Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

@Lindt Според мен гледай просто да те грабне самата елха 🙂 Хубаво ще е да я има отворена, че да придобиеш представа. Аз всяка година си влача моята от тавана до етажа, украсявам си я и после обратно цялата процедура. Отнема ми около 2 часа, но става чудно 🙂 

И да се похваля какви боклуци си купувам от Тему 😄 Моите колежки ме бъзикат с това Тему, но на мен си ми е забавно 😄 Ето я последната придобивка - това дръвце, за есенна украса 🙂 Малко кичозно, но на мен ми харесва. 🙂 И още един куп други неща, включително и украса за Коледа 😄 А, взех си от Тему и двойно лепящо, че на тази стена не смея да дупча дупки 🙂 Това тиксо от Тему лови супер и е нещо като левче. Преди това си бях взела за 10 лв. лепящо от Бриколаж, нищо не залепи 🙂 

20241105_163507.jpg

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, Lindt каза:

Искам тази година да си купя изкуствена елха. Някой може ли да ме ориентира какво да гледам като характеристики, с какъв бюджет и при кой търговец, за да получа сполучлива имитация?

https://kolednielhi.com/ - провери тук. Нашата я купихме преди 5-6 години и не е мръднала, супер качество се оказа, а е висока поне колкото съпруга ти. 😉 Тогава бяхме отишли в шоурума им на Каблешков и беше пълно с всякакви модели, та направо си избрахме каквото ни хареса. Сега гледам в сайта пише, че е затворен, ама не пречи да ги преслушаш по телефона и да видиш какво е дереджето. П.С. гледай какво ще има под елхата, другото е само една подробност (като краката е онзи виц...) 🙂

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Да дам и моите 5ст по темата. Имахме изкуствена елха, която донесох от Москва. Изкара много години, докато внуците не решиха да видят как е направена. И... стигна до контейнера. Преди 5-6 години купихме нова от Метро. По-висока и по-широка, за да може да поеме повече подаръци. Нещо много дълги станаха писмата до Дядо Коледа и трябваше да се реагира адекватно. Та въпросната елха се оказа много добър избор. Събирам я за нула време. Децата с баба си я накичват за няколко часа и с това започва украсата за светлите и весели празници в края на годината. Събирането също е много лесно и бързо. Правя го аз с мисъл, че това съоръжение пак ще се ползва за радост и веселие на големи и още по-големи. Доста добри елхи сме виждали и в Джъмбо. Но за сега този казус в къщи е решен и не планираме нова покупка. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

До модераторите...

Защо след като кача снимки в тема,те стават буквален "мазоч"?  Преди май не беше така? Гледам снимките преди да ги кача и са перфектни,а след това нямат фокус и всичко е размазано, а някой стават и на кубчета/пиксели/?!?

Връзка към коментар
преди 25 минути , krasen_denev каза:

До модераторите...

Защо след като кача снимки в тема,те стават буквален "мазоч"?  Преди май не беше така? Гледам снимките преди да ги кача и са перфектни,а след това нямат фокус и всичко е размазано, а някой стават и на кубчета/пиксели/?!?

Да, след като се качат снимките във форума, качеството им пада и преди е било така, просто сега си обърнал внимание. 

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.