Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 часа, Hakkâri Spor каза:

Знае ли някой сайт (не приложение, а просто сайт), в който да си направиш профил и да си въвеждаш в кои държави и градове си бил... Че ще дойде ден, в който ще им загубя бройка и спомени. Имам профил в my flightmemory, но той е за полети. Трябва ми нещо само за посетени държави и градове (евентуално и да добавя години, по спомен), независимо дали са посетени с влак, самолет, автобус и т.н.

А един прост excel не ти ли върши работа.

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, Coo каза:

или ти искаш и някакви нишови удобства като анализи за прекарано време, периоди и подобни?

Не, не, чак толкова няма нужда. Просто някаква елементарна статистика.

В момента, ven62 каза:

А един прост excel не ти ли върши работа.

Май така ще стане накрая 😉

Просто имах спомен, че имаше някакви подобни сайтове преди време.  Но ако са станали платени, няма нужда да се вталясвам толкова 😄

• Смея се 2
Публикувано:
8 minutes ago, Hakkâri Spor said:

Не, не, чак толкова няма нужда. Просто някаква елементарна статистика.

Май така ще стане накрая 😉

Просто имах спомен, че имаше някакви подобни сайтове преди време.  Но ако са станали платени, няма нужда да се вталясвам толкова 😄

Аз ползвам been. Имаш акаунт и дори да го махнеш, после се логваш с него.Screenshot_20250611_115406_GooglePlayStore.jpg.21de98f055563c947bae4c6fcb727b71.jpg

• Харесвам 5
Публикувано:

been е страхотно приложение и за Android и за iOs, но е само за мобилно приложение...

Има още един been iOS app, който за мен е най-добрият от всички на пазара (но има платени функционалности - например въвеждането на летища и т.н.):

• Харесвам 1
Публикувано:

абе много трудно са направили да се продава в ибей, от десетина години не съм и сега не мога да се оправя

не мога да му дам пейпал акаунт, дава ми направо карта да въведа

да не са се развели с пейпал? 

мога ли да дам пейпал акаунт за плащане?

ПП уфф, май намерих

ама много завързано. Сега ми иска някаъв Payoneer account за плащане на таксите дето никога не съм го чувал

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

абе много трудно са направили да се продава в ибей, от десетина години не съм и сега не мога да се оправя

не мога да му дам пейпал акаунт, дава ми направо карта да въведа

да не са се развели с пейпал? 

мога ли да дам пейпал акаунт за плащане?

ПП уфф, май намерих

ама много завързано. Сега ми иска някаъв Payoneer account за плащане на таксите дето никога не съм го чувал

Ти някакъв бизнес профил ли имаш? В ОК поне няма такси от известно време (освен за превозни средства)...

Публикувано:

Не. Знам ли, аз съм се писал в Бразилия.

Едно време имаше такси, малки, при успешна продажба. Само че пише, че трябва да съм си направил акаунта предварително, за да си тегли автоматично 

Публикувано:

този Payoneer ми е странен, иска ми бразилска банкова сметка и пише, че ще ми отчисли таксите и ще ми прати остатъка по банковата сметка, ама аз искам направо по Пейпал да получавам както преди , иначе ми се губи смисъла от упражнението (за да не ми конвертира в реали, а аз после пак да конвертирам обратно)...

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Ако някой минава или е минал скоро през ИКЕА, може ли да ми каже дали безкрайният ремонт на кухните е приключил и са изложили вече актуалните варианти? 

Че аз след като се примирих, че няма да ми отговорят на имейл, днес се обадих, свързах се с раздел кухни и там една шокирана от въпроса ми дама ми каза, че ще провери, изчаках я две минути, върна се, каза, че няма отговор и не иска да ме задържа на телефона, но предполага, че още не са готови.....

• Шок 2
Публикувано:
преди 1 минута , DaBo каза:

Преди седмица не бяха приключили. Ако искаш, мога да мина другата седмица. Много наблизо съм и през ден съм в съседния мол.

Недей, аз мисля, че от зимата преди да родя ремонтират, та едва ли 1 седмица много ще промени нещата 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Doctor Who каза:

От къде мога да закупя тази фигурка.

image.png.957aacb13797ddaab6864be663e8545c.png

Има тук https://creations.mattel.com/en-gb/products/wwe-monday-night-war-kane-action-figure-jck15  , но няма доставка до България.

Благодаря предварително.

До Германия има ли? Обикновено това е вариантът, доставяш до Германия и от там с gabco, ggbg и т.н.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако така не стане и не е спешно, мога да я донеса от САЩ и после да я пратя по Еконт. Предстои ми пътуване до България в близкото бъдеще, но не мога със сигурност да кажа кога ще е. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 46 минути , Deja Vu каза:

Ако така не стане и не е спешно, мога да я донеса от САЩ и после да я пратя по Еконт. Предстои ми пътуване до България в близкото бъдеще, но не мога със сигурност да кажа кога ще е. 

О, много мило! Сърдечно благодаря, но не бих ви ангажирал. Не е толкова важно.

.... Ще потърся още малко, защото ми изглежда невъзможно да е толкова дефицитна. Намирам някакви в e-bay, но също са внос от щатите и някои ползвани, което не е опция. 

Преди 1 час, Георги каза:

До Германия има ли? Обикновено това е вариантът, доставяш до Германия и от там с gabco, ggbg и т.н.

Не приеха до Англия /може би, защото пише че са останали само 5 налични или изобщо нямат ... /.  Ще опитам до Германия, благодаря.

• Харесвам 1
Публикувано:

GGBG имат адрес в Англия и доставят оттам също, не са от Англия. Може да я доставят на адреса им в Англия и после те ще я доставят до БГ. Офисът им е в София, но мисля, че вече работят с Еконт. От години ги използваме, даже онзи ден си взех две лампи, но от Германия. От Англия са ни доставяли мебели. 

Публикувано:
преди 4 часа, Doctor Who каза:

От къде мога да закупя тази фигурка.

image.png.957aacb13797ddaab6864be663e8545c.png

Има тук https://creations.mattel.com/en-gb/products/wwe-monday-night-war-kane-action-figure-jck15  , но няма доставка до България.

Благодаря предварително.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09CFVNRTD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A301WKE65PGVT5&psc=1

Само до немски адрес, от там с ggbg или някой от другите за 3 лв/кг.

Но са комплект за €71.50

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09CFVNRTD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A301WKE65PGVT5&psc=1

Само до немски адрес, от там с ggbg или някой от другите за 3 лв/кг.

Но са комплект за €71.50

преди 17 минути , Deja Vu каза:

На мен Уолмарт ми дава тотал цена $40 с доставката и таксите. Имаха само една налична, явно наистина е дефицитна. 

IMG_5260.jpeg

Благодаря за помощта! 

Ориентирах от постовете ви, намерихме почти същата версия и вече я поръчахме. 

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.