saved_ Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Авиокомпания: Thai Airways Маршрут:: Брюксел-Оукланд-Брюксел Цена:: 456 Валута: €Примерна дата на излитане:: 19.03.2017 Примерна дата на връщане:: 29.03.2017 Сайт за резервиране:: kayak.es Повече инфо има на следния линк: http://www.fly4free.com 10
Topfly Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 (редактирано) От Лондон има опция за 438 евро. https://www.flugladen.de/flightresults?out0_dep_all=false&out0_dep=LON&out0_arr_all=false&out0_arr=AKL&in0_date=2016-09-27&out0_date=2016-09-11&adt=1&chd=0&inf=0&cls=Y&CMP=AFC-zanox&zanpid=31077965C30130931&utm_source=zanox&utm_medium=affiliate&utm_content=2033398&utm_campaign=http%3A%2F%2Fwww.repjegyportal.com&from=m#flight-details Редактирано 6 август, 2016 от Topfly 3
stanimir Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Оферта !!! Има ли възможност за стоп овър в Банкок ?
Георги Матеев Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Абсолютно неустоима оферта. Взех за догодина 2 билета Лондон-Оклънд-Лондон, че ми остана доста да обикалям из региона там. Цена: €383 на човек от liligo.it -> volagratis.it (плащане с Маестро). 18
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 (редактирано) а визи лесно ли даватЗа НЗ не ти трябват визи.Там сме безвизово.Офертата е супер! Абсолютно неустоима оферта. Взех за догодина 2 билета Лондон-Оклънд-Лондон, че ми остана доста да обикалям из региона там. Цена: €383 на човек от liligo.it -> volagratis.it (плащане с Маестро). Честито! Редактирано 6 август, 2016 от AlexandraKo 1
Георги Матеев Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 а визи лесно ли дават За Нова Зеландия визи не трябват въобще Като се замисля... май по-ниска цена до тази дестинация не съм виждал въобще. Като добавя и полети от-до Лондон с Wizz, които ще ми излезнат безплатно благодарение на натрупания кредит от booking.com, си става краен тотал от София до Оклънд под €400. Определено е много голямо попадение, особено както се лети с доста читава Star Alliance авиокомпания, и то НЕ китайска. 8
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 За Нова Зеландия визи не трябват въобще Като се замисля... май по-ниска цена до тази дестинация не съм виждал въобще. Като добавя и полети от-до Лондон с Wizz, които ще ми излезнат безплатно благодарение на натрупания кредит от booking.com, си става краен тотал от София до Оклънд под €400. Определено е много голямо попадение, особено както се лети с доста читава Star Alliance авиокомпания, и то НЕ китайска. Супердалаверка си е, ние летяхме като за два твои билета на човек,точно двойно. 1
petko Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 много е добре, но не ми достигат 200 лева в маестрото. ще видим утре, ако е още валидна към обяд, ще се ходи излязоха опции и до Непал с Тай... грешката ще се окаже по-голяма
Костов Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Абсолютно неустоима оферта. Взех за догодина 2 билета Лондон-Оклънд-Лондон, че ми остана доста да обикалям из региона там. Цена: €383 на човек от liligo.it -> volagratis.it (плащане с Маестро). Жоре, ако беше устоял на тази оферта, щях да помисля, че са те сменили някъде по света. 6
Костов Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Нормална оферта на Thai си е. http://www.thaiairways.com/en/plan_my_trip/Special_fare/Offers_Booking/NZ_FlashSale.page? 2
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Оф, защо отворих тази тема, защо? Не пъшкааааай, ами вади картата, цената е трепач 3
stanimir Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Оф, защо отворих тази тема, защо? Аха , и аз не трябваше да я виждам. Ами каквото такова Enjoy your flight ! 2
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 (редактирано) Аха , и аз не трябваше да я виждам. Ами каквото такова ;)Enjoy your flight ! Честито и на теб!Утре ще има плачещи, че са изпуснали офертата, а виЙ с Фичо се жалвате)) Редактирано 6 август, 2016 от AlexandraKo
logist13 Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 пфу, през travelgenio ги докарах до 443 евро на човек с Maestro, ама формата за Maestro има 16 цифри, а пък картата ми е с 17 идеи?
Stanislav Dimitrov Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Абсолютно неустоима оферта. Взех за догодина 2 билета Лондон-Оклънд-Лондон, че ми остана доста да обикалям из региона там. Цена: €383 на човек от liligo.it -> volagratis.it (плащане с Маестро).За кой дати взе,ако е след май ще се включа и аз
neuromancer Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 Тези Маестрота със 17 цифри май не ставаха за тия сайтове, пък и въобще онлайн... 1
logist13 Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 плащал съм с това Maestro онлайн (май и в Румбо минаваше), здраве да е като не става...
stanimir Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 (редактирано) travelgenio приема единствено Maestro Credit каквато карта не съществува на тая земя. Писали сме , че това е измама и не знам как в ЕС все още никой не ги е докладвал за измамни практики. Просто забрави тоя сайт и плащане с Maestro. Я виж директно в сaйта на Thai каква цена ще получиш. Иначе схемата дадена от Жоро е доказано работеща и ги докарва на 382 евро. Редактирано 6 август, 2016 от stanimir 1
Георги Матеев Публикувано: 6 август, 2016 Публикувано: 6 август, 2016 пфу, през travelgenio ги докарах до 443 евро на човек с Maestro, ама формата за Maestro има 16 цифри, а пък картата ми е с 17 идеи? 17 цифрови Маестрота минават без проблем на Bravofly / Rumbo / Lastminute / Volagratis, както и на повечето английски сайтове. Аз платих именно с такава карта. Забрави завинаги за Travelgenio, тези са пълни измамници. Опитай да вземеш билети от liligo.it -> volagratis.it, цената там хем е доста по-ниска хем със сигурност можеш да ползваш 17 цифрово Маестро. За кой дати взе,ако е след май ще се включа и аз 30 Април - 14 Май. travelgenio приема единствено Maestro Credit каквато карта не съществува на тая земя. Писали сме , че това е измама и не знам как в ЕС все още никой не ги е докладвал за измамни практики. Просто забрави тоя сайт и плащане с Maestro. Я виж директно в сaйта на Thai каква цена ще получиш. Иначе схемата дадена от Жоро е доказано работеща и ги докарва на 382 евро. И аз отдавна се чудя за това. Дали пък да не взема да ги докладвам официално? Много ме дразнят, особено както винаги излизат първи в резултатите с най-ниска цена. Иначе директно в сайта на Thai цената е 390 паунда, което реално също никак не е зле. Нормална оферта на Thai си е. http://www.thaiairways.com/en/plan_my_trip/Special_fare/Offers_Booking/NZ_FlashSale.page? Супер, тамън няма да треперим дали ще отменят билети или не 6
Stanislav Dimitrov Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 (редактирано) Ей,скъсаха ми нервите-три карти ми отхвърли,накрая третата ми я пусна от 3-ти опит.Та да си знаете проба поне 3-5 пъти,че и друг път така ме е пускало.Резултат: 30.04-21.05 НЗ. Матеев с теб съм Редактирано 7 август, 2016 от malkia 9
stefanrusev Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 (редактирано) и Русеви в "кюпа" - 06.03 -22.03 Редактирано 7 август, 2016 от stefanrusev 13
logist13 Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 (редактирано) да ти се и форума, ще го банна... билетчета вече има, остава да наместим графика за да можем и да идем в тази връзка 12ч. престой достатъчни ли са за да поразходим малко из Бангкок или не? Редактирано 7 август, 2016 от logist13 1
Stanislav Dimitrov Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 (редактирано) Вярно,е..ти форума.Жената ще ме изгони накрая Редактирано 7 август, 2016 от malkia 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега