треньора. Помните ли култовия коментар по БНТ по време на мача между СССР и Франция?

"Рац, изненада Батс!" :lol:

Днес, предвиждам трудна, но напълно заслужена победа на Словакия. Продължавам да твърдя, че този отбор е с огромен потенциал и се надявам да го докаже в хода на първенството!

Вярвам също така, че Румъния има по-сериозни футболни аргументи отколкото Швейцария въпреки, че на хартия швейцарците изглеждат по-класен отбор...

Франция ще запише първата победа с разлика от поне три гола на първенството. Имат атомно нападение франсетата, спор няма...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Според мен, руснаците нямат потенциал с този отбор. На практика, единственият качествен руски (тогава съветски) отбор, който съм гледал беше онзи от 1986 г. Всъщност, това беше Динамо Киев на Лобановски, който играеше под името СССР. Страхотни индивидуалности с желязна дисциплина, наложена от треньора. Помните ли култовия коментар по БНТ по време на мача между СССР и Франция?

Днес, предвиждам трудна, но напълно заслужена победа на Словакия. Продължавам да твърдя, че този отбор е с огромен потенциал и се надявам да го докаже в хода на първенството!

Вярвам също така, че Румъния има по-сериозни футболни аргументи отколкото Швейцария въпреки, че на хартия швейцарците изглеждат по-класен отбор...

Франция ще запише първата победа с разлика от поне три гола на първенството. Имат атомно нападение франсетата, спор няма...

Шмекеруваш! Видял си ми прогнозите някак и сега си нагласяш мнението по тях :D 

Не е добра идея, ако ми се погледнат резултатите от последните 2 дни ;) 

п.с. чао на всички, потеглям за Германия на концерт, ще гледам да пусна прогнози напред

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Мисля, че отбора на СССР от 1982г беше най-силен. В него обаче ,всичко на всичко имаше само един етнически руснак. Останалото беше от страхотния отбор на Динамо Тбилиси(носител на КНК за 1981г) и украинци от Динамо Киев. За днешния мач Русия-Словакия почти съм сигурен ,че ще завърши равен или с малки шансове за победа на словаците. Русия не може да победи тъй като има международен заговор ръководен от Ватикана, Тел Авив. Лондон ,Вашингтон,Рияд и Токио. Този заговор прави така ,че 80% от руските футболисти трудно спират топката, както и имат 60% грешни пасове. Трудно се играе когато има  масоно-юдейски заговор против теб!!:-)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Не го намирам за недостатък, че съм далече от тези неща. Мисълта ми беше, че когато докерите са в топ форма могат да върнат диваците от изтока с еднопосочен билет. Само че са със забрани за пътуват, с цел това явление да се изкорени. И така трябва да бъде.

А ти повтаряш това, което съм писал - едните са назобени, другите тренират бойни спортове, и ходят чат-пат на мач, за да си сверят часовника. Е, питам аз, къде е етиката в случая ... :lol:

Последно отклонение по темата, преди години, когато Нюкасъл гостува на ЦСКА в София, по течение на обстоятелствата видях какво направиха 8 джордита с около 20 цесекари. ;)

Изкореняването беше и целта на доклада на съдия Тайлър, след трагедията Хейзъл. Това беше труден, но мъдър и цивилизован ход. А днес wild east се радва на защитената национална чест.

Това, че тренират не означава, че не са на всеки мач, нали? Сам казваш, че си далеч от тези неща, но коментираш неща, които са ти непонятни. Като човек доста навътре в темата мога да ти говоря до утре. ;) Естетиката няма смисъл да ти я обяснявам, защото си доста далеч от спортния елемент на този вид съревнования. :) Това, че през 1999 година си видял някаква си случка 20 на 8, не означава, че са били някакви от т.нар. "точни" хора, плюс това от 1999 до 2016 г. има разлика от едно цяло поколение, което е с нов вид възгледи, доста различни от старите разбирания - пияни и припаднали, както продължават да бъдат англичаните и до ден днешен. Сигурен съм, че дори и да ги нямат тези забрани пак не могат да се мерят с източните "диваци". Извинявам се за отклонението от темата. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.