Worldismine Публикувано: 22 февруари, 2017 Автор Публикувано: 22 февруари, 2017 (редактирано) Чак сега виждам мнението ти Беше скоростно препускане, тъй като гледам да разпределя отпуска на 4-5 отрязъка от около 9-10 дни и не мога да изляза от тази времева рамка..но пък искам да видя много хаха Летях от Дубай за Сао Пауло, оттам с вътрешни полети до Лима и Куско, като на отиване имаше стоп за 9-10 часа в Игуасу, което беше ценен стратегически ход . После 3 дни в Куско, като първият бе в разправии със загубения багаж, вторият за много як тур в долината и третият за Мачу Пикчу. Оттам един ден път до Рио с прекачване в Сао Пауло и два пълни дни под погледа на Джийзъс от Корковадо Прибиране през Дубай към София. Билетите бяха с Емирейтс, но защото имахме отстъпка с тях, иначе не са никак в графата изгодни Редактирано 22 февруари, 2017 от Worldismine 2
Crazy Horse Публикувано: 22 юни, 2017 Публикувано: 22 юни, 2017 Worldismine, чудесно си го измислил! Разкажи, моля те по-подробно за твоето пътуване когато ти остане време. Аз планирам нещо подобно. Моята идея е да видя Рио, от там да полетя на юг към Буенос Айрес, после Игуасу, от там Мачу Пикчу и Куско и от там прибиране вкъщи Лима-Мадрид. Как ти се струва? Маршрутът ми е горе-долу като твоя. И аз искам да направя всичко за максимум 9-10 дни евентуално от 23 март 2018 до Великден на 1 април. Ако не намеря добри оферти за тогава съм готов да изчакам и за по-късно, но проблемът е, че лятото на 2018 г. засега трябва да съм в Мадрид. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега