Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз да попитам някъде на път за Родопите дали могат да се видят лавандулови полета?

Тази година не са ми изскачали снимки от фотосесии и не знам дали има насяти, прецъфтяват ли, какво е положението? 

Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

Аз да попитам някъде на път за Родопите дали могат да се видят лавандулови полета?

Тази година не са ми изскачали снимки от фотосесии и не знам дали има насяти, прецъфтяват ли, какво е положението? 

Ако пътувате към Цигов чарк, може да се отбиете до Капитан Димитриево...информацията ми е стара но не вярвам да са изкоренили лавандулите, друг е въпроса дали няма да са ожънати 

Screenshot_20250708_132509_Organic Maps.jpg

даже в гугъл мап са си отбелязани - цък!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, wiliko каза:

Ако пътувате към Цигов чарк, може да се отбиете до Капитан Димитриево...информацията ми е стара но не вярвам да са изкоренили лавандулите, друг е въпроса дали няма да са ожънати 

Screenshot_20250708_132509_Organic Maps.jpg

даже в гугъл мап са си отбелязани - цък!

Вярвай, вярвай, тази година лавандулата я няма там. Има останали няколко малки петна, но не стават за фотосесия.

• Харесвам 2
Публикувано:

Понеже тук сме сила, искам да попитам дали знаете къде в София или Бургас могат да ми оправят микрофона на едни слушалки. 
Ситуацията е следната - имам много хубави служебни слушалки (хедсет, както е модерно да се казва) за работа, които хич не са и евтини (около 220 евро нови). Обаче нещо микрофона се повреди (много приглушено ме чуват или изобще не ме чуват). Казах на нашите хора от фирмата, мислиха 7 секунди и взеха соломоновското решение "Хвърляй, ще поръчаме други". Ама те са топ и си работят супер, много качествени и удобни. Аз друго хубаво ще получа, ама тези мога да ги продам, да ги ползва роднина и т.н.

Та знаете ли къде биха ми ги оправили?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , ivailo_radev каза:

Понеже тук сме сила, искам да попитам дали знаете къде в София или Бургас могат да ми оправят микрофона на едни слушалки. 
Ситуацията е следната - имам много хубави служебни слушалки (хедсет, както е модерно да се казва) за работа, които хич не са и евтини (около 220 евро нови). Обаче нещо микрофона се повреди (много приглушено ме чуват или изобще не ме чуват). Казах на нашите хора от фирмата, мислиха 7 секунди и взеха соломоновското решение "Хвърляй, ще поръчаме други". Ама те са топ и си работят супер, много качествени и удобни. Аз друго хубаво ще получа, ама тези мога да ги продам, да ги ползва роднина и т.н.

Та знаете ли къде биха ми ги оправили?

Бих ти дала тел. номер на моя дългогодишно ползван специалист по всичко като електроника, компютри итн. В Лозенец, София, до НДК.

Публикувано:

Искам да попитам модераторите не е ли възможно да спрат изскачащия прозорец, който те подканва непрекъснато да включиш пуш известията? Смея да вярвам, че не съм единственият, който не желае да получава така новите неща. Леко е дразнещо и досадно. Поне за мен. Извинявам се ако нарушавам протокола по някакъв начин! Лек и успешен ден! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , дядо Пепи каза:

Искам да попитам модераторите не е ли възможно да спрат изскачащия прозорец, който те подканва непрекъснато да включиш пуш известията? Смея да вярвам, че не съм единственият, който не желае да получава така новите неща. Леко е дразнещо и досадно. Поне за мен. Извинявам се ако нарушавам протокола по някакъв начин! Лек и успешен ден! 

Аз нямам наблюдение при мен да е така. 🤔

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , дядо Пепи каза:

При мен не се появява.

Публикувано:

Хм, не би трябвало да се появява... Да не би да си триеш кукитата или нещо такова, та не помни какво си избрал?

• Харесвам 1
Публикувано:

Както казаха и другите, най-вероятно четеш през private, incognito и т.н. режими, които не позволяват съхраняване на настройката, че си отказал известията...така е възможно да продължи да те пита за тях, както и за бисквитките всеки път преди да се логнеш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Търся много тънка цена за разпечатване на снимки. Искам детето да драска по тях, изрязва, да са за игра, но все пак да са на фотохартия. Подбираме, трием, но пак са хиляди спомени. За качество кой знае какво не търся - количеството ще си има собствено качество. Няма да са в рамка да ме надживеят. СнимкитеВи имат промо на 18ст./бр. Знаете ли нещо по-евтино... наполовина на тази цена? 🙂

Публикувано:
преди 4 часа, Coo каза:

Търся много тънка цена за разпечатване на снимки. Искам детето да драска по тях, изрязва, да са за игра, но все пак да са на фотохартия. Подбираме, трием, но пак са хиляди спомени. За качество кой знае какво не търся - количеството ще си има собствено качество. Няма да са в рамка да ме надживеят. СнимкитеВи имат промо на 18ст./бр. Знаете ли нещо по-евтино... наполовина на тази цена? 🙂

Съмнявам се да намериш по евтино.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, Coo каза:

Мога да попитам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако са хиляди може да е рентабилно да си вземеш фото принтер, включи и това в уравнението. Другото е потърси онлайн услуги, може да не са български, които при голямо количество може и да излизат по-евтино. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Георги каза:

Ако са хиляди може да е рентабилно да си вземеш фото принтер, включи и това в уравнението. Другото е потърси онлайн услуги, може да не са български, които при голямо количество може и да излизат по-евтино. 

А нененене, мерси, още едно нещо да събира прах у дома 🙂 Като нямаме и трябва на студио, ще спазваме някаква хигиена на спомените, иначе ще е една вакханалия от печатане докато не свършат консумативите... и ще се почне едно поръчване днес-утре-никога, той модела остарял, вече не се поддържа, хахаха... Дано половинката ми сам не се сети да купим фотопринтер! 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Може ли някой да помогне с тел. номер на бизнес салон Aspire на Т2 🙏

Снощи забравих там зарядното на телефона и никак не ми се ще да го прежаля. Бих отскочила, но ще е трудно да стигна дотам без бордна карта и без шапка невидимка.

Благодаря!

Публикувано:
преди 12 минути , Anna Kalinovska каза:

Може ли някой да помогне с тел. номер на бизнес салон Aspire на Т2 🙏

Снощи забравих там зарядното на телефона и никак не ми се ще да го прежаля. Бих отскочила, но ще е трудно да стигна дотам без бордна карта и без шапка невидимка.

Благодаря!

Screenshot_2025-07-26-14-33-58-319_com.android.chrome.jpg.7800c9c9e66e1e1326f714c4a0623dc9.jpg

• Благодаря 1
Публикувано:

Някой може ли да обясни на какъв принцип туристическите агенции резервират полети на нормални авиокомпании ,  та има такси които не са включени ? Какво може да предизвика промяна в тези такси,  че да не може да ги включат в началната цена ? 

Например тази оферта за екскурзия до Южна Америка.Няма как да са горивни и летищни такси и да само 77€ за подобен полет, а какви ли са тогава ? :

IMG_20250802_175027.jpg

Зачетох се до края и организатора ми изглежда леко ... айде да не казвам , че да не вземе да се окаже магеланец ,защото агенцията е от по-бутиковите (каквито се появиха доста напоследък) 

IMG_20250802_180337.jpg

• Харесвам 1
  • Замислям се 4
Публикувано:

Има ли магазин за електроуреди в България , от който може да се поръча хладилник и пералня с монтаж, но и да демонтират старите уреди и да ги изхвърлят 😳😂

Публикувано:
преди 9 часа, Velyana каза:

Има ли магазин за електроуреди в България , от който може да се поръча хладилник и пералня с монтаж, но и да демонтират старите уреди и да ги изхвърлят 😳😂

Мисля,че Технополис вземаха старите уреди. Не съм чувала да правят демонтаж и монтаж. Трябва да се търси майстор. При сглобяването на кухнята ми монтираха и уредите, но и при мен ще възникне такъв проблем като се наложи подмяна.

• Харесвам 2
Публикувано:

Технополис вземат старите уреди, ако ги изкарате пред външната врата. Дотам доставят и новите уреди. Не влизат в жилищата. Демонтажът и монтажът са задължение на клиента. На този принцип са и останалите големи вериги за техника. 

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.