Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 59 минути , Dango каза:

Искам да попитам: това можем ли да го сложим в темата „хумор“? 

„От Панама до Мексико - зиг-заг ....“ през балкона и обратно вкъщи... 

Хехех, по-скоро е за графа "трагедия":D Но! Пътуването не е отменено изцяло - току-виж се нормализирали нещата, просто ще прескочим по-опасните държави, и ще почнем например от Гватемала вместо Панама. Някои самолетни билети си седят в пространството и чакат да бъдат използвани O:)

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Не става, неблагодарни скръндзи са :grin: , аз колко пъти им пращах линка от тази тема - отначало с деликатни намеци, а накрая с явни подсещания .... нищо братче, даже една маска не ми подариха, ей така, символично поне. :sad: :grin:

Да, тия момченца и момиченца - маркетинг мениджърчета, не са хич диалогични.

Аз преди 5-6-7 години "изнесох" две колелета в Амстердам. Подарък за децата. Български - DRAG.

И мислех да им предложа на Drag да снимат реклами в Амстердам.

Нали си представяш - DRAG в Амстердам.

Пратих им една снимка - не клъвнаха.

А аз после и не настоявах, защото междувременно им откраднаха колелета и на двамата - в рамките на 3-4 седмици от съвсем различни места в Амстердам.

:biggrin:

-----------

Еиии, тия доктори ( @AlexandraKo и @master_of_germs ) веднага да ми убият ентусиазма.

Нищо.

Все някой ден ще се снимам с тази маска на Сейшелите. Ще видите вие...

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 8 минути , ven62 каза:

Еиии, тия доктори ( @AlexandraKo и @master_of_germs ) веднага да ми убият ентусиазма.

Нищо.

Все някой ден ще се снимам с тази маска на Сейшелите. Ще видите вие...

Не е тъй! Пазим те от напразни надежди. Ей на, виж Фичо, как се е разочаровал.

По-добре, си мечтай за Сейшелско - то ще се сбъдне.:party::give_rose::drinks::party:

• Смея се 1
Публикувано:

@ven62, забравих да ти кажа:

Много искам да те видя с маска на Сейшелите, колкото по-скоро, толкова по-радостно!

За всички ни...

• Благодаря 1
Публикувано:

Днес ме търсиха от два различни странни номера

+213519041910

+213519072209

+213 проверих и мисля е код на Алжир

Нямам нищо общо с тези номера и с Алжир също.

Не съм отговаряла и не съм връщала обаждане.

Някакви идеи?

Публикувано:

Някой пътувал ли е с кола от областен град до областен град?

Така или иначе, все някога ще трябва да отида да видя майка си, която е почти на 80 и се чудя - дали ще ме спрат и как трябва да ги убедя да ме пуснат (да вляза и изляза).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , Lyubina каза:

Така или иначе, все някога ще трябва да отида да видя майка си, която е почти на 80 и се чудя - дали ще ме спрат и как трябва да ги убедя да ме пуснат (да вляза и изляза).

Не съм пътувал, но в заповедта на министъра се казва:  "през КПП-тата се пропуска минаването на лица само в случаи на неотложност на пътуването, наложено от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес. "
Предполагам на отиване може да се позовеш на подчертаното в червено (сигурно майка ти, като човек на възраст, си има някакви болежки) а за връщането е ясно - подчертаното в синьо.   Сега как вече се преценява доколко и какви точно здравословни причини на близък човек са основание за пътуване, нямам представа.  Предполагам също може да изтъкнеш и обстоятелството, че си доктор. 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Сега как вече се преценява доколко и какви точно здравословни причини на близък човек са основание за пътуване, нямам представа.  Предполагам също може да изтъкнеш и обстоятелството, че си доктор

Да де, точно това имам предвид като питам 🙂 

Ако някой има пресни впечатления и опит, да сподели какви са им критериите на тези от КПП-тата.

• Харесвам 1
Публикувано:
18 minutes ago, Lindt said:

Аз може ли и догодина да си бъда пак на 33? Защото тази май не се брои за живяна?

Питаш ли децата с такъв ражден ден как се чувсват😔. Във фейсбук групи вече имало торти с Мутафчийски. Баси мазохизма.

4AF373D0-0B72-4D34-9A68-AC1B33A3487C.jpeg

019FC639-860B-42FE-8CD0-0D852C31BCBC.jpeg

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Смея се 3
Публикувано:
On 3/12/2019 at 10:03 AM, milen_40 said:

Тук по-скоро се има предвид да е регистрирано в общината и да му е платен данъка 😉

Иначе за средните и големи породи се иска билет и намордник. 

Ако е кастрирано не се плаща данък и не се регистрира.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уф, и аз трябва да правя някакъв детски рожден ден

Абе четох за някакво приложение Animal crossing, където си правиш някакво виртуално парти и каниш приятели на гости. Да го е пробвал някой?

преди 34 минути , Lindt каза:

Аз може ли и догодина да си бъда пак на 33? Защото тази май не се брои за живяна?

Абе да ти кажа, числото няма значение

И на 33 и на 43, в главата е едно и също.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Lyubina каза:

Ако някой има пресни впечатления и опит, да сподели какви са им критериите на тези от КПП-тата.

Пряк опит нямам, косвено предавам- декларациите се събират на КППТ-а, така че си приготви достатъчно копия. В темата за вируса, съм дала линк към официалната декларация.

• Харесвам 2
Публикувано:

@bulpa, това е лесно, ще приготвя. Въпросът е какво правим, ако ме пуснат на едното (напр. на излизане от София) а ме спрат на влизане в провинцията? Ще съм навъртяла няколко-стотин километра за тоя дето духа и да участвам в статистиката.

Разсъждавам на глас, един вид.

• Харесвам 1
Публикувано:

Щом си лекар вземи със себе си и някакво доказателство за професионална регистрация. Почти сигурно ще са по-толерантни. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , neuromancer каза:

Абе да ти кажа, числото няма значение

И на 33 и на 43, в главата е едно и също.

И аз да кажа - на 53 почва леко да се поизпразва главата :grin:

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 29 минути , Фичо каза:

И аз да кажа - на 53 почва леко да се поизпразва главата :grin:

преди 28 минути , neuromancer каза:

Лошо

Тя моята и сега не е особено пълна

Еееее, какви са тези приказки? На 50 години още си хвърчах и не стъпвах по земята:))))
А пък ви имам за умни мъже:)))))

Какво да кажем ние , с гайдите?:clapping:

Знам лекарство - четене, четене, четене/ пълнене, пълнене, пълнене...

• Харесвам 3
Публикувано:

Тъкмо мярнах един еврейски виц за вайканията ви :

- Всички остаряваме, но не и студентките III-ти курс - мъдро рече професор Авраам Исакиевич. 

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
1 hour ago, neuromancer said:

Абе четох за някакво приложение Animal crossing, където си правиш някакво виртуално парти и каниш приятели на гости. Да го е пробвал някой?

Това с животните е супер идея. И аз бих се радвала някой да сподели🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.