Прескочи до съдържание

TAP Portugal и SATA International(Azores Airlines)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Още една добра дума за SATA. Понеже ще пробвам да изкрънкам нещо от застрахователите за закъснението/отмяната на полетите, ми поискаха потвърждение от авиокомпанията за закъснението/отмяната и причината за тях.

Звъннах на АК на тел. +351 296 209 720 (да живеят безплатните минути към международни номера в ЕС) и след разговор с оператор получих официален документ от SATA с необходимата информация. Изпратиха ми го само след час и половина 🙂

• Харесвам 4
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:

Някой има ли наблюдения за цените на Tap, че докато се начудя за един полет и цената стана двойна и дали може да падне пак въпреки, че полета е чак за края на септември Мадейа-Порто

Публикувано:
преди 46 минути , Ivko каза:

Някой има ли наблюдения за цените на Tap, че докато се начудя за един полет и цената стана двойна и дали може да падне пак въпреки, че полета е чак за края на септември Мадейа-Порто

2023 съм купувала на 6 февруари за Азорите през декември - Коледа и Нова година. Имаха някаква промоция тогава. После не падна цената. Но за Мадейра все пак имат и конкуренция в лицето на други АК.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.